Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פומה=פוזה=מחירים מופקעים

נייק= כאילו נעלי ספורט=מותג=מחירים מופקעים.

סאקוני=נעל ספורט איכותית=מחירם מופקעים

אביבס=זיוף=בעיות רגלים וגב=מחירים זולים.

אין מה לעשות היום נעליים עולות יקר, פעם הייתי קונה נעל ב300, היום אני נועל ב700.:cry: אייי האינפלציה.

מה לעשות שעבור רבים נעל ספורט זה לא רק נוחות,אלא גם עניין של טעם אישי מבחינת מראה.

מבחינתי למשל,למרות של- NEW BALANCE יש נעליים מעולות (אני מדבר על הסדרות הגבוהות שלהם),לא הייתי קונה את הנעל הזאת בחיים,כי היא נראית כמו של זקנים בני 90.

אני מעדיף להתפשר מעט על הנוחות וללכת על נעל שגם תיהיה לי נוחה,וגם שאני אוהב את המראה שלה.

לנייק יש נעליים טובות לספורט (גם אם לא הכי נוחות בעולם).

לפומה יש נעליים אופנתיות,לא מי יודע מה נוחות לדעתי (הגרסאות הדומות של אדידס הרבה יותר נוחות).

לאדידס יש את הסידרה של GOODYEAR שאני פשוט מת עלייה ואלה הנעליים שהכי נוח לי איתם ביום יום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
תרד לעיר

תחפש אותם במגוון חנויות הנעליים ותוריד אותם במחיר

ככה עשיתי עם השוקס שלי, ראיתי במלחה ב700 שקל ירדתי לעיר הלכתי ל'ספורט הוד' קצת וויכוחים וקניתי ב500.

אם לא מדובר ברשת לא בעיה להוריד אותם במחיר.

גם 500 שח זה יקר,אני גם חייל ובעיר תחתית בחיפה אני הבאתי 3 זוגות של נייק שוקס כאשר על כל זוג הוא רצה בהתחלה 400 שח והורדתי עם ויכוח ל330 ולאחר שדיברתי איתו על 3 זוגות +ויכוח נוסף יצא לי שכל זוג קניתי ב289.

ממליץ בחום ללכת לעיר תחתית בחיפה יש שם יותר מ3 חנויות נעליים אחת בתחת של השניה ושם אם יש לך פה ,אתה יכול לחרפן ולטמטם את הסוחרים ולהוציא במחיר טוב הכל.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אם קנית זוג שוקס ב289 זה זיוף בלי וויכוח

אין נעל כזאת במחיר הזה!

ועכשיו תשאל למה לא לקנות זיוף?! - בגלל שהיא לא נוחה בגרוש

הייתה לי אחת כזאת שקניתי ב300 וידעתי שהיא מזוייפת

יש הבדל שמים וארץ בין הדגם שיש לי עכשיו לבין הנעל השניה, פשוט מצטער שלא הוספתי אז עוד 200 וקניתי מקורית.

Toyota Yaris TS

פורסם

זיוף? בכייף

לי הן נוחות וביום יום יש לי 2 זוגות ספורט אחת של נייק ואחת של ניובלאנס ככה שעם השוקס זה רק ליציאות בסופשים .

ואין לי בעיה שזה חיקוי סה"כ הנעל 1 לאחד זה הכי חשוב ,פשוט יש לי פטיש לנעליים חוץ מהשוקס יש גם 2 זוגות של סקטור 3 זוגות של וואנס,זוג של פומה וזוג אלגנטי של אלדו וכמובן ,וליום יום את הנייק והניובלאנס ליום יום.

ושוב לי אישית זה לא מפריע הידיעה שהן חיקוי היות והן לא בשימוש יומיומי אצלי.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

סליחה שאני ניכנס לשירשור של פומה עם נייק אבל זה יעווץ די דחוף,בבקשה:

מישהו מכיר את הנעליים הבאות,אים כן מה מחירם המומצע בחנויות,ואים לא בחנויות אז מה מחירם הממוצע אצל "חברים"?:-)

DSC00044.jpg

DSC00045.jpg

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

דני, הלבנות אדומות אלו השוקס המזוייפות שיש לי

זה לא מקורי

ולפי ההודעה נראה לי שאתה יודע ומנסה למכור אותם (אם לא, סליחה)

והשוקס המזוייפות יתנו לך עליהם גג 350 בלחץ, בדר"כ זה 300

Toyota Yaris TS

פורסם

לא מנסה לימכור כלום:roll:.

הציאו לי אותם ב-200,בהתחלה נידלקתי,אבל אחרי סיור קטן בכמה חנויות נעליים אמרו לי שהם מזוייפות,כי יש בדיוק כאלה דגמים בכול החנויות רק בלי הקישקושים השחורים מקדימה.

למי שאמר שיש לו אותם,הם באמת ממש לא נוחות?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

זה עניין של טעם הקטע של נוחות,לאחד הנייקי שוקס יהיו נוחות,לאחר הן לא.

לי אישית יש נייקי שוקס,מאוד נוח לי להתאמן איתם בחדר כושר, אבל להליכה יומיומית הן פחות נוחות לי בהשוואה לאדידס GOODYEAR.

לעומת זאת,עם האדידס לא יהיה לי נוח להתאמן כי זו נעל עם סולייה פחות סופגת (אני רץ על מכשיר 5 קילומטר כל אימון,חייב נעל עם יכולת שיכוך וספיגה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...