Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה, המכירה יכולה להסתיים ב - 3000 דולר, אבל שימו לב שכתוב ליד RESERVE NOT MET , מה שאומר שהמוכר כיוון למחיר יותר גבוה, אבל בהצעות לא עברו את המינימום מחיר שהוא קבע, לכן הוא לא מחוייב למכור במחיר הזה.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

• תגובות 643
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בגבעת עדה מתחת לערימת עצים ראיתי, אם זכורני נכון פיאט 850??!,המנוע מאחור.. (אני מניח שזקני השבט ידעו לתקן אותי)

האוטו במצב סופני , אבל נראה במבט חטוף שהמנוע נמצא ושלם...

אשתדל לצלמו בימים הקרובים.

זו אכן 850.

יש מי מקוראי הפורום ששומר עליה וידע לאן להכניס את המנוע בבוא היום

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

טרי-טרי, מלפני כמה דקות, באזה"ת בני ברק: למי, שלא הבין- זה לא פיאט 127, זוהי אחותה-התאומה: סיאט-פורה. כללית נראית בסדר לגילה, אין לי מושג, מה מצב המכני.

DSCF0598.jpg

DSCF0599.jpg

DSCF0600.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לפני שלושה חודשים ראיתי את הסיאט הזו ברמת-חן, כבר אז היא עמדה למכירה (דיווחתי בפורום בזמנו).

הבעלים בחור צעיר והמכונית נראית מושקעת יחסית. נכון ללפני כמה חודשים, היא הייתה בשימוש יום-יומי.

פורסם

בבני ברק, גבול רמת גן, דארט 4 דלתות רשומה כאספנות, משמשת כמחסן ברחוב חזון איש.

בתל אביב אופנוע הונדה CX500 לא רשום כאספנות, 6 ספרות בלוחית רישויי בשימוש יומיומי.

הדרבי 50 האומלל שבתמונה עומד בדרום תל אביב, ונראה כי לא זז ממקומו זמן מה. פרטים בה"פ.

תמונה006.jpg

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

שלום לכולם,

בקשר לדרבי, שלחתי הודעה פרטית, אך אם יש למישהו מושג על דרבים נוספים למכירה/מסירה, אשמח לשמוע. זה היה האופנוע הראשון שלי. קניתי אותו במשלוח הראשון שנחת בשנת 1982 (שלי היה כתום), ומאז יש לי חלום קטן לנסות ולשחזר את האהבה הראשונה....אז אם מישהו שומע או יודע, אשמח לשמוע, גם טלפונית: 0507-429966 שלומי.

פורסם

אני עובר שם כמעט כל יום, אך רק היום שמתי לב - ליד התחנה המרכזית בלוד יש עסק של חומרי בניין - בגג העסק יש טרנספורטר דבל קבינה לבן מתחילת שנות ה-70, נראה שלם.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
2 אופל קפיטן זרוקות במצב דיי טוב לא יודע אם המנוע טוב{צבע סביר ורק צריך פנס אחורי ואויר בגלגלים} זרוקות כבר שנים בחניוןברמת אביב ג'... לא יודע למה... {זה הדגם}אם אתם רוצים פרטים בפרטי ...classic3.jpg

לכל המפנטזים (כמוני ) על אופל קפיטן מהשנתון הזה אז לא דובים ולא יער ,

בסך הכל שני אופל רקורד כמו שלי שנות החמישים בין 57 ל- 60

האחד 4 דלתות והשני 2 דלתות במצב די סביר לשיפוץ.

שלמות כמעט לגמרי ומשמשות מחסן .

לכל המעוניין

דרור .

די רחוק מהתמונה המצורפת.

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

היום היתה אצלי בעבודה פורד פיאסטה מדהימה.

בציר 1983, יד שניה.

80,000 ק"מ (לפי מצב הרכב נראה מקורי).

המספר:050-694-0402

מומלץ לחובבי הפיאסטות. פשוט רכב במצב נדיר/כחדש!!!

משה

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
היום היתה אצלי בעבודה פורד פיאסטה מדהימה.

נו, אל תשאיר אותנו במתח.

העברת אותה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נצפה מספר פעמים באיזור בית הדין לעבודה ברחוב שוקן שבתל אביב, אופנוע ב.מ.וו 6 ספרות, בעל מנוע 2 צילנדר בוקסר אופייני שבולט מהשלדה, נראה במצב יפה.. אספנות כבר כמה זמן.

אור.

פורסם

בראש העין ניצפתה פורד ברנדה במצב מצויין לגילה.

תמונה087.jpg

תמונה088.jpg

תמונה089.jpg

תמונה090.jpg

תמונה091.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...