Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. הקשקאי זכתה לציון הבטיחות הגבוה ביותר אי פעם בENCAP.

2. אני לא בטוח עד כמה כדאי לך לעלות לקבוצה 4 ולהמתין למונדיאו שכאתה יכול לקחת עכשיו בקבוצה 3 ג'טה שהיא מכונית מצויינת.

3. אני לא מכיר את המליבו החדשה, אני יכול להגיד לך שעד היום כל מאליבו (או דומה לה) הייתה נחותה מהמתחרות האירופאיות ומציעה מימדים נדיבים, מנוע גדול ואבזור רב ע"מ לפצות על יכולות ואיכות בינונית.

אני לא חושב שהפעם זה יהי שונה.

אני לוקח את הקשקאי או הג'טה.

פורסם
אתמול קיבלנו הצעת מחיר למאליבו החדשה מליסינג, אז יכול להיות שיש תור כמו המונדיאו אבל הם כבר מקבלים הזמות.

אין לה איבזור דל! יש הכל חוץ מ-

- התנעה בשלט.

- כסא חשמלי לנהג.

- כוון לדוושות.

לפחות זה מה שכתוב בעיתונים.

אתה יכול לפרט יותר?

כמה כריות אוויר יש? מערכת קוראת MP3 עם כניסה לנגן? בקרת אקלים? מחשב דרך?

היום היינו בכמה אולמות מה שמיקד אותנו קצת יותר. אני אשים את הרשימה המלאה כדי לעזור לרוכשי רכב עתידיים שיתקלו בפוסט הזה.

ראשית הקשקאי נפסלה לחלוטין. לא צריך לנסוע במכונית מטר כדי להבין שהנוחות זוועה. מאחורה צפוץ ולא נוח והריפוד בכל המושבים ממש לא נוח. רציתי מאד לאהוב את הרכב אבל זה פשוט זוועה.

המונדיאו ממש ממש ממש מרשימה. אבל יש לנו קצת חששוות מהאורך שלה ושיהיה קשה להחנות איתה (פעם פעמיים בחודש צריך להחנות ברחובות תל אביב). המאליבו מרשימה באותה מידה (למרות שהמונדיאו יותר מרווחת), זה מאד תלוי מה המנוע/תיבת הילוכים שהמאליבו תוצע איתו - את זה אנחנו נשאל את חברת הליסינג :-). גם כאן מסתמנת בעיית חניה.

הג'טה היא בעיתית. היא די מרווחת, ודי בטיחותית אבל המנוע חלש והיא ממש לא מאובזרת. זה נראה שקיצצו מכל מקום שיכלו (חוץ מהבטיחות) כדי שתיכנס ל3. אני דווקא יותר אהבתי את הגולף פלוס אבל ההורים שלי חושבים שהיא קטנה מדי. בקיצור - עם הג'טה היתה מגיעה ברמת גימור TRENDLINE בקבוצה 3 היא הייתה להיט.

היינו גם באולם של הונדה - אבל האקורד והסיוויק לא מספיק בטיחותיות. הFRV היה נראה די מעניין אבל כגימיק. נכנסו גם לסיוויק הקצרה אבל היא גם לא נוחה, ונמוכה מדי.

גם לאולם של דודג' הספקנו להגיע - הקליבר סובלת מאותם בעיות של קשקאי. ממש לא נוחה, למרות שההורים שלי מאד אוהבים את הרעיון של הקרוס אובר מספיק לשבת במכונית 10 שניות ולראות שממש לא נוח ומאד צפוץ.

כרגע מתלבטים בין המאליבו לפורד, ששוקלים גם להזמין נסיעת מבחן על הג'טה - אם יש אותה ב1.6.

פורסם
הג'טה היא בעיתית. היא די מרווחת, ודי בטיחותית אבל המנוע חלש והיא ממש לא מאובזרת. זה נראה שקיצצו מכל מקום שיכלו (חוץ מהבטיחות) כדי שתיכנס ל3. אני דווקא יותר אהבתי את הגולף פלוס אבל ההורים שלי חושבים שהיא קטנה מדי. בקיצור - עם הג'טה היתה מגיעה ברמת גימור TRENDLINE בקבוצה 3 היא הייתה להיט.

גולף פלוס מרווחת יותר מהג'טה ותא המטען שלה אמנם קצת קטן יותר אבל עדיין גדול מספיק והרבה יותר נוח להטענה. הגודל החיצוני שלה הוא דווקא יתרון גדול אם רוצים להחנות בת"א (35 ס"מ קצרה יותר).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עם הייתה בסוכנות פורד אז אתה מודע לזה שצריך לחכות לרכב חצי שנה.

