Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים , אני בברוך , אמא טסה לחול עוד שבוע והיא תוכל להביא לי רדיו מהדיוטי פרי ,

הצרה היא שבשום במוקם לא מצאתי רשימה עדכנית של מה שהם מחזיקים , אז אם מישהו פה יודע מה בדיוק הם מחזיקים מרדיו-דיסקים שמשמיעים MP3 אני אודה לו מאוד על העזרה ...

אם יש לכם חווות דעת כלשהי או ניסיון אישי אם אחד הדגמים המדוברים אני אשמח לשמוע .

1) ההודעה כתובה בזכר לשם הנוחות בלבד ופונה לנשים וגברים כאחד

2) עקב מגבלות תקציב , אני נאלץ להתעניין רק בדגמים סביב 200$ .

3) לא מעניינים אותי מכשירים שלא משמיעים MP3 , יש לי כבר אחד כזה ואני חולה עליו .

פורסם

הייתי בדיוטי פרי לפני כ חודש והיו 3 דגמים של רדיו דיסק אם פי 3

1 : JVC KDS-895

2 : PIONEER DEH-P3550MP

3 : PANASONIC לא יודע איזה דגם אבל אפשר לראות אותו באתר סאקל.

שלושת המכשירים הללו עולים 200 דולר

אני אישית קניתי את הגיויסי ואת הפיוניר

אני יכול להגיד לך שהפיוניר יותר חזק ואיכותי אבל התצוגה של הגיויסי יותר יפה תלוי מה חשוב לך...

הגיויסי מגיע עם שלט ואני חושב שגם הפנסוניק אבל לגבי הפיוניר אם אתה רוצה שלט זאת תוספת של 25 דולר.

בגדול 3 המכשירים האלה הנתונים היבשים שלהם אותו דבר מבחינת ID3 TAG ו שלושתם 50 על 4 וואט. לדעתי לך על הפיוניר אני יותר מרוצה ממנו, הוא איכותי ונוח.

מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...