Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפשת רכב קטן וזול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולכם

אני מחפשת רכב קטן (1300 סמ"ק) וזול (הפרט הכי חשוב). חווית הנהיגה זה לא משהו שמעניין אותי יותר מדי, אני יכולה להסתדר עם כל דבר אולם חשוב שיהיה רכב אוטומט (שנים שלא נסעתי על גיר רגיל) ושיהיה אמין. מדובר על רכב תוצרת 1998-2000.

מה תוכלו להמליץ לי? (ראיתי שקאיה פרייד ממש זול, האם הוא גם אמין וניתן להגיע איתו מדי פעם לנסיעות לצפון / ים המלח וכדומה?)

תודה

פורסם
הי לכולכם

אני מחפשת רכב קטן (1300 סמ"ק) וזול (הפרט הכי חשוב). חווית הנהיגה זה לא משהו שמעניין אותי יותר מדי, אני יכולה להסתדר עם כל דבר אולם חשוב שיהיה רכב אוטומט (שנים שלא נסעתי על גיר רגיל) ושיהיה אמין. מדובר על רכב תוצרת 1998-2000.

מה תוכלו להמליץ לי? (ראיתי שקאיה פרייד ממש זול, האם הוא גם אמין וניתן להגיע איתו מדי פעם לנסיעות לצפון / ים המלח וכדומה?)

תודה

עד כמה זול את מתכוונת שזה יהיה? אם 20-25 אלף נחשב זול מבחינתך הייתי ממליץ לך על דייהטסו שרייד קלאסיק ואני מדבר על דגם ה1.3 ליטר שזהו ההאצ'בק 5 דלתות. רכב שנראה טוב, אמין, חסכוני בדלק.

אם זול מבחינתך זה יותר בכיוון ה 10-13 אלף אז לא תמצאי יפנית בשנים שביקשת תוכלי לקנות רכב אירופאי לדוגמת רנו קליאו, פיג'ו 106/205, סיטרואן קסארה, פורד פיאסטה ונוספים.

בלי להכנס לדיון מי עדיף יפני או אירופאי אני אגיד שלדעתי תשקלי שוב את עניין הגיר. קצת תירגול ותהיי אולי חזקה בזה (אם פעם היית אין סיבה שלא תהיי שוב)-יותר אמין, יותר חזק, יותר חסכוני בדלק. במיוחד כשמדובר על רכבים עם מנוע קטן דרוש הרבה כוח.

לגבי האמינות אם מדובר ברכב ישן אז לדעתי לא מומלץ גיר אוטומט (האפשרות של ה 10-13 אלף ש"ח) - יכול ליצור לך תקלות ובעיות ויזלול לך דלק.

על כל פנים, מקווה שעזרתי ובהצלחה.

פורסם

ממליץ על סוזוקי סוויפט, אמנם הוא לא עונה על דרישתך ל- 1998 - 2000 אבל הוא רכב אמין מאוד, זול מאוד, קיימים דגמים אוטומט, Swift Euro, ממש לא נוגע בדלק, ואני מאמין שהוא יגיע לים המלח, צפון ואפילו אילת עם עצירה או שתיים ;)

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם
ממליץ על סוזוקי סוויפט, אמנם הוא לא עונה על דרישתך ל- 1998 - 2000 אבל הוא רכב אמין מאוד, זול מאוד, קיימים דגמים אוטומט, Swift Euro, ממש לא נוגע בדלק, ואני מאמין שהוא יגיע לים המלח, צפון ואפילו אילת עם עצירה או שתיים ;)

תודה אבל אני די חוששת מקניית רכבים כל כך ישנים...לחבר שלי יש כרגע פיאסטה 95 ואני לא מסוגלת לנהוג בה, אפילו ההגה הוא לא הגה כוח.

מה עם הקאיה פרייד?

פורסם

מה התקציב עבור הרכב?