סתם שאלה לגבי המאליבו ,אתה יודע במיקרה מה זמני ההספקה של הרכב כי חוץ מהונדאו גם המאליבו נישמע קנייה מעניינת.

פורסם

א. מנוע 2.0 לג'טה הוא ממש לא חלש.

ב. אני מסכים שהמונדאו החדשה מכוערת ומפלצתית מבחוץ, ונראית כמו אורגן אורות מאוד משתדל מבפנים. עוד יותר גרוע מהפוקוס 2.0... וזה בלי קשר ליתרונותיה האחרים. אני תמיד חשבתי שמה שחשוב לנהג זה שליטה נוחה על כל מה שצריך ולא over doing עם קישוטים ופצפוצים (וזאת על אף שכמעט ורכשתי את הפוקוס 2.0, רכב מצויין בפני עצמו).

ג. לא הייתי אפילו שוקל את ה- B4, היא לא נוחה וחלשה יחסית (יחסית, לא להתנפל) בפועל.

ד. המאליבו נשמעת הבטחה, גם בביקורות מהעולם. עם זאת, לארץ מגיעה חבילת מנוע+גיר מיושנת, מטעמי קבוצות ליסינג אני מניח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הג'טה מגיעה בקבוצה 3 עם מנוע 1.6 (אפילו לא FSI :-() - בלי משענת יד קדמית. היתרון היחיד שראינו על הפוקוס שלנו זו התיבה 6 הילוכים.

אני בכלל לא חושב שהמונדיאו מכוערת (אולי לא מלכת היופי), ואם לא היינו צריכים להחנות בתל אביב בטוח הינו לוקחים אותה - היא מאד מאד מרווחת.

ההורים שלי לא רוצים הצ'בק לרכב משפחתי - ניסתי באמת שניסיתי. יש עוד רעיונות?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה על התגובה עם ההצתה המאוחרת, אבל בכל זאת...

ראשית, גם אני נוסע מספר לא מועט של פעמים לאיזור המרכז, ומחנה לעיתים גם במקומות שאינם לנכים, ועם מערכת חיישני החניה ההיקפית (קדימה+אחורה) שהיא חובה ברכב כמו המונדיאו החדשה (ובכלל) - אני לא מתקשה יותר מדי בחניות, וחונה ללא בעיות מיוחדות - בעצם ללא בעיות כלל.

אני מאוד מרוצה מהרכב: המרווח, הנוחות, השקט, הביצועים (שאינם רעים כלל), צריכת הדלק (שהיא לא כ"כ גבוהה כמו שאמרו חברים פה ושם, ועם רגל לא כבדה מדי, אני סוגר 9.5 ליטר ל-100 ק"מ בנסיעות משולבות עירוניות+בינעירוניות, סה"כ בין 740 ל-830 (!!!) ק"מ למיכל של 70 ליטר, עם מזגן פועל כל הזמן).

הערך המוסף הוא המבטים בכל מקום (כולל מנהגי ונהגות רכבים יוקרתיים הרבה יותר).

רבים מאלו שדיברו איתי חשבו שמחיר הרכב הוא מעל 250 אלף, ופערו פה כששמעו שהוא 'רק' 187 אלף 'על הכביש' (כולל חיישני החניה, מערכת הגנה ואיתור מפני גניבה וביטוחי חובה ומקיף).

אני לא מוכר של החברה, אני פשוט (בינתיים ומקווה שלמשך שנים רבות) עוד לקוח מרוצה !

לשיקולך.

TIFF.

מונדיאו טיטניום שחור-פנתר, 2.3ל' בנזין, 6היל' טיפט', חלונות כהים, עור, סאן-רוף חש', ב. שיוט, ב. אקלים מפוצלת, צ'יינג'ר MP3 Sony ל-6 דיסקים, AUX מובנה, שליטה מלאה מההגה, גודייר 235/45 עם מגנזיום R17 וחיישני חניה היקפיים.

פורסם

תתחדש ותהנה מהרכב.

רק לגבי המבטים, המבטים באים כי הרכב חדש על הכביש ואנשים לא מכירים אותו.

שיצאו המזדה 6/2/3 אתה יודע כמה אנשים עצרו מסביבם להסתכל?

עכשיו מישהו מסתכל פעמיים על מזדה 3?

בקיצור המבטים יחלפו, אני מקווה שההנאה לא.

• תוכן חדש...