Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני ראיתי את הנעליים שבתמונה בקניון מלחה ב-550 ש"ח.

השאלה היא היכן ניתן להשיג אותן במחיר קצת יותר שפוי? (אני חושב שזה מוגזם 550 ש"ח על הנעל הזאת...)

3nyinjm2nmhz.jpg

פורסם

תחזור לקניון ותקנה אותם לפני שלא ישארו.

צר לי, אבל 550 שקל היום בשביל נעליים "אופנתיות" ושנראות טוב, זה מחיר סביר לחלוטין.

שוכבות אצלי נעלי נייק שקניתי בקצת מעל 800 ש"ח. נעלי ספורט! 800 ש"ח!

GS300.

פורסם

תבדוק שוב פעם בקניון מלחה את דגם הנעל

תכנס לזאפ ותבדוק אם היא מופיעה שם ואז תדע השוואת מחיר למוצר הנ"ל.

אם אני לא טועה לפומה יש את חנות המפעל בת"א ,אתה יכול לבדוק גם שם.

ובלי שום קשר אני בטוח שחיפוש קצר באינטרנט יענה לך כל השאלות ותמצא את כל מה שתחפש.

בהצלחה.

פורסם

רק שתדע , זה יחסית זול לנעל כזו שנחשבת אצל פומה כנעל אחת הטובות (אני חושב)

לי אישית יש 3 זוגות נעלי נייק שוקס כ"א 700 שקל :\

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

פומה=פוזה=מחירים מופקעים

נייק= כאילו נעלי ספורט=מותג=מחירים מופקעים.

סאקוני=נעל ספורט איכותית=מחירם מופקעים

אביבס=זיוף=בעיות רגלים וגב=מחירים זולים.

אין מה לעשות היום נעליים עולות יקר, פעם הייתי קונה נעל ב300, היום אני נועל ב700.:cry: אייי האינפלציה.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

תרד לעיר

תחפש אותם במגוון חנויות הנעליים ותוריד אותם במחיר

ככה עשיתי עם השוקס שלי, ראיתי במלחה ב700 שקל ירדתי לעיר הלכתי ל'ספורט הוד' קצת וויכוחים וקניתי ב500.

אם לא מדובר ברשת לא בעיה להוריד אותם במחיר.

Toyota Yaris TS

פורסם

לא יודע איפה זה מלחה,אבל בתחנה המרכזית בתל אביב יש עשרות של חנויות נעליים שיש בהם את כול הדגמים,בטוח שתימצא שם במחיר נוח.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

קודם כל תודה לכל מי שניסה לעזור. אני חייל תפרן ואני לא יכול להרשות לעצמי להוציא יותר ממשכורת וחצי על זוג נעליים

חרשתי את התחנה המרכזית ת"א ואין שם.

לאיזור של אליטל לא כ"כ יוצא לי להגיע.

ירדתי למרכז העיר (ירושלים) ולא מצאתי את הדגם הנ"ל.

איפה זה חנות המפעל שלהם בת"א?

פורסם

חנות "המפעל" לא זולה יותר.

יש חנות "ספורט לי ולך" מול המשביר, פעם הייתי קונה משם, מחירים טובים ותמיד למוכרים יש מצב רוח להוריד לך 10-20%

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

חנות המפעל של פומה נמצאת ב: רח' שביל המפעל בת"א, ליד רח' קיבוץ גלויות. אבל לא הייתי בונה על מחירים טובים, כי המחירים בחנות המפעל דיי מופרזים (הייתי שם לפני כמה ימים).

ROOONEEYY

פורסם

אני עדיין לא מצאתי את הנעל הזאת בעוד חנות חוץ מהקניון. פשוט אין אותה בשום מקום.

פורסם

ראיתי את הנעל הזאת בדיוק בפילדלפיה ב-100 דולר, כך ש-550 ש"ח זה מחיר הגיוני.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

550 נשמע סביר לנעל פומה אופנתית וחדשה. אני גם חייל. אין מה לעשות אם אתה רוצה תקנה אם קשה לך אז תנסה לפרוס לתשלומים.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...