Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התברר לי שמכיוון שאני עתודאי אני מקבל רב"ט אחרי 4 חודש בצבא, וסמל אחרי עוד שנה וחודשיים בצבא, סמל ראשון לא יודע מתי אני מקבל עדיין.

יש יתרון או חסרון איזהשהו על פני חייל רגיל שמקבל רב"ט אחרי 8 חודש בצבא, וסמל אחרי שנה וחצי, סמל ראשון לא יודע מתי מקבלים ברגיל.

וגם מישהו השלים בגורויות על חשבון הצבא? עם כן אשמח לקבל פרטים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בטח שיש יתרון.

בבסיסים בהם התורניות נקבעות עפ"י דרגה - תקבל את התורניות הקלות יותר של הסמלים קודם. בנוסף, תקבל יותר כסף כל חודש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני רב"ט אחרי חודשיים. לא ניתן לאמר שזה משפיע איכשהו. אבל אצלי התורנויות לא נקבעות לפי דרגה או WE.

משכנתא זה קל

פורסם

יותר כסף למה? בחובה לא משנה איזה דרגה אני בכל 3 השנים אותה משכורת

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בהחלט נחמד אבל לא משהו לקפוץ מהתלהבות ממנו.

סמל בשנה וחצי וסמ"ר בשנתיים וחצי, אם לא שינו את זה.

תמיד יש סיכוי שזה יעזור בתורניות.

איפה אתה הולך לשרת ?

פורסם

כרגע אני בקורס חשמל רכב של היחש"מ משך הקורס חודשיים במחנה ישי

פורסם

גם אני עתודאי. אצלנו ביחידה היה נהוג עוד להקדים בחודש בנוסף על הכל. הרב"ט שלי היה אחרי 4 חודשים, סמל אחרי שנה וחודשיים, וסמל ראשון אחרי שנתיים וחודש משהו כזה.

זה לא נותן כלום:)

פורסם
כשתכנס לקבע (אתה חתום מראש?) לא לשכוח להכין לך את המשכורת לפני.

יש לדאוג לתוספת טכנאים הנדסאים, זאת תוספת רצינית.

ירון מאיר

אני חתום לקבע מראש ל9 חודשים, אמרו לי שעד שאני יגיע לסוף השירות שלי זה לא יצא לפועל.

אבל למדתי טכנאים והיה 4 מבחנים סופיים, 2 עברתי, שתיים נכשלתי, כעת צריך להשלים.

קיץ הבא אני מתכוון להשלים את שתיי המבבחנים שנכשלתי בהם.

מה בדיוק התוספת למשכורת של הקבע עם התעודת טכנאי רכב? אני רוצה לדעת כי אני ישקול את זה ברצינות.

פורסם

גם אני עתודאי, בוגר תוכניות "יעד" של חייל חימוש..

משרת בבה"ד 20 בתור מפקד של קורסיסיטים (מ"כ של קורסים), אחרי שעשיתי י"ג וי"ד, אני אישית קיבלתי רב"ט חודש ויומיים אחרי שהתגייסתי.. לא יודע איך זה אצל אנשים אחרים, בכל מקרה אחרי הקורס מפקדים אתה מקבל רב"ט..

הסמל הוא לא אחרי שנה וחודשיים, אני חושב שקצת יותר שנה ו3 או 4... כמובן שוב שאם אתה עושה שלב 09 בקורס מפקדים אתה מקבל סמל מהר יותר..

בתכלס התורניות נקבעות לפי הדרגות.. אצלנו קצין תורן שזה הסבב של ההכי פזמניקים עושים סמלים ותיקים, סמל תורן עושים סמלים צעירים, וכל מיני חרטות שכאלה...

הבדלי כסף של שקל שניים לא יותר.. תוספת סיכון דרגה ג למשל זה עוד איזה 30 שקל לחודש.. :))))

הקטע של הקבע יש לך עוד זמן, חשוב מאוד מאוד להיות טכנאי\הנדסאי ---מדופלם--- חייב שתהיה לך את הדיפלומה כי יש אנשים שהם הנדסאים\טכנאים והם לא מדופלמים וזה לא נותן יותר מידי..

שיהיה בהצלחה.. :)

פורסם

לפי מה שפותח השירשור רשם הוא מבל סמל כמו חייל רגיל, רק שרבט הוא מקבל 4 חודשים לפני.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לי שאלה בנושא, אני עכשיו לומד י"ד , במבחן האחרון שלי בסוף מרץ והתאריך גיוס שלי ב1 למאי 08.

עכשיו אני לא יודע בדיוק לאן אני הולך , ( אני לומד הנדסאי חשמל ) , האם אני מקבל מנילה חדשה? או שאני יכול לפגוש קצין מיון שאוכל להגיד לו לאן אני רוצה ללכת ?

ואם יש מישהו שלמד את אותו מקצוע כמוני והוא כבר בצבא אשמח אם הוא ישלח לי הודעה פרטית , ונוכל לדבר על זה במסנג'ר וכ'ו.

בתודה, עמית.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תוכן חדש...