Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר המון זמן אני מנסה להגדיר את האימיול שיעבוד כמו שצריך עבר הוא זוחל כמו חמור צולע!

האם מישהו יכול יודע להגיד מה צריך לשנות כדי להוציא את המקסימום מהחמור?

מדובר על אינטרנט 1.5 מגה אגב.

מודה לכם מאוד!

פורסם

תוריד את האימיול מאתר הבא:

http://www.emule-project.net/home/perl/news.cgi?l=14

זה אימיול שבן אדם עשה על פלטפורה של האימיול המקורי ושינה את ההגדרות בתוכנה.

ד"א אגבר לא כל הורדה צריכה להוריד לך על 100,באימיול יש הרבה גורמים גם השרת שאליו אתה מחובר וגם האנשים ששולחים אליך.

בהצלחה.

היום יש תוכנות יותר טובות והמהירות כמו ביטורנט אבל שם אם אתה לא מעלה ובכמויות אתה נחסם וגם מי ששלח לך הזמנה נחסם.אבל אם יש לך פס רחב ענק ואתה מעלה כל הזמן אז גם ההורדה תהיה בהתאם.

פורסם

אפשרות החסימה תלוייה מאיזה אתר אתה מוריד,

אם זה מטורנט ליצ', אז כן, צריך להעלות,

אבל אם זה מאתרים אחרים כמו למשל PIRATE BAY

אז אין שום חסימה,

אתה יכול להיות מניאק ורק להוריד מבלי לשתף.

לגבי נושא ההודעה,

הינה איך ניתן להגדיר את המיול:

http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&cat_id=245

בהצלחה!

*תעבור לטורנטים! :lol:

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

ביטורנט זה סתם סיבוכים.

תוריד אימיול xtreme mod (אני משתמש) לפעמים הוא מוירד לי על 200 ולפעמים על 10. תלוי בשרת, בקובץ, מספר מקורות וכו'. מקסימום ההורדה תרד לך יום אחרי, אבל עדיף לחסוך את הכאב ראש של ביטורנט.(לפחות מבחינתי)

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אחלה מוד,זה. מחזק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שאלה ??

רשימת השרתים מצטמקת לי כל פעם ועכשיו יש שם רק 2 שרתים (בהתחלה היו הרבה מאוד) זה גורם לזה שאני לא מצליח לאתר סרטים שירים וכו...

מה לעשות??

פורסם

כל המודים הישראליים האלו שימושיים מאוד לאלו שמורידים קבצים פופלאריים בארץ. נסה להוריד את הפרק האחרון של ארץ נהדרת עם מוד כזה ואתה מוריד במהירויות חלומיות. לעומת זאת אם תנסה להוריד קובץ נדיר של זמר נשכח מאיטליה סביר להניח שלא תגיע רחוק.

לגבי השרתים - בהחלט יש מחסור. הפיתרון הוא להתחבר לרשת הקדמילייה שעובדת ללא שרתים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ייתכן וזאת בכלל לא התוכנה, אלא ספקית האינטרנט עושה סדרי עדיפויות על חשבונך (QOS) ו"חוסמת" את הפורטים של האימיול.

אני עברתי ספקית אינטרנט מ 012 (לאחר ש012 נכנסה תחת המטרייה של אינטרנט זהב שחוסמת מתוך מדיניות) לבזק בינ"ל (שהתחייבו שלא יחסמו אף פורט) והאימיול התחיל להוריד בלי שינוי הגדרות בכלל!

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שאלה ??

רשימת השרתים מצטמקת לי כל פעם ועכשיו יש שם רק 2 שרתים (בהתחלה היו הרבה מאוד) זה גורם לזה שאני לא מצליח לאתר סרטים שירים וכו...

מה לעשות??

תוריד מפה רשימת שרתים

http://ed2k.2x4u.de/index.html

:-) just smile
פורסם

גם בזב"ל מגבילים תעבורה.

אבל יאמר לזכותם שההגבלה אצלם הרבה פחות חמורה מאשר אצל המתחרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז מה הבעיה לשנות פורטים ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רק כדי לעשות סדר לגבי חסימה של ספקים, אבקש הבהרה לעניין הבא:

סרטים,קבצים וכו' שמצאתי דרך אתרים ישראלים (NFO,WNET ועוד) יורדים לרוב על 200 ק"ב ותוך פרק זמן קצר מאוד.

קבצים שנמצאו באתרי אימיול בחו"ל יורדים לרוב עד 20 ק"ב.

קבצים שאני מוריד דרך rapidshare ודומיו בהורדה ישירה, יורדים גם במהירות ממוצעת של 150+ ק"ב.

האם זה מצביע בעצם על חסימה ע"י הספק של רשת אימיול ?

אחרי התקנת האימיול שהובא בשרשור למעלה והגדרתו לפי איזה מדריך ארוך לפני כחודשיים, הכל היה בסדר בהתחלה ולא היו ניתוקים מהשרת וכו'. כל זה כמובן אחרי שדיברתי כשעתיים עם נציג 012 שטען שאין חסימה וטען שפתח את כל הפורטים לגמרי.

לפני זמן לא רב (2-3 שבועות) התחילו ניתוקים של שרתים באמיול. כל כמה שעות, השרת מתנתק. לא שינית הגדרות, לא דיברתי עם 012. נאדה.

אני מחובר עם 012 על פס של 2.5 MB ברשת אלחוטית (אין גניבת פס שלי או "שאיבת" פס ע"י המחשב השני).

אישית, נשבר לי כבר ה*** לדבר עם 012. אם אני אדע בוודאות על חסימה שהם מבצעים, אני אלך איתם עד הסוף. אבל, עד כה מכל הקריאה בפורומים השונים אינני יודע בוודאות אם הם חוסמים. יש דרך לבדוק זאת ובעצם להשיג הוכחות ?

ליאור

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...