Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

YES במחשב

Leonid
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי. פרה פרה.

יש לי במצלמת הוידאו דיגיטאלית DV IN. ז"א שהמצלמה יכולה לקבל ממקור חיצוני וידאו (דרך FIREWIRE). אני לא רואה איך זה מתקשר לטלויזיה.

2. הFIREWIRE שלי לא יעזור לי פה, נכון ? (למרות שכבר שאלתי)

3. האם אני חייב לצפות בYES דרך כרטיס TV או שזה אפשרי גם דרך כרטיס המסך?

כמו שאני הבנתי עדיף למצוא איזה כרטיס טלויזיה יד שניה ב100 שקל, נכון?

לאון.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
כרטיס על Video In הוא בדרך כרטיס עריכה הוא עולה הרבה יותר מכרטיס ממוצע.

אתה יכול לנסות למצוא משהו משומש, אבל אני לא חושב שאתה תצליח למצוא כרטיס שהוא טוב בבסיסו טוב וגם יש לו כניסה.

בקיצור: לא שווה לך לתעסק עם העניין. אם היה לך כבלים רגיל, זה היה יותר פשוט. אז היית יכול לקנות כרטיס TV ולראות בכיף. משומש אפשר למצוא ב100ש"ח (בדיוק מה שהבחור השני הציע לך).

לסיכום: אני לא יודע אם זה עובד בכלל, אבל מה שכן זה לא זול, אם אתה רוצה לעשות את זה דרך כרטיס המסך שלך.

אתה טועה, כרטיס TV כמו שהוזכר פה (FLYVIDEO) מצויין גם לכבלים רגילים וגם ל-YES, לכרטיס יש כניסת COMPOSITE בנוסף ל-RF.

ההבדל בין כ. עריכה מקצועי (שעולה הרבה $$) לכרטיס TV (שעולה 250 שקל +-) הוא במקודד MPEG בחומרה שממש לא צריך אותו בשביל סתם לראות טלויזיה.

אני מדבר על כרטיס מסך עם video in. אני לא מדבר על דברים אחרים במה שכתבתי.

אנשים, לידע הכללי שלכם FireWire זה בסך הכל שיטה להעברת קבצים, זה לא אומר בהכרח שאתם יכול לחבר אליו Video.[/b]

אתה יכול לשים לב לאלטרנטיבה שהצעתי לו-כרטיס טלויזיה. אמרתי שזה לא יעלה לו הרבה מדיי.

• תוכן חדש...