Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות את המפצלים הנ"ל:

Stinger SXY2M Expert Series Y Adapter 2 Male 1 Female RCA Interconnect Cable Connector

אבל האתר שאני רוצה להזמין ממנו (מחו"ל)לא מאשר לי את הכרטיס אשרי. אז אולי מישהו מכיר אפילו בארץ, מישהו שמתעסק עם מפצלים מהסוג הטוב הנ"ל...?

תודה לכולם... בקשה לענות לנושא. ולא "למה אתה צריך מפצל?!"

פורסם

אתה רוצה לשלם על מפצל Y כל כך הרבה כסף?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

היבואן של סטינגר בארץ אינו מייבא מפצלים של החברה...ותאמין לי שאם גם היה מביא אני לא חושב שדווקא היה מביא את האקספרט(מפצל)

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

אם תוכיח לי עובדתית שY אדפטר של STINGER מועיל יותר מ-Y אדפטר של SOUND QUEST לדוגמא.

עלי מפצל Y של SOUND QUEST מתנה

תהיה שניה הגיוני, אתה מדבר על כבל באורך 5 ס"מ שמעביר אות בזרמים ומתחים מאוד נמוכים יחסית ובנוסף , בגלל שמדובר ב-Y והוא קרוב למגבר אין חשש מהשראות, אלא אם כן האוטו שלך מפיק השראות בחלל הרכב ואז לדעתי אתה כבר צריך לפנות לשר לאיכות הסביבה שיבוא לבדוק לך את הרכב, אולי יש לך אנטנה דור 3 בתוך הרכב.

• תוכן חדש...