Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FIAT X1/9 -VS- GSXR1000-VS-ZX10R-video

doront5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארה"ב כווווולם התחרו ברחובות עד לפני כ 60 שנה, עד ש the man הבין שאי אפשר למנוע את זה ועדיף למסד את זה.

למסד זה יופי, אבל עדיין מתחרים שם ברחובות, לא מעט.

כנ"ל יהיה גם בארץ בדיוק מהסיבה שנכתבה פה כבר ע"י מישהו שמצדד ותומך במעשה, למה לנסוע עד לערד או לשלם למסלול (כשיקום) אם אפשר לעשות את בחינם בכביש ציבורי?

בסרטון הזה, שיש שם את האנשים הכי רציניים בתחום בארץ והם מעודדים את המירוצים האלה ברחוב, מעודדים את אותם נהגים חדשים להתחרות בכביש ולסכן את עצמם ואת הסובבים אותם.

צריך להתחיל לחנך איפשהו וזה צריך לבוא דווקא מאותם אנשים "גבוהים".

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז אתה מציע להחרים גם את נחשונים. לסגור את MDC. לחסל לחלוטין את ליגת הדריפטינג. כל נושא הראלי (כי אולי חוגלה מטיילת לה בשביל קק"ל) העבירות הניווטים כל מרוצי האופנועים, קארטים, טרקטרונים ואופנועי ים .... ונישב בשקט לחכות עוד 20 שנה שאולי ה120 יחליטו משהו אחר שלא החליטו כבר 20 שנה אחורה? ואז יסגרו כאן ויפתחו במקום זה טאקי-פורום אולי??

עד כדי כך לא קשורה תשובתך למה שכתבתי, שנכנסתי לראות את גילך בפרופיל, מה שכמובן הפתיע אותי (בהנחה שמדובר בנתון נכון).

אני בעד MDC ובעד מרוצי ראלי (ואפילו עודדתי בכמה כאלה את הנהג המועדף עלי - אולי מישהו כאן יודע על מי אני מדבר, אבל אם לא אז לא משנה). ל- MDC קיץ הבא אני גם מתכנן להביא את הבן הקטן שרק נולד לי.

אם קראת את השרשור בשלמותו, בוודאי ראית כבר תשובה שמישהו אחר כתב "לך": MDC הוא מוסדר, קבוע מראש, מגודר ובמהירות נמוכה. תעשה אתה לבד את ההשוואה למרוצי הרחוב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
למסד זה יופי, אבל עדיין מתחרים שם ברחובות, לא מעט.

כנ"ל יהיה גם בארץ בדיוק מהסיבה שנכתבה פה כבר ע"י מישהו שמצדד ותומך במעשה, למה לנסוע עד לערד או לשלם למסלול (כשיקום) אם אפשר לעשות את בחינם בכביש ציבורי?

אז אם כך , לא נהיה שונים מאף מדינה אחרת בעולם.

פורסם
עד כדי כך לא קשורה תשובתך למה שכתבתי, שנכנסתי לראות את גילך בפרופיל, מה שכמובן הפתיע אותי (בהנחה שמדובר בנתון נכון).

תתפלא, אפשר להיות דפוק בראש כמעט בכל גיל. :lol:

אם תשים לב שה"רייסים" המצולמים הם לא בדיוק באיילון ב 20:00 בערב. יש איזשהו מערכת של משקיפים/חוסמים שנותנים אות מתי אפשר להתחיל. זה לא סתם 2 אנשים פתאום פותחים באמצע הדרך סתם כך

פורסם
אחד הודה שהוא בכלל לא יודע לאמוד מהירות - קריאה שגויה של החומר. הועלתה השאלה האם מצפים מכל בן אנוש, להבדיל מכמה סופר-מוכשרים המצויידים בעין ביונית א-לה סטיב אוסטין והמורשים לכן לנהוג בכביש ציבורי במהירות כפולה מהמותר ומעלה, לנחש את מהירות הרכב המגיח כ- 200 מטר מאחור, על סמך מבט חטוף במראה. בתוך השאלה התחבא גם המסר - אף אם כולנו חכמים, כולנו מוכשרים, וכולנו מכירים את התורה, מה עם אלה שלא? בהם כן מותר להיתקע ולגרום לתאונה?

