Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

חמו של חבר שלי מילא בטעות מים בבקבוק של שמן הגה כח

כזכור לי מדובר בלנטיס שנת 2002/3 כיצד מנקזים את השמן

כדי להחליפו והאם יש דגשים מיוחדים בעת החלפת השמן?

תודה

איתי

פורסם

בשום אופן לא מספיק אתה חייב להחליף את השמן במערכת, החלפת השמן במערכת ההגה בצורה הבריאה ביותר היא "החלפה חמה" שזה אומר שאתה מנתק את הצינורות מהמיכל, בצד אחד אתה מחבר מיכל שמן (בצד כניסת השמן למערכת) ובצד השני אתה מוציא את הצינור חוזר לתוך דלי ריק, ונותן סטרטר (תלוי בקצב זרימה ברכבים מסויימים מתניע אפילו) בצורה כזאת המשאבת לא מקבלת אוויר ולא נוצר לה נזק !,

ככה אחרי ש3 ליטר מהגאלון נעלמים בתוך המערכת (ובמקביל התמלאו 3 ליטרים בדלי אתה מדומם (מפסיק את הסטרטר) מחבר את המיכל עודפים, וממלא עד הMAX, מתניע משחק עם ההגה מצד לצד מספר פעמים ואז שוב בודק שמן וממלא בהתאם - זהו

פורסם

לי זה קרה בפג'ו שלי וכן הספיקה שאיבה של המים החוצה ומילוי של שמן. אבל כמובן שאתה צריך לבדוק עם איש מקצוע כדי להיות בטוח שאכן זה מספיק גם במקרה שלך.

פורסם

העצה של עתיד נשמעת הגיונית יותר. שאיבה בלבד לא בהכרח תספיק, מכיוון שהשמן בעל משקל (סגולי) קטן משל המים, הוא יצוף על פני המים (קרי, המים במערכת ישאפו להגיע לנק' התחתונה ביותר במערכת).

לשאוב את המים ש"רואים" במיכל סביר להניח שלא יספיק.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

במצב זה אל תיסע עם הרכב עד שלא תסדר את הבעיה.

משאבת הגה כוח של לאנטיס לא עולה יקר אבל זה לא אומר שצריך לקלקל אותה..

אני הייתי מציע לפרק את כל הצינורות של ההגה כוח ואת המיכל מילוי, לרוקן הכל, להרכיב למלא שמן מתאים (שמן גיר אוטו' DEX2) נוסע כמה ימים ומחליף את השמן שוב.

• תוכן חדש...