Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי 012 נשבעו שכלום לא מוגבל, אבל החלטתי לעשות צעד ולעזוב אותם אחרי כ7 (!!!) שנים רצוף אצלם.

מעניין שברגע שהתחברתי לבזק בינ"ל , קבצים שישבו באימיול במשך 3 חודשים בלי שהתחילו לרדת,

פתאום התחילו לזרום אל המחשב.

אני לא בא בטענות ל012 אלא לאינטרנט זהב שקנו אותם וכפו עליהם את המדיניות הזאת שלהם.

בקשר לברק : ברק התמזגה לתוך נטויז'ן, כלומר היא חלק מספקית האינטרנט החוסמת ביותר בשוק.

ספקית אשר מחייבת לקוחותיה במידה והורידו מעל 5 גיגה בחודש ! (היתה כתבה ב YNET בעניין)

תודה לממליצים על ה XTREME MOD , עובד עוד יותר מהר מהרגיל!

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז משהוא לא נורמאלי אצלך במחשב חביבי, ולא במיול.

או התקנה דפוקה של המיול.

או מחשב אקסטרה ישן...

אני לא מרגיש אותו בכלל.נסה להתקין מחדש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אישית, נשבר לי כבר ה*** לדבר עם 012. אם אני אדע בוודאות על חסימה שהם מבצעים, אני אלך איתם עד הסוף. אבל, עד כה מכל הקריאה בפורומים השונים אינני יודע בוודאות אם הם חוסמים. יש דרך לבדוק זאת ובעצם להשיג הוכחות ?

בתור לקוח של 012, האם יש איזה מסמך הוכחה שכזו ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
בתור לקוח של 012, האם יש איזה מסמך הוכחה שכזו ?

אין שום מסמך,

אבל אני יודע שברגע שעברתי מ012 לבזק בינלאומי, פתאום האימיול התחיל להוריד. (וגם הביטקומט) -בלי לשנות הגדרות.

הייתי במשך תקופה של 10 ימים מחובר גם ל012 (באמצעות כבלים MPLS חיבור קבוע) וגם לבזק בינלאומי (באמצעות חייגן) ועשיתי אין ספור נסיונות, והצלחתי להוכיח לעצמי ש012 פשוט על הפנים.

כואב לי לומר את זה כי הייתי לקוח שלהם כמעט 7 שנים והייתי מרוצה תמיד. עד אוגוסט -ספטמבר 2007 שם החלו הבעיות בתוכנות ההורדה.

ברווז: האקסטרים מגיע כמו שהוא בלי התקנה... רק לפתוח לספרייה ולעבוד איתו.... אז אין מה להתקין מחדש.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

התופעה שאייל מתאר חוזרת על עצמה אצל עשרות משתמשים.

אנשים שלא מצליחים להוריד בכלל או מורידים במהירות איטית מחייגים לספק אחר ומקבלים פתאום מהירות הורדה אחרת לגמרי, בלי לגעת בכלל בהגדרות.

למה זה קורה? אני לא יודע, תבינו אתם לבד.

מעניין שגם עתיד, שכותב כאן בפורום ועובד בבזק, לא יכול לצאת להגנת בזק ולהגיד שהם לא מגבילים בכלל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אבל בכיוון ההפוך זה לא קרה... כלומר בהתנתקות מבזק ומעבר ל012 , האימיול הפסיק להוריד....

זה לא עצם החלפת הספק אלא הספק ספציפית.

השוק מתחלק היום ל3 ספקי שירות בלבד:

בזק בינ"ל (AKA אמאל'ה עקרבוט)

נטויז'ן (שבלעה את ברק 013)

אינטרנט זהב (שבלעה את 012)

נטויז'ן ואינטרנט זהב ידועות בחסימת הפורטים שלהן לא מהיום וגם לא מלפני שנה, והן החילו את המדיניות על החברות שנבלעו בתוכן.

מה המסקנה? בזק בינ"ל החלופה היחידה השפוייה כרגע.

מכיוון שהמחירים אצל כולם אותו דבר (מלבד נטויז'ן שיקרנים בלי הצדקה) , אני הלכתי על בזק בינ"ל ובינתיים לא מצטער.

בזק התחייבו לי שהם לא חוסמים פורטים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ברווז: האקסטרים מגיע כמו שהוא בלי התקנה... רק לפתוח לספרייה ולעבוד איתו.... אז אין מה להתקין מחדש.

:oops:

שכחתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...