Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרבורטור של מנוע GM V8 רגיל,תקין. הקרבורטור מלוכלך חיצונית, המנוע מחוץ לרכב בשיפוץ וצביעה ורציתי גם לנקות את הקרבורטור חיצונית, אפשרי פשוט לזרוק אותו לגיגית בנזין/מסיר שומנים או שזה יפגע באטמים?

תודה, ליאור

פורסם

לזרוק אותו לגיגית בנזין לא יתן כלום, לזרוק לגיגית מסיר שומנים אסור, זה יפגע באטמים.

אם אתה משפץ את המנוע, למה לא לשפץ גם את הקרבורטור.

צור קשר עם צביקה ושמע מה יגיד.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תרסס על הקרבורטור עם ספרי שנקרא "מנקה מנוע "של STP הוא מיועד לחלקים חיצוניים וצריך לרסס לאחר שהמנוע חם.

אני ניקיתי בעזרתו את הקרבורטור חיצונית.

צירפתי תמונה.

שי003.jpg

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שיפוץ ראוי לקרבורטור אצל בעל מקצוע מומחה ובחלקים (ככל שצריך) מתאימים, יביא לתוצאות של פעולת מנוע טובה יותר, וחסכון בדלק. שווה.

התייעץ עם צביקה, חבר הפורום.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה, כמו שאמרתי הקרבורטור תקין ועובד מעולה, אני רוצה רק לנקות אותו חיצונית. מה שאני שואל זה אני יכול לזרוק אותו להשריה בתוך בנזין בלי שיפגעו אטמים/דיאפרגמות כל שהם או שאני ינקה אותו בחוץ בעזרת מברשת ובנזין.

פורסם

נקה אותו חיצונית ואפשר גם פנימית, בעזרת ספריי קרבורטור.

מחיר הספריי 10 ש"ח.

דוד.

חנות חלקים.jpg

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...