Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה בשכרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כמה ימים נתפס מישהו שאני מכיר בנהיגה בשכרות פעם שנייה תוך חודשיים, ועדיין לא היה לו אפילו משפט ראשון

וכן הוא נהג חדש.

עניין אותי לדעת עד כמה הולכים לכסח אותו :wink:

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הזמנה לדין, 10 נקודות על כל אחת מהפעמים, ושלילה.

לטובת כולנו שירד כמה שיותר מהר מהכביש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש את המקסימום הקבוע בחוק (כניראה ש ל' תדביק את זה פה בקרוב)

ובאמצע יש את החלטת השופט,

צפוייה שלילה ארוכה של כמה שנים +קנס תלוי גם במעמדו הכלכלי של החבר

עריכה = ל' זריזה יותר ממה שחשבתי, סמוראית אמיתית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בהחלט מאחל לו שלילה לצמיתות,כדי שאני ועוד המון אנשים במדינה נוכל לנסוע בקצת יותר שקט נפשי!

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

פשוט יש לו בעיית שתיה שהוא לא מודע אליה, והוא כבר יקבל טיפול מונע

נקווה שזה לא סוג האנשים שגם נוהגים בשלילה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כולי תקווה שהשופט אשר ידון בתיק הנ"ל , יגרום לכך שחברך והבן שלו, לשניהם יהיה רשיון של נהג חדש.

מי שמזלזל בחוק בצורה כזו, ונוהג תחת השפעה בפירוש לא צריך להיות על הכביש, לאחד כזה מתאים מרצדס עם נהג פרטי + 54 נוסעים אחרים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זה שנתיים שלילה וקנס לפי החשק של השופט, אבל מדובר בעונש לגבי תיק 1.

לחבר שלך יש 2 תיקים, אני לא רוצה להלחיץ סתם, אבל יש לו מצב טוב לשבת 3 חודשים בפנים, או עבודות שירות + 36 חודשי שלילה וקנס כספי לא קטן, מחמירים מאוד עם החוק, אני יודע את זה בגלל חבר של אחותי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

במקרה הרע, שיכין מברשת שיניים ליד הוזלין.

במקרה הטוב, שיתחיל להתאמן על אופניים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נהג חדש ? , סביר מאוד להניח שהוא יאלץ ללמוד נהיגה ולבצע טסט מחדש.

פעמים על שיכרות תוך חודשים ??, הוא צפוי לשלילה , כאשר משך השלילה תלוי בהמלצת התביעה ומצב הרוח של השופט.

לאור החומרה של בתי המשפט כיום בנושא נהיגה תחת השפעה, השלילה תהיה ארוכה.

באופן אישי , אני מקווה לשלילה ארוכה ככל האפשר.

ועצה קטנה, כדאי לו למהר ולקחת עו"ד, וטובה שעה אחת קודם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בוא נחשוב:

בפסיקת השופט בדרך נותנים X חודשי שלילה לנאשם (תוך התחשבות בוותק הנהיגה - לחבר שלך אין. תוך התחשבות בהסטוריה של עבירות קודמות - אני לא יודע מה יש), יש אפשרות להפחית מהעונש ע"י שעות תועלת לציבור (כמו עבודות שירות אבל אתה מגיע פעם בשבוע למקום שקבעו ועושה מספר מסויים של שעות, להבדיל מעבודות שירות שזה כל יום כל היום).

מעבר לזה נותנים קנס כספי + תנאי לשנתיים של 3 חודשי מאסר.

היות ולחבר שלך יש 2 תיקים כאלו, הוא נמצא באיזה מלכוד ויתכן שיכנס למאסר, ביחוד כי הוא נהג חדש.

מה שבטוח ללא כל ספק: עבודות שירות הוא יקבל, אם השופט יהיה רחמן אז לא יהיה מאסר.

לגבי הלימוד מחדש: זה לא יש מצב, זה בטוח, לימוד מחדש נכנס לתוקף מעל 12 חודשי שלילה, במקרה המדובר הוא יקבל לפחות 36 חודשים, זה במקרה הטוב, כי כשיש תיק 2 במקרה של שכרות לא יגידו "אהה מותר 24 חודש + 24 חודש", יש החמרה !!!

מה גם שהשלילה תיכנס לתוקף מיידי מרגע החלטת השופט, לא יתנו לו 90 יום להפקיד את הרשיון מרצונו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...