, השני אזרח מבועת שאין לו מושג מכלום. - שוב, שגיאה באיסוף המודיעין. בהנחה שמדובר עלי, בשל תגובתי היחסית חריפה, הייתי מציע שתבצע מספר חיפושים על הודעות קודמות שלי, תלמד על הרכבים שאני מחבב ו/או מחזיק ותכונותיהם, על אירועי הספורט שמעניינים אותי, על עברי המוטורי, ובכלל על גישתי לנושא - ואז אולי תבין מה מבעית אותי (תשובה: פזיזות, יוהרה וחוסר אכפתיות של אנשים שעוד יביאו למות הקרובים לנו ו/או אחרים).

אביחי

נראה לי שבמקביל לשיעורי נהיגה צריך להעביר שיעורים בהבנת הנקרא (זה לא אישי, כמובן ואין כוונה לפגוע).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפגוע בי אתה לא תצליח אז תהיה רגוע.

ושהתייחסתי ל"שומאכר" (כאילו, מה עבר לך בראש שקראת לעצמך ככה) לא הייתי צריך שום הבנת נקרא, מבינים שהבן אדם לא מסוגל לאמוד מרחקים ומהירות, ועובדה שאני לא היחיד שהבין את זה.

ובאשר אליך,

למה נראה לך שאני ארוץ לחפש מידע עליך ולבדוק בפרופיל שלך בן כמה אתה? יש לי דברים יותר חשובים לעשות בזמן הזה (כמו ללכת למקרר).

ואם יש משהו שמאוד מרגיז אותי, זה אנשים כמוך שהולכים למשטרה ומלישינים על אחרים.

בברכת תישאר בנתיב הימני,

אביחי

פורסם
נ.ב

aa123- המשפט שלי: כי פשוט האוטו שלך לא חזק מספיק.

בהחלט במקום. אם הבנאדם, לא יודע להעריך/לאמוד מרחקים.

הכיצד הוא ידע,לאמוד מצב של עקיפה (יציאה לעקיפה-עקיפה האצה- חזרה לנתיב)

באם לא יבין שהוא נוהג ב"עגלה" וינסה עקיפה המתאימה לאוטו חזק יותר.

רבים לא מודעים ליכולת של הרכב יחד עם מודעות לאמוד מרחקי עקיפה

והתוצאה תאונה חזיתית. למה כי האידיוט נוהג (למשל) במאזדה 3 אלפששמאותאוטומט, וחושב שיש לו מאזדה 3MPS .

REMF1

כשהייתה לי קנגו עם 400K ק"מ לא הייתי אומד עקיפות. פשוט כי לא הייתי יוצא אליהן בכלל :) פשוט יש כאלה שראו את זה כמשפט מתנשא, זה הכל.

פורסם
לפגוע בי אתה לא תצליח אז תהיה רגוע.

ושהתייחסתי ל"שומאכר" (כאילו, מה עבר לך בראש שקראת לעצמך ככה) לא הייתי צריך שום הבנת נקרא, מבינים שהבן אדם לא מסוגל לאמוד מרחקים ומהירות, ועובדה שאני לא היחיד שהבין את זה.

ובאשר אליך,

למה נראה לך שאני ארוץ לחפש מידע עליך ולבדוק בפרופיל שלך בן כמה אתה? יש לי דברים יותר חשובים לעשות בזמן הזה (כמו ללכת למקרר).

ואם יש משהו שמאוד מרגיז אותי, זה אנשים כמוך שהולכים למשטרה ומלישינים על אחרים.

בברכת תישאר בנתיב הימני,

אביחי

זה שאין לך מה להגיד ואתה בנאדם מתנשא, אז אל תגיב, ובמיוחד תרשום שטויות. אם בר הבין וניסח ופירש לך את מה שאמרתי כל כך יפה, כנראה שאתה זה שאין לו יכולות הבנה.