(רכב בלבד, בלי יישור קו)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הפרייד מיושנת, לא נוחה ובגדול לא מדובר באחת המכוניות המבריקות שנוסעות על כבישי ארצנו.

את אומרת שאת לא רוצה רכב ישן, אבל גם הפרייד כמדומני לא נמכרו כאן אחרי שנת 2000. אז אם סוויפט מודל 2000 ישנה בשבילך, למה פרייד חדישה?

שנית, כדאי שתגדירי תקציב בשקלים חדשים. בשביל הבת של גאידמק "רכב קטן וזול" זה BMW סידרה 7 LONG.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
, ואני מאמין שהוא יגיע לים המלח, צפון ואפילו אילת עם עצירה או שתיים ;)

אולי תסביר למה נחוצה העצירה?

רכב זה ערימה של ברזלים, פלסטיקים,גומי וזכוכיות, הוא לא מתעייף כמו בני אדם אחרי ק"מ מסויים.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
אולי תסביר למה נחוצה העצירה?

רכב זה ערימה של ברזלים, פלסטיקים,גומי וזכוכיות, הוא לא מתעייף כמו בני אדם אחרי ק"מ מסויים.

כן אבל הוא מתחמם... אתה יכול לרוץ בלי להפסיק כשעתיים?

ואף אחד לא אמר שהוא ישפוך בדרך לאילת, הוא יכול להגיע גם בלי עצירה, אבל עדיף...

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

הוא מתחמם? "אחלה" תשובה:?

אם כל הרכבים היו עובדים לפי התאוריה שלך, מצבנו היה קשה, כי לפיה הרכב מתחמם ועדיין לא הומצא הפתרון שיוריד את הטמפרטורה שלו, פרט לעצירה בצד הדרך.

ולשאלתך, אני לא יכול לרוץ כשעתיים, יותר משהו כמו 20 דקות, אבל בדיוק ניסיתי להסביר לך משהו בהודעה הקודמת ,שערימה של ברזלים שזזים מבעירה של בנזין הם לא כמו בני אדם, ולא מעניין אותם אם הם עובדים ברצף ,או לא.

לכל אחד מהברזלים אורך חיים מסויים , בדרך כלל עשרות אלפי ק"מ, בלי תלות באורך הנסיעות שעברו.

שמעתי את השטות הזו מכ"כ הרבה אנשים שהמשיכו להתווכח איתי, אז אני קצת מתוסכל כל פעם שאני קורא או שומע את השטות הזו מחדש, מצטער.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
מה התקציב עבור הרכב?

(רכב בלבד, בלי יישור קו)

ל'

הי

התקציב שלי הוא גג 21,000 וגם זה בלחץ ומחוסר ברירה...

מה אתם אומרים על פיאסטה שנת 98? ראיתי שיש שמוכרים אפילו ב16,000 (יד רביעית)

פורסם
הפרייד מיושנת, לא נוחה ובגדול לא מדובר באחת המכוניות המבריקות שנוסעות על כבישי ארצנו.

את אומרת שאת לא רוצה רכב ישן, אבל גם הפרייד כמדומני לא נמכרו כאן אחרי שנת 2000. אז אם סוויפט מודל 2000 ישנה בשבילך, למה פרייד חדישה?

שנית, כדאי שתגדירי תקציב בשקלים חדשים. בשביל הבת של גאידמק "רכב קטן וזול" זה BMW סידרה 7 LONG.

היא לא ישנה לי, היא פשוט הרבה יותר יקרה ובשביל רכב במחיר שאני יכולה להשקיע אני צריכה לקנות סוויפט מודל 94 בערך...

פורסם

המשיכה לכיוון האוטומט בהחלט מצמצמת את טווח הבחירה שלך.

אולי סיריון אוטומטית, אבל גם אז חשוב לבדוק היטב את מצב המנוע. אולי באמת פרייד? למרות שהייתי מעדיף את ה121 של מאזדה בכל יום של השבוע (והפרייד לא מבוססת בכלל על 121 מהדור הקודם?).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...