Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ב - Dodge Charger 1972

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש!:twisted:8) רכב שרירים אמיתי, אני אפילו לא הייתי עושה לו פחחות- הוא נראה "רוצח" ככה! רק זה אני, או משהו לא מסתדר עם הגלגלים- "מצועצע" משהו?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה.

שיחררתי את הרכב לבד מהמכס. לקח קצת זמן, והרבה סבלנות...

אני הייתי מעדיף גלגלים יותר "קלאסיים" של רכב שרירים, מה bling bling שמורכב עליו עכשיו.

כמעט ולא קניתי את הרכב בגלל הגלגלים...

אבל מה - זה מה זה יפה במציאות!

פורסם

אני לא הבנתי ברכבים, אבל אני לומד.

קרבורטור של הולי, הצתה אלקטרונית של MSG?

לקח לי שעתיים לנסות להתניע אותו (טוב, יותר משעתיים). בדקתי מצבר, קרבורטור, סתימות.

בסוף היה סוויטש שהדליק את ההצתה האלקטרונית, והוא התניע בנגיעה ראשונה...

צליל מה-זה ערב....

:-)

פורסם

מזל טוב על רכישה מצמררת!אחד החלומות הבאמת גדולים שלי,פשוט אגדה של רכב וכל דבר נוסף שארשום מתגמד.....

היום אני הולך לישון מול מסך המחשב עם תמונות הרכב מולי,ואין לך מושג כמה אני שמח שהגשמת חלום מסוג זה,ודאגת להביא אותה למדינה הקטנה שלנו.כיון שאתה קצר ב $$$$ שפץ אותה לאט וכמו שצריך שהרי רכב כזה חייב,אבל חייב להראות מדוגם.

אלוני

פורסם

נשמע לא רע

אם הרכב לא היה עם קצת פלפל אני לא מאמין שהיו שמים לו טראקשן

תעלה קצת תמונות של המנוע

,

והגנטים ממש אחלה

אחרי פחחות צבע אתה תרגיש את ההבדל

הרכבים האלו נראים מעולה עם הסגנון גנטים האלו

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

האם הרכב שוחרר במסוף אוברסיס אשדוד?

יש שם לא מעט ענתיקות חלקם מחכות זמן רב מאד ואיש לא בא לאסוף אותם.

גם במחסן מסוף 207 יש לא מעט רכבי אספנות מדהימים ביופים שמשום מה איש לא בא לאסוף אותם לא ברור לי למה אבל מדובר על תקופות ארוכות מאד שהרכבים עוד במסוף.

יש שם גם סיטרואן זד איקס (וולקן) עם רישוי צרפתי שעומדת במסוף 207 לפי הערכה שלי מספר שנים.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

הציטוט המיותר נמחק

רכב ממש מדהים, שתף אותנו בסיפור הייבוא.

מה באמת קורה לרכבים שלא באים לאסוף אותם והם ננטשים, האם הם נימכרים במיכרזים וניתן להוציא אותם במחירים טובים ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...