Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, קניתי לאחרונה את המערכת רדיו דיסק של פיוניר 2950MP

בכל אופן יש לי רנו קליאו אליזה שנת 98, פירקתי את הרדיו טייפ הישן הוצאתי אותו החוצה עם המסילה והכל.. והיה שם בלאגן מטורף מהבעלים הקודמים של חוטים עבודה מאוד לא נקייה ומאוד לא איכותית, נגעלתי, טוב התחלתי לפרק את החוטים להוריד את האיזולירבנד, היו שני פלאגים העפתי אותם.. עכשיו כשאני מסתכלת על ההוראות של הפיוניר נגיד החוט הצהוב שמתחבר למצבר.. אין לי חוט צהוב יש לי צבע הארקה ירוק צהוב... אדום שמתחבר לAAC יש אז זה בסדר.. ויש בעייה יש לי כמות מטורפת של חוטים שאני לא יודעת לאיפה לחבר, שני חטים וורודים שני חוטים סגולים, חוט שחור אפור... אולי למישהו יש דרך לעזור לי לחבר מה למה?

יש ממש בלאגן, את חיבורים הרמקולים האחורים אני יודעת איפה ולאיפה.. אבל החיבור הוורוד הלבן הסגול WTF? לאיפה ולמה?

עזרה פליייז :)

פורסם

תחסכי לעצמך כאב ראש לכי למתקין שיפתור לך את הבעיה ב50 ש"ח

או שאת יכולה לעבור עם בטריה על החוטים של הרמקולים כדי לסמן איזה רמקול הולך לאיזה חוטי

ובנוגע לחשמל והמתח סוויץ זה קל קחי מנורת ביקורת :)

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

כן רק שבעיר שלי זה קצת בעיה, אני דיי גרה בחור, אז לך תמצא מישהו שמתקין אצלנו רדיו דיסקים...

בכל אופן הצלחתי להבין את פשר החוטים הוורודים הסגולים הלבנים והבז', הם חיבורים של הרמקולים הקדמיים העניין הוא שאני דיי בטוחה שחיברתי אותם נכון, את הרמקולים האחוריים היו לי קצת יותר בעיות...

בכל אופן חיברתי את המערכת היא נדלקת והכל יפה אבל.. אין הפקת סאוונד לא מהקדמיים לא מהאחוריים...

כאילו הרמקולים לא מקבלים מתח...

איך אפשר לדעת? מה לעשות?

פורסם
כן רק שבעיר שלי זה קצת בעיה, אני דיי גרה בחור, אז לך תמצא מישהו שמתקין אצלנו רדיו דיסקים...

בכל אופן הצלחתי להבין את פשר החוטים הוורודים הסגולים הלבנים והבז', הם חיבורים של הרמקולים הקדמיים העניין הוא שאני דיי בטוחה שחיברתי אותם נכון, את הרמקולים האחוריים היו לי קצת יותר בעיות...

בכל אופן חיברתי את המערכת היא נדלקת והכל יפה אבל.. אין הפקת סאוונד לא מהקדמיים לא מהאחוריים...

כאילו הרמקולים לא מקבלים מתח...

איך אפשר לדעת? מה לעשות?

את החוטים שאת לא מזהה, תפרידי לזוגות לפי צבע

בטרית אצבע תפתור את הבעיה, זוג חוטים, +- לבטריה, ויגיע רעש מהרמקול שמחובר לחוט, וככה תזהי את הרמקול ותחברי לצמה של הHU

אם הם לא משמיעים רעש, כנראה יש ניתוק בין הרמקול לסוף החוט, את זה כבר צריך לחפש עד שמוצאים..

:wink:
פורסם
אהלן, קניתי לאחרונה את המערכת רדיו דיסק של פיוניר 2950MP

בכל אופן יש לי רנו קליאו אליזה שנת 98, פירקתי את הרדיו טייפ הישן הוצאתי אותו החוצה עם המסילה והכל.. והיה שם בלאגן מטורף מהבעלים הקודמים של חוטים עבודה מאוד לא נקייה ומאוד לא איכותית, נגעלתי, טוב התחלתי לפרק את החוטים להוריד את האיזולירבנד, היו שני פלאגים העפתי אותם.. עכשיו כשאני מסתכלת על ההוראות של הפיוניר נגיד החוט הצהוב שמתחבר למצבר.. אין לי חוט צהוב יש לי צבע הארקה ירוק צהוב... אדום שמתחבר לAAC יש אז זה בסדר.. ויש בעייה יש לי כמות מטורפת של חוטים שאני לא יודעת לאיפה לחבר, שני חטים וורודים שני חוטים סגולים, חוט שחור אפור... אולי למישהו יש דרך לעזור לי לחבר מה למה?

יש ממש בלאגן, את חיבורים הרמקולים האחורים אני יודעת איפה ולאיפה.. אבל החיבור הוורוד הלבן הסגול WTF? לאיפה ולמה?

עזרה פליייז :)

כדאי שרדיו דיסק יעבוד צריך 3 חוטים. שזה בצמה של ר"ד, שחור, אדום ו צהוב. את האדום והצהוב את יכולה לחבר ביחד לחוט שברכב הוא + את יכול לימצוא אותו בעזרת טסטר או מנורה (מחבר מגע אחד של מנורה לגוף הרכב עם החוט השני שמחובר למגע מחפשת את הפלוס אום מנורה נידלקה הנה הפלוס, בלי מפתחות ביפנים) את החוט השחור את מחברת לארקה של הרכב שברכב הוא לרוב או שחור או ירוק-צהוב. כל השאר תעזבי בצד. אם את רוצה לחבר רמקולים לרדיוד יסק. אז חיווט של הרמקולים זה 8 חוטים. 4 + ו 4 - . הם באים בזוגות. ירוק זה + ירוק עם פס שחור זה -. סגול זה + סגול עם פס זה - . יש גם אפור ו לבן שלמים ועם פסים שחורים. כל זה זה חיווט של רמקול. עכשיו את חייבת לימצוא את החוטים של רמקולים ברכב. לוקחת סוללה של מברגע ו מחבר חוט, חוט. כש תיחברי + ו - של אותו אחד אז הוא יתחיל ליקפוץ. תשמני את החוטים ותעברי להבא. בתרשים של חוטי המכשיר רשום לך איזה צבע זה כל רמקול, ימין או שמאול. קידמי או אחורי. במה שאני בטוח ש לבנים ואפורים זה ימין ושמאל של אחורה או קדמה ו סגול עם ירוק זה ימין ושמאל של אחורה או קדימה. עם לא תמצאי את זה בתרשים אז פשוט תעבירי במכשי את הפד לקדימה שמאל ותחפשי איזה מין החוטים עובדים באותו רגע על ידי חיבור לחוטי רמקולים ברכב.

פורסם

כאילו הרמקולים לא מקבלים מתח... אני מקווה מאוד, בשבילך, שלא גרמת נזק ל - HU.

איך אפשר לדעת? מה לעשות?

אם את יכולה להגיע לאחד מהמפגשים שיהיו בסוף השבוע, תוכלי לקבל עזרה מחברי הפורום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...