Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר מבולבל בהתחלה חשבתי על משהו ועכשיו אני לא יודע

אני מחפש מערכת עם איכות (sq) אני נעול על הסב p2 תעזרו לי להחליט איזה מגבר וקומפוננט טובים

חשבתי על מגבר 450.4 מה אתה אומרים

מוזיקה שאני שומע זה ראפ מיזרחית וגם טראנסים

hu:eclipse 7200 com:SEAS Performance amp:celestra ra-475x sub:arsenal 12

פורסם

בסדר זה יוחלף בקרוב יותר חשוב לי המלצה למגבר וקומפוננט ד"א ה mp3 jvc לא רע ביכלל

פורסם

מי שמזלזל בJVC יכול לבוא לרכב שלי. לJVC יש דברים מאוד טובים ואיכותיים ואתה לא חייב להחליף אותו כי הוא JVC. הסאב שבחרת מעולה וגם המגבר. אל תמהר לקנות קומפוננטים. תבוא למפגשים ותשמע. כל אחד מאיתנו אוהב צליל כזה ואחר ואף אחד פה לא יכול להמליץ לך מה ישמע טוב לאוזניים שלך.

פורסם

ה-P450.4, הרוקפורד P2 ומורל דוטק מקדימה זה סט אפ מושלם מבחינת ההתאמה שלהם (לתקציב הזה). לי היה סט אפ כזה, והוא היה נשמע מאוד טוב. :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה רבה לכל העוזרים שומאכר ההצעה שלך נישמעת לי טובה יש איזה חנות טובה שאתה יכולים להמליץ לי עליה גם מיבחיינת מחירים וגם התקנה באיזור אדרום (אשקלון)

פורסם

[תודה רבה לכל העוזרים שומאכר ההצעה שלך נישמעת לי טובה יש איזה חנות טובה שאתה יכולים להמליץ לי עליה גם מיבחיינת מחירים וגם התקנה באיזור אדרום

עוד שאלה אחת מה ההבדל בין הדוטק הרגיל

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150456

לבין זה

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=577156

ומי יותר טוב

סליחה על ההקפצה רציתי לערוך ובטעות לחצתי על צטט

• תוכן חדש...