שכחתי שאתה נהג מרוצים. אאוץ, סליחה :roll:

נ.ב

ממש ראיתי שהוא "טס" לו בכביש כשמאותתים לו או איך שלא תקרא לזה. שימו לב באחד הקטעים שהוא טס ליד איזה רכב כשהוא נוסע לבד (והכוונה לבד בלי האופנועים). משהו מיוחד אתם.

ולאמוד מהירות אני יודע, ויש לי אוטו שיודע לעקוף בקלילות גם על 160+ (ואני לא עושה זאת, בניגוד לכמה "מטורפים" פה), אבל שכחתי שאני במסלול, ופעם הבאה שאני יבדוק, כנראה אני יהיה על הכביש\מסלול עם שומאכר (או 'מ' או איך שלא תקראו לו) באמת, שיטוס לי מצד שמאל על 250 קמ"ש.

נ.ב.ב

אני גם לא מתיימר להיות שומאכר (בניגוד אלייך כנראה,וזה הסקתי מההתנשאות שלך). מה עבר לי בראש? לא יודע. התחשק לי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מצטער שלא הייתי בגרמניה על האוטוסטרדה ונסעתי שם במהירויות כאלה, שאני בחיים לא אראה בארץ, בכביש רגיל! ולכן גם קשה לי לעשות הערכת מרחק\מהירות, על רכב שטס לי בכביש, ולא על 180 (שזה עוד דיי סביר לראות בארץ).

האמת שבתקופה הזו אני נוסע 110 בכבישים מהירים, בשבל סיבה מסויימת.

לא פעם, ולא פעמיים אני עוקף וחוזר מיד לימני, ולא מנמנם לי בשמאלי. ולא פעם או פעמיים אני רואה במראות רכבים שמהירים ממני.

אז אני פשוט מחכה שהם יעברו אותי ויוצא לעקוף רק אז.

גם שעברו אופנועים בפער מהירות של למעלה מ-100 קמ"ש, ידעתי להישאר בנתיב שלי.

אתה ובר נראים לי מהנהגים שלא יחכו בנתיב שלהם ויעקפו למרות שעוד שנייה הרכב שבנתיב השמאלי עובר אותך. ותכריחו אותו לבלום.

ואני מציע לך לחזור לתחובה ציבורית כי ליפי מה שאתה אומר, מסוכן לך לעצור בשוליים ולחזור לתנועה :?

אגב,

משחקי זיכרון משפרים את הזיכרון.

אביחי

פורסם

רק רציתי להגיד, שהזין שלי יותר גדול !

וזה בערך מסכם את כל מה שנאמר פה כרגע :)

ובהקשר אחר - לדעתי הלחיצה הייתה מעולה, מה שכן הכביש הזה מספיק גדול, ולרוב שומם, כדי שגם מומי וגם הבחור עם הR היו מחכים שהבחור עם ההונדה הלבנה יסע קצת יותר, והיו אולי מחכים עוד קצת, אולי אפילו חוצפנים ועוצרים את התנועה לאיזה 10-15 שניות .. (הנהג מאחורים בטח הבין כבר שאין טעם לצפצף ..)

אין לי שום בעיה עם המהירות או עם הצורת נהיגה, אבל כן יש לי קצת בעיה עם הרכבים שהיו קדימה (שמיותר לציין שהם הגיעו אליהם ממש מהר..) לדעתי היו צריכים לחכות שיהיה קצת יותר שקט בכביש ..

