Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

YES במחשב

Leonid
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי.

ישלי שקע של יס ליד המחשב.

יש לי ממיר פנויי.

יש לי TV OUT בכרטיס המסך.

איך אני מחבר יס למחשב ? :)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
אוקיי.

ישלי שקע של יס ליד המחשב.

יש לי ממיר פנויי.

יש לי TV OUT בכרטיס המסך.

איך אני מחבר יס למחשב ? :)

הממ יש לך שקע (יציאה של תוכן) , יש לך ממיר (כניסה ויציאה) ו יש TV OUT שזוהי עוד יציאה..

אז זהו... שלא :)

בקיצור ולעניין יש לך TV OUT , יענו OUT = החוצה = לא יכול לקבל שידור , אלא רק לשדר

אתה צריך כרטיס טלויזיה עם TV IN :)

פורסם

פאק... אוקיי, יש איזשהו ממיר בין 21 פין לSVIDEO? קיצר, איכשהו שאני יכול לחבר את המסך לממיר של יס?

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

כרטיס על Video In הוא בדרך כרטיס עריכה הוא עולה הרבה יותר מכרטיס ממוצע.

אתה יכול לנסות למצוא משהו משומש, אבל אני לא חושב שאתה תצליח למצוא כרטיס שהוא טוב בבסיסו טוב וגם יש לו כניסה.

בקיצור: לא שווה לך לתעסק עם העניין. אם היה לך כבלים רגיל, זה היה יותר פשוט. אז היית יכול לקנות כרטיס TV ולראות בכיף. משומש אפשר למצוא ב100ש"ח (בדיוק מה שהבחור השני הציע לך).

לסיכום: אני לא יודע אם זה עובד בכלל, אבל מה שכן זה לא זול, אם אתה רוצה לעשות את זה דרך כרטיס המסך שלך.

פורסם

אתה יכול לנסות למצוא משהו משומש, אבל אני לא חושב שאתה תצליח למצוא כרטיס שהוא טוב בבסיסו טוב וגם יש לו כניסה.

בקיצור: לא שווה לך לתעסק עם העניין. אם היה לך כבלים רגיל, זה היה יותר פשוט. אז היית יכול לקנות כרטיס TV ולראות בכיף. משומש אפשר למצוא ב100ש"ח (בדיוק מה שהבחור השני הציע לך).

לסיכום: אני לא יודע אם זה עובד בכלל, אבל מה שכן זה לא זול, אם אתה רוצה לעשות את זה דרך כרטיס המסך שלך.

הבה נקשקשה.

כרטיס עריכה הוא כרטיס פייר וויר (IEEE או 1394), בעוד שכרטיס טלויזיה לא חייב להיות FIRE WIRE.

אפשר גם למצוא FIRE WIRE זול בכ200 שקל, אפשר גם ב1200 שקל.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
יש אפשרות עד ה-100 ש"ח ? :)

אם גם תמצא איזה כרטיס טלוויזיה יש שניה או חברה בלתי מזוהה בסכום לא מציע לקנות כי אז בטח האיכות תהיה גרועה ועדיף לא לראות סרט מאשר לראות אותו באיכות ירודה מאוד

אם אתה רוצה משהו איכותי אתה צריך להסוף עוד כסף.

פורסם

אתה טועה, כרטיס TV כמו שהוזכר פה (FLYVIDEO) מצויין גם לכבלים רגילים וגם ל-YES, לכרטיס יש כניסת COMPOSITE בנוסף ל-RF.

ההבדל בין כ. עריכה מקצועי (שעולה הרבה $$) לכרטיס TV (שעולה 250 שקל +-) הוא במקודד MPEG בחומרה שממש לא צריך אותו בשביל סתם לראות טלויזיה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...