Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר שבועות היתה כתבה שהמשטרה תתחיל לאכוף את עבירת המהירות כבר בחריגות קטנות יותר מבעבר.

ההסבר לכך שבעבר נתנו טווח גדול יותר היה - עומס על בתי המשפט, שהיו מעט שופטים וכד'. כיום הם טוענים שיש מספיק שופטים ובתי משפט לתעבורה ואפשר להוסיף גם עבירות על חריגת מהירות קטנה יותר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אם המהירות המותרת היא 100, ואתה נוסע 101 לא יקרה כלום..אני חושב שזה מתחיל מ 21 קמ"ש ...
ואם אתה טועה אתה תשלם את הדו"ח ותיקח על עצמך את הנקודות?

ארז רונן

פורסם
אם המהירות המותרת היא 100, ואתה נוסע 101 לא יקרה כלום..אני חושב שזה מתחיל מ 21 קמ"ש ...

טעות, ב21 מעל המותר המצלמה מתחילה לתפוס.

שמעתי כמה פעמים שניתן לחרוג בכ10 קמ"ש וגם, כאשר אתה מבצע עקיפה וכו'.

פורסם

איזה שטויות!! בוא נראה אותך בא בטענות לשוטר שעוצר אותך בדרך עירונית כי נסעת 71 קמ"ש. תסביר לו שזה "רק" 21 קמ"ש מעל המותר. הסטייה נמדדת מן הסתם, באחוזים שמהם סטית מן המהירות המותרת.

פורסם
כלומר - כמה יותר מהר אפשר ליסוע בלי "לחטוף" דו"ח?

שאלה שיכולה להשאל רק בארץ הקומבינות הלא נגמרות.

התשובה צריכה להיות:

0 קמ"ש.

1/2 קמ"ש יותר ואתה כבר מסתכן לחטוף דוח. לשם כך בדיוק יש את המהירות המקסימלית.

תמיד צריך לנסוע לפי תנאי הדרך, אך לא מעל המהירות המקסימלית.

חריגה ממנה על אחריות החורג בלבד.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

ממש לא לפי אחוזים.

בעיר - אני לא יודעץ

בבינעירוני - יש הנחיה (לפחות הייתה) לא לתת דוחות של 250 שקלים, שזה בדיוק 25 מעל המותר. אבל עדיין יכול להיות שתקבל. (שמעתי על מישהו שצולם על 129 בכביש 6, וקיבל 250 שקל).

שיקול שלך.

פורסם
בדר"כ מדובר בחריגה של 10%...

עידן

ה 10% המיתולגיים....

מדובר ב10% סטיה במדידה ש"האוכפים" דהיינו השוטרים, נותים "פור".

כלומר, גם אם מותר על כביש מסוים 100 קמ"ש , והשוטר מדד 110 זה בגבול ה10% סטיה שעלולה להיות במדידה. מנגד אם מראש נסעת על 110 ויהיו 10% סטייה במדידה - חייך, אכלת אותה... זה כאילו נסעת 121.

ולכן כאשר עוצר אותך שוטר, הוא אוטומטית מוריד 10% (או 10 קמ"ש) מהמהירות שנמדדה.

צודק אמיר מעליי, "שתווך ההפקרות" שהיה 20 קמ"ש היה עקב עומס על בתי המשפט. אם דבריו נכונים כנראה שכדאי להוריד את הרגל עוד קצת מהגז...

מצד שני, כשאתה נוסע על כביש החוף 90-100 ורואה שאוכפים אותך על ימין ועל שמאל - כאילו שילבת רברס.... גורם לך לחשוב.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם
ממש לא לפי אחוזים.

בעיר - אני לא יודעץ

בבינעירוני - יש הנחיה (לפחות הייתה) לא לתת דוחות של 250 שקלים, שזה בדיוק 25 מעל המותר. אבל עדיין יכול להיות שתקבל. (שמעתי על מישהו שצולם על 129 בכביש 6, וקיבל 250 שקל).

שיקול שלך.

אני! אני! :-)

בדיוק אתמול שילמתי את הדו"ח (כמה ימים לפני תום שלושת החודשים).

• תוכן חדש...