פורסם

קראתי את התגובות לפני שראיתי את הסרטון, ראיתי אותו רק עכשיו. ויש לי רק דבר אחד להגיד:

האנשים האלה דפוקים בשכל! אין לי מילים! חשבתי שמדובר בכביש ריק לגמרי, אבל רואים שיש שם מכוניות נוסעות! אלוהים אדירים, שיקול דעת מינימלי! מספיקה אבן על הכביש כדי להכניס אותם במכונית אחרת בהפרש של 200 קמ"ש! ממש זלזול בחיי אדם! אתם רוצים לסכן את עצמכם, בכיף, אבל להתחרות ככה על הכביש כשיש אפילו מכונית אחת בטווח של קילומטר מכם? הטמטום פשוט בלתי נתפס! לא מעניין אותי כמה מוכשר הנהג, זה פשוט מזל שאף אחד לא נפגע. טעות הכי קטנה במקרה כזה (וגם הנהג הכי מוכשר יכול לטעות), ועוברי אורח יכולים להיהרג! פשוט אין מילים לתאר את העצבים על זה, בחיי... אני רק מקווה שאף אחד לא יפצע או יהרג חס וחלילה בגלל הטמטום שלהם...הזלזול שלהם בחיי אדם פשוט עובר כל גבול.

כשאתה נוהג במהירות של 90-100 קמ"ש ויוצא לעקיפה במהירות של 110-120 קמ"ש, אתה מסתכל במראה, רואה אורות שהם מאוד רחוקים ממך, ויוצא לעקוף. אבל מה? הבחור בא ב-250 קמ"ש (שזה קצת יותר מפי שתיים מהמהירות שלי) ותוך כמה שניות הוא כבר מתנגש בי. חשבת על זה אולי?

אני מסכים, כשאתה מסתכל במראה ורואה אורות במרחק של 500 מטר, אתה לא יכול לדעת אם הרכב נוסע במהירות של 150, 250, או 350 קמ"ש. ובמרחק כזה, במהירות כזו, הוא מגיע אליך תוך שניות. סכנת נפשות ממש.

"ai motoare capul doare"

פורסם
האמת שבתקופה הזו אני נוסע 110 בכבישים מהירים, בשבל סיבה מסויימת.

לא פעם, ולא פעמיים אני עוקף וחוזר מיד לימני, ולא מנמנם לי בשמאלי. ולא פעם או פעמיים אני רואה במראות רכבים שמהירים ממני.

אז אני פשוט מחכה שהם יעברו אותי ויוצא לעקוף רק אז.

גם שעברו אופנועים בפער מהירות של למעלה מ-100 קמ"ש, ידעתי להישאר בנתיב שלי.

אתה ובר נראים לי מהנהגים שלא יחכו בנתיב שלהם ויעקפו למרות שעוד שנייה הרכב שבנתיב השמאלי עובר אותך. ותכריחו אותו לבלום.

ואני מציע לך לחזור לתחובה ציבורית כי ליפי מה שאתה אומר, מסוכן לך לעצור בשוליים ולחזור לתנועה :?

אגב,

משחקי זיכרון משפרים את הזיכרון.

אביחי

שוב, חוסר הבנת הנקרא. אני כבר רגיל על הכבישים להבחין מתי מגיעה מכונית במהירות גבוהה (לא משנה באיזה נתיב, כרגע נניח בשמאלי). ראיתי מכוניות שנסעו גם על 170 קמ"ש (בערך), והאוטו עבר יחסית בטיל לאוטו שלי (וכמובן ש-170 קמ"ש זה קטן עליכם, ה"תותחים הכבדים"). ככה שלזהות ולהבין שאוטו נוסע במהירות גבוהה מאוד אני מזהה, אבל כשהרכב במרחק של 250 מטר ממני ועדיין במהירות גבוהה, אני אבצע את העקיפה, כי גם על 170 קמ"ש הוא לא יתנגש בי, ואני אספיק לבצע את העקיפה. אבל על 250+ קמ"ש? זה כבר מהירות של פורומולה (לא ש-170 זה תמים), מה גם שקשה לזהות ממרחק כזה איזו מהירות הרכב הספציפי הזה נוסע. ואם לא הבנת עד עכשיו שזו הכוונה שלי, אז כנראה אתה עדיין נוסע על אופניים, ומשחק אותה תמים וכאילו תוקפני אליי. לא מתרגש מאנשים כמוך, שיודעים רק לבקר, אבל לא יודעים בעצם על מה, ותקועים על אותו דבר ולא מנסים להבין מה שרושמים\אומרים להם. :roll:

לילה טוב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...