Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FIAT X1/9 -VS- GSXR1000-VS-ZX10R-video

doront5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יופי, עכשיו גם אתה חוטא בחטא הדמגוגיה.

אתה שמעת מישהוא פה אי פעם יוצא נגד "מפלצות התאוצה"?

רק פירגונים תשמע.

אבל 3 רכבים ב 250 קמ"ש בכביש ציבורי?

כשאבא שלי יצא לאכיפה ומומי יבוא מאחוריו ב 250 קמ"ש מה תגיד בבית חולים למשפחה שלי ולשל מומי?

לא היה לנו מסלול?

באמת !

חיתוכי מסלולים בקו לבן לאורך כל נס-הרים ואשתאול, לא יכולים להביא לאותה סיטואציה?

אתה חושב שכל אירועי העבירות והראלי שהתקיימו היו מבוטחים? אם רכב שהתחרה או "התאמן" שם היה מתהפך, סוטה ממסלולו או איכשהו היה, חלילה, פוגע במישהו מהקהל הוא