Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבא שלי צריך לבחור רכב ליסינג חדש כאשר ההבדל הכספי היחיד מבחינתנו הוא השווי מס (אנחנו לא משלמים לחברת הליסינג).

ההיצע העומד הוא כל קבוצה 4 ו3 כאשר אני מעדיף קבוצה 4 ואבא קבוצה 3 :-).

המועמדות כרגע הם המונדיאו והניסן קשקאי מ4 והג'טה מ3.

מה שחשוב לנו זה הבטיחות ( 5 כוכבים, ESP ו6 כריות אוויר - מינימום, אבא שלי ואני לא מוכנים להתפשר על זה), המרווח, האיבזור - ובמקום האחרון הביצועים (למרות שגם זה נחמד אם זה יהיה).

רציתי לדעת מה אתם הייתם בוחרים ולמה? האם שווה להוציא עוד 200 שקל בחודש על המונדיאו?

האם גם המונדיאו סטיישן בקבוצה 4?

מישהו יודע איך אני יכול לברר מה האיבזור של כל רכב (חוץ מלגרור רגליי אל אולם התצוגה - למרות שכנראה גם זה יקרה). מישהו עם אחד הרכבים יוכל להגיד מה הוא חושב עליו?

מבחינתכם מה נחשב יותר יוקרתי מבחינת תדמית?

פורסם

בבירור המונדיאו.

אני בעצמי עמדתי בפני בחירה די דומה (רק באופן פרטי), והפרמטרים שציינת (בטיחות, מרווח, איבזור...) היו גם אצלי בסדר דומה.

בחנתי (נסיעת מבחן) 22 (!!!) רכבים, בינהם גם הקשקאי, והפאסאט.

ברמת המחירים שאתה מציין, וגם ברמת המחירים שאני בחרתי - המונדיאו לוקחת בגדול.

אגב, הסטיישן עולה בדיוק כמו ה-4 דל', שעולה בדיוק כמו ה-5 דל'.

בהצלחה.

TIFF.

בעליה הגאים של מונדיאו טיטניום שחור-פנתר, 2.3 ל' בנזין, 6 היל' טיפטרוניק, חלונות כהים, ריפודי עור, סאן-רוף חשמלי, בקרת שיוט, בקרת אקלים מפוצלת, צ'יינג'ר MP3 של Sony ל-6 דיסקים, כניסה ל-AUX מובנית, שליטה מלאה על הכל מההגה, צמיגי גודייר 235/45 עם חישוקים קלים R17 ומע' חיישני חניה היקפית.

מונדיאו טיטניום שחור-פנתר, 2.3ל' בנזין, 6היל' טיפט', חלונות כהים, עור, סאן-רוף חש', ב. שיוט, ב. אקלים מפוצלת, צ'יינג'ר MP3 Sony ל-6 דיסקים, AUX מובנה, שליטה מלאה מההגה, גודייר 235/45 עם מגנזיום R17 וחיישני חניה היקפיים.

פורסם

לאחרונה דובר על כך רבות!

המונדאו מגיעה כחבילה מושלמת,וכרגע ברמת המחיר שלה אין לה מיתחרות.

אבל הבעיה הגדולה היא שהיבואן לא מעוניין לימכור הרבה פורד מונדאו,ביגלל שהרווח של היבואן על המזדה גדול יותר, לכן מישלוחי המונדאו לארץ מצומצמים , והמישלוח הבא מכור ולמישלוח אחרי זה צריך להמתין חצי שנה!!!!!:shock:

תעשה חיפוש לגבי המונדאו ותיראה השוואות שאנשים עשו לגבי שאר הרכבים.

פורסם

ולמרות שהמונדיאו היא בחירה מומלצת ע"י כולם. יש לסייג ולאמר שהמונדיאו לא זמינה כעת בליסינג ולא תהיה זמינה לפחות בחצי השנה הקרובה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

סליחה, אבל למה "ע"י כולם"?. ובאותו ענין, לא ממש מובן לי הטרנד העכשווי לפיו ככל שהכבישים צפופים יותר כך כלי הרכב גדולים יותר. המונדאו הנוכחית שלטעמי מעוצבת בחוסר טעם המשדר, יותר מכל, סרבול וגמלוניות בפנים כמו גם בחוץ, היא פשוט מכונית ענקית.

פורסם
לאחרונה דובר על כך רבות!

אבל הבעיה הגדולה היא שהיבואן לא מעוניין לימכור הרבה פורד מונדאו,ביגלל שהרווח של היבואן על המזדה גדול יותר, לכן מישלוחי המונדאו לארץ מצומצמים , והמישלוח הבא מכור ולמישלוח אחרי זה צריך להמתין חצי שנה!!!!!:shock:

אני מצטער להגיד לך , אבל חצי שנה זה לא הרבה בשביל מדינה כמו ישראל לחכות לרכב חדש בסדר הגודל הזה,

תכנס לכל סוכנות אודי או BMW גם שם תצטרך לחכות כמה חודשים טובים או אפילו יותר מחצי שנה,

אני חושב שצריך לעשות חוק בארץ שכל יבואן רכב יהיה חייב להחזיק בארץ מינימום של X רכבים על כל דגם שהוא יכול לייבא...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
לאחרונה דובר על כך רבות!

האמת היא שהיבואן מקבל הקצבה מפורד העולמית, ולכן מעדיף למכור את הכל לאנשים פרטיים ולא לליסינג כי הרווח בשוק הפרטי גבוה יותר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

MX-5, מצטער להגיד לך, אבל חצי שנה לחכות לרכב חדש במדינה כמו ישראל - זה לא הרבה. זה ה-מ-ו-ן!

כמעט כל המכוניות, אצל כל היבואנים נמצאות במלאי. ותוך שבועיים-שלושה גג אתה מקבל את האוטו.

תכנס לכל סוכנות BMW או AUDI או מרצדס, תבחר דגם ויגידו לך איזה צבעים ואיזה חבילות איבזור יש במלאי ומה מגיע באוניה הקרובה.

במידה ואף שילוב צבעים עם חבילת איבזור תתאים לך, תוכל לעשות הזמנה מיוחדת, לבחור כל פריט ופריט באוטו (אפילו את צבע הריפוד של הגג, צבע הדש-בורד, צבע הידיות והחיפויים וכן הלאה) ולקבל אותו תוך פחות מ3 חודשים.

בשום מקרה כמעט (חוץ מדגמים ממש מיוחדים, 911 GT3RS וכדומה) לא צריך לחכות למעלה מחצי שנה. אפילו לו לדגם AMG של מרצדס.

אז בטח שלא לרכב סטנדרטי כמו פורד מונדיאו

לחייב יבואן להחזיק דגמים במלאי? זה החוק שטותי ואידיוטי לחלוטין (ואני נזהר שלא להגיד "הכי" כיוון שידוע שיש המון חוקים אידיוטים בארץ).

דבר ראשון - אתה לא יכול לחייב יבואן להחזיק מלאי. זכותו המלאה להחליט שהוא מביא רק 10 יחידות מדגם או 10,000 יחידות מדגם. אתה תדאג לפצות אותו אם הוא לא יצליח למכור אותם?

מה גם, שבמידה וכל יבואן יחוייב להחזיק X רכבים מכל רכב שהוא רשאי לייבא, אתה לא תראה פה מכוניות מיוחדות.

אודי לא יחזיקו S6 במלאי. מרצדס לא יחזיקו כמעט שום דגם AMG במלאי. וBMW לא יסתכנו עם החזקת רכבי M במאות אלפי שקלים במלאי בלי קונה מיועד.

פורשה בכלל יעדיפו כנראה לסגור את הסוכנות מאשר להחזיק במלאי מכוניות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תרגיעו !

זה לא תמיד תלוי ביבואנים. החברות המייצרות מעדיפות שווקים אחרים, חוץ מארצנו הקטנטונת, שעם כל הכבוד, לא מהווה נתח שוק כזה חשוב כמעט לאף אחד (מלבד אולי מאזדה).

לכן לשוק שלנו ייועדו כך וכך מונדיאו, וכך וכך קשקאי, וכך וכך רנו וכן הלאה.

המצב דומה גם בדגמי היוקרה (מישהו אמר אאודי, שעולה....אהממממ...פי שניים ויותר מהמונדיאו?!?), רק ששם צבר ההזמנות הוא נמוך מאוד, ולכן הזמינות היא 'יחסית' גבוהה.

אני מזכיר שבמקרה המונדיאו, חברת פורד נתפסה בהפתעה גמורה.

המפעל בגנק, בלגיה, יכול לייצר כך וכך רכבים של פורד (כל הסוגים, אגב), והוא מייצר אותם לכל אירופה.

אם אתה מעוניין לדעת, הרי שבאנגליה, בצרפת, ואפילו בבלגיה עצמה, אנשים מחכים שם כשלושה חודשים לדגמי המונדיאו השונים, ואני עוד לא הזכרתי שביתת פועלים שהיתה שם אך לאחרונה (ראו באתר http://www.fordmondeo.org , תחת MK4, שזה המודל החדש).

אז נא לא לאמר דברים שאין להם קשר למציאות.

היבואן היה רוצה להביא עוד מונדיאו, ולמכור הרבה יותר, אבל אפילו הוא לא צפה את הדרישה.

מי שמוכן, יחכה (לא נורא), ומ שלא - יש עוד אופציות שניתן לשקול, כמו סובארו B4 המוצלחת (לפני החלפת צורה), אקורד (כנ"ל), טויוטה קמארי (יקרה, ולא הכי מאובזרת, אבל עדיין נחשבת), ועוד.

TIFF.

מונדיאו טיטניום שחור-פנתר, 2.3ל' בנזין, 6היל' טיפט', חלונות כהים, עור, סאן-רוף חש', ב. שיוט, ב. אקלים מפוצלת, צ'יינג'ר MP3 Sony ל-6 דיסקים, AUX מובנה, שליטה מלאה מההגה, גודייר 235/45 עם מגנזיום R17 וחיישני חניה היקפיים.

פורסם

מישהו יודע האם המאליבו תהיה בקבוצה 4? ומתי היא תתחיל להימכר בארץ?

זמן אספקה זה לא כזה פקטור חשוב (גם סביר להניח שחברת הליסינג כבר הזמינה מכוניות על בסיס ביקוש מוקדם ושזה לא יהיה כזה בעייתי).

פורסם

אתמול קיבלנו הצעת מחיר למאליבו החדשה מליסינג, אז יכול להיות שיש תור כמו המונדיאו אבל הם כבר מקבלים הזמות.

אין לה איבזור דל! יש הכל חוץ מ-

- התנעה בשלט.

- כסא חשמלי לנהג.

- כוון לדוושות.

לפחות זה מה שכתוב בעיתונים.

• תוכן חדש...