Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע לפגושים באמצעות ספריי או מכחול

nircarmeli
שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן, איפה אני יכול להשיג צבע לפגושים (אפור עכבר לצורך העניין) .

הרכב שלי סובל מהבעיה המוכרת של חניה ברחוב - השפשופים המעצבנים שאנו מוצאים ברכב בעיקר לאחר חנייה בתל אביב.

(מדובר באזורים מאוד ממוקדים בפגוש ולא צביעה נרחבת).

האם הצבע באמת עושה את עבודתו נאמנה או שמדובר בשיפור אסתטיקה לטווח קצר ?

אני די פנאט בקטע של שמירה על הרכב כך שכל שפשוף או שריטה קטנה מרתיח אותי. אני חייב המלצות טובות מניסיונכם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צבע תוכל להשיג אצל פחח רכב, גש אליו עם צינצנת ריבה קטנה (מהסוג שנותנים בבתי קפה בארוחת בוקר) והוא ימלא לך אותה בצבע. זה לא אמור לעלות יותר מ- 20 ש"ח.

הבעיה תהיה בצביעה עצמה, כפי שהבנתי, הצבע של מכוניתך הוא עכבר מיטלי. צבע כזה לא ניתן למרוח עם מיכחול בלי שיהיו הבדלי גוון ברורים. יותר מזה, הצבע המיטלי מורכב משתי שכבות שנראות לעין, צבע הגוון ושכבה של לכה.

כדי שהתיקון יהיה מושלם שתי השכבות צריכות להתאים לצבע המקורי וזה (אחרי הרבה נסיונות שעשיתי) כנראה בלתי אפשרי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

אתה יכול ללכת ל"טופ קולור" בת"א, הם מערבבים צבעים לרכב עפ"י קוד הצבע של הרכב שלך

וגם יכניסו אותו למיכל ספריי אם תרצה (65 ש"ח אם אני זוכר נכון).

צודק dorki לגבי העניין של הלכה, אם הצבע שלך מיטאלי (בלי לכה זה יהיה מט) ,

אבל גם לזה יש פיתרון - ספריי לכה. רק תמסך סביב הפגיעה כמו שצריך, כדי לא לצבוע חלקים אחרים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...