Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לרכישת רכב משפחתי/מנהלים ספורטיבי

oferman
שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הגיעה הזמן להחליף את הפיזו 306 1.8 16V 112 HP הוותיקה במשהו קצת יותר גדול ויותר חדיש.

אחד הדברים שמאוד אהבנו בפזו זה את ההילוכים הידניים, נוחות הנסיעה ויכולת הנהיגה (בייחוד בסיבובים). הסיבה להחלפת הרכב היא אך ורק בגלל שהמשפחה גדלה וקצת צפוף עם ילדים ועגלה . אנחנו מאוד אוהבים את התוצרת הצרפתית (הרכב השני שלנו הוא C5 אך כשאנו נוהגים בו מאוד חסרות לנו היכולות הדינאמיות של הרכב). על איזה רכב אתם יכולים להמליץ כך שיתן גם את הדינאמיות וגם את הנוחות שיש ל-306.

האם יש סובארו B4 ידניות? ואיך היא יכולה להיות כמחליפת הפיזו?

רכב נוסף שחשבנו עליו הוא פורד מונדיאו אבל אני קצת חושש מהנוחות ומהגיר האוטמטי.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

בתקציב של 150K+- יש מגוון דיי רכב היום של מכוניות מנהלים (ג'טה, מונדאו, B4 וכו')

עם זהו התקציב שלך שילוב מעניין יהיה הלאון 1.8TSI שילוב טוב בין ספורטיביות לרווחה מנסיון והמחיר הוגן מאוד

אך בהחלט אני מנחש פה בעלטה ויכול להיות שהתקציב שלך הרב יותר גבוה

אנא תן עוד פרטים

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עברתי מהתוצרת הצרפתית (3 פיג'ו 306, וגם קצת סיטרואנים) ללאון טורבו, יש לי 2 ילדים ואין שום בעיית מקום, והביצועים, אחחח, הביצועים, שווה כל גרוש.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לנסות למצוא אלפא 156 ידנית, שנת 2003 (אולי אפילו 2004, תלוי בנתונים שלה). קשה לי לחשוב על רכב שנותן תמורה טובה יותר להגדרה "רכב משפחתי / מנהלים ספורטיבי", וזאת מניסיון אישי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחזק לגבי האלפא 156.

אני רק יוסיף שגם BMW 320 שנת 2001 בערך יכולה להיות אופציה טובה למדי , גדולה , מפנקת והכי חשוב מתנהגת ובעלת הנעה אחורית מעולה יש גם קצת ידניות צריך רק סבלנות למצוא אחת כזו.

נסה גם פאסט או A4 עם מנוע ה-1.8 טורבו .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי חברה ותודה על העזרה.

סיאט לאון טורבו תהיה קטנה מידי ומעבר לזה עד כמה שאני מבין ברכב זה הספורטיביות באה על חשבון הנוחות והרכב יהיה לא נוח לנסיעות המנהלתיות של אשתי (רובן כאלה)

ב.מ.ו 2001 ישנה מידי אני לא מעוניין ברכב שנתון נמוך מ2004

אלפא - באמת אופציה ראויה השאלה היא מבחינת אחזקה עד כמה היא יותר יקרה מנניח 407 ועד כמה שאני מבין לצורך טיפולים אני חייב לנסוע למוסך המרכזי בת"א וכנראה להפסיד יום עבודה בשל כך.

מה דעתכם על מכוניות כמו B4 ידנית או פורד מונדיאו (לצערי אוטמטית)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כתבתה שיש לכם C5 ושאתה אוהב את הנוחות בפיג'ו אז תרד מפורד מונדיאו כי היא פשוט לא נוחה ו-B4 גם לא תענה על עניין הנוחות.

חפש C5 3.0 ליטר יש לה יותר כוח (אבל לא בטוח שהיא נכנסת לתקציב).

לא חשוב מה תבחר שיהיה בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סובארו B4 ידנית תהיה פשוט מצוינת לצרכים שלך. היא גם נוחה לנסיעה וגם מתנהגת נפלא. עם גיר ידני היא תהיה נמרצת יותר מהגרסה האוטומטית, וזה גם בונוס.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...