Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mercedes-Benz Guard

Leonid
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ידעתם שבארץ זקוקים לאישור של השב"כ על מנת להזמין רכב משוריין? (ככה לפחות אמר איזה שב"כניק לשעבר ברדיו אחרי ששוב ניסו לחסל מישהו).

מי שאמור לקבל אישור כזה הם מתנחלים או בעלי תפקידים מיוחדים.

זה כמובן לא מונע מרוזנשטיין ועוד כמה חסידי אומות עולם שכמותו לנסוע ברכב כזה.. :?

י.

(הפעם אני אשמור ברשותכם על אנונימיות... לא בא לי לגלות מחר רימון מתחת לאוטו :lol: )

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידעתם שבארץ זקוקים לאישור של השב"כ על מנת להזמין רכב משוריין? (ככה לפחות אמר איזה שב"כניק לשעבר ברדיו אחרי ששוב ניסו לחסל מישהו).

זה כמובן לא מונע מרוזנשטיין ועוד כמה חסידי אומות עולם שכמותו לנסוע ברכב כזה.. :?

י.

(הפעם אני אשמור ברשותכם על אנונימיות... לא בא לי לגלות מחר רימון מתחת לאוטו :lol: )

מה יש לך להגיד על במו סדרה 7 ממוגנת ירי שנמכרה בתור יד שניה בלוח פוקוס ?!

אם אכן יש חוק כזה אזי המתנחלים יכולים לעשות פה קופה לא רעה מאנשי השוק האפור בארץ :twisted:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

י.

מה יש לך להגיד על במו סדרה 7 ממוגנת ירי שנמכרה בתור יד שניה בלוח פוקוס ?!

אם אכן יש חוק כזה אזי המתנחלים יכולים לעשות פה קופה לא רעה מאנשי השוק האפור בארץ :twisted:

היא היתה מזמן ...

לפני כמה חודשים אם אני לא טועה...

אבל גם אני ראיתי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מכיר אדם, שרכש את הקאפריס קלאסיק של הרמטכ"ל לשעבר.

אוטו מפלצת, עם מנוי 5.7.... אבל גולת הכותרת בו הוא המיגון... באוטו ממוגן ירי באופן מלא, שמשות עמידות בירי ו\או פיצוץ, צמיגים חסיני תקרים....

בקיצור - טנק.

ובכמה?

50K שקל.

רון.

-אז אמנם הוא מתנייד כמו ספינה, אבל הוא גם בטוח כמוה-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוטו מפלצת, עם מנוי 5.7.... אבל גולת הכותרת בו הוא המיגון... באוטו ממוגן ירי באופן מלא, שמשות עמידות בירי ו\או פיצוץ, צמיגים חסיני תקרים....

בקיצור - טנק.

ובכמה?

50K שקל.

רון.

אשכרה , קנה טיטניק

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקיצור - טנק.

ובכמה?

50K שקל.

רון.

when i tell you its bullshit,i hope you´ll understend.

the capris wasnt "bulit pruf"and it was a piss of junk!

the armi sold it 5 years ago.

i wouldnt bring a subject so sensitive to an open forum,and if it wasnt realy that importent i woudnt wright this in 3:32 in the morning ufter getting drunk in a discotech in buenos aires.

belive someone who know´s.....

by the way,bulit pruf cars are realy not safe cars.

try to brake with a bulit pruf bmw 7 series when the light turns into red.

one more thing....forget about flying out of the window or smashing it in a side accident with your head......now its only you and a 5cm window (5 lairs of 1cm each)

try to see a movie with example for it.......i did

by the way....thers a lot of difrences bitwin bulit pruf windshilds (window´s),and a bulit pruf car...........

bulit pruf windshilds you can do in a pirat way without papers from the nacional security service"the shabac."

and thers a lot more things to be sayd about that subject,but not for the internet.

sorry about the english (and the bad spelling)

its not my folt that the argentinians dont know ebrew.....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני פשוט יודע מי האדם הזה קצת יותר מידי טוב כדי לדעת שהאוטו אכן ממוגן.

רון.

-זה כל כך חסוי?-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...