Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מכיר את הקנווד.

הטראנספורס של מגנאט סאב פצצתי ברמה בינלאומית ואם היה לי מקום ברכב לא הייתי חושב אפילו פעם אחת וקונה אותו.

בלי שום קשר לכלום, מה שלא יגיד לך כל אחד שיש לו או שאין לו סאב כזה או אחר; לא קונים רמקולים בלי לשמוע. נקודה. אפשר לקבל חוות דעת אבל כל אחד וטעם השמיעה שלו. אחרי שהמליצו לך על דגם אחד או שניים שמתאימים לטעם האוזן והכיס שלך- הולכים ושומעים ועדיף לשבקש לשמוע את הסאב מורכב אצלך ברכב ולא בשום דרך אחרת. זו דעתי.

שבוע טוב.

פורסם

למה דווקא קנווד\מגנט? (אין נסיון, אבל לא מתלהב מהחברות)

יש מספיק סאבים טובים יותר, תן תקציב שנוכל להמליץ לך.

מקס.

פורסם

תקציב של 700 שקל כולל תיבה(אני קונה מנוק-אווט), את המגנט אני יכול להביא ב650(משומש)

מה יותר מומלץ הקנווד, או פיוניר 1200 וואט?, אני מתלבט בין שתיהם, אך אם אתם ממליצים על משו אחר, אני ישמח לשמוע

פורסם

יש לך ביד שניה כאן בפורום. סאבים הרבה הרבה יותר טובים ואיכותיים מכל מה שאתה תוכל לקנות ב 700 שקל בחוץ

פיניקס גולד / פוקל / הרץ / אינפיניטי / קיקרים / ועוד

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...