Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה ברמקול :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי רכב טויוטה קורולה 2004, והמערכת עצמה עם הרמקולים באו עם האוטו מובנה!

תמיד שמעתי די חזק ועד היום (בערך 3-4 שנים) לא קרה כלום אבל ביום יומיים האחרונים התחיל הבעיה שהרמקול הקדמי ימני התחיל לחרחר ולעשות רעשים לא נעימים, זה בולט בעיקר בווליום חזק, כשמנמיכים אז זה איכשהו מסתדר אם כי עדיין יש את החרחורים במעט. ניסיתי איכשהו לשחק עם הצדדים, ימין שמאל, קדימה אחורה, זה מטשטש את הרעש קצת אבל לא עוזר ממש.

עכשיו יש לי כמה שאלות:

מה הבעיה?

איך אני יכול לתקן את זה? או שעדיף להחליף את הרמקול?

תודה לכל העונים ברצינות.

אבירם.

שכחתי להוסיף שעשיתי חיפוש לבעיה אבל לא מצאתי בדיוק תשובה מדוייקת, אשמח אם תענו לי פה בשרשור הזה. תודה

פורסם

רשמת שאתה שומע די חזק..

אז למה לא להחליף לסט קומפוננט+מגבר? גם ישמעו יותר חזק וגם יהיה פחות עיוותים בעוצמות גבוהות

תחשוב על זה :)

פורסם

עד היום השמיעה גם בווליום גבוה הייתה טובה, כי המערכת המובנת מגבילה את עצמה בווליום כנראה לפי ההספק של הרמקולים, לדעתי.. אני לא כל כך בטוח.

הבעיה היא שזה האוטו של אמא אז אני לא בטוח שהיא תרצה לשים תוספות כי בסך הכל אני זה ששומע רק גבוה, היא שומעת את הרדיו שלה בווליום נמוך.וחוץ מזה גם אין לי את התקציב לזה.

מה שאני רוצה זה שהבעיה שיש לי כרגע תיפתר, איך אני עושה את זה?

המערכת המובנת היא אחלה לטעמי.. אחד הטובות. לא ברמות המקצועניות אבל בהחלט מספיקה להקפיץ את העוברים ברחוב. 8)

פורסם

כנראה הממברנה התנתקה במקצת, והיא רועדת. תפתח את הכיסוי של הרמקול, הכיסוי המתכתי, ותראה את הממברנה (הממברנה היא העיגול השחור שמסביב לכיפה של המגנט ברמקול). במידה והיא נקרעה - אין מנוס - להחליף את הרמקול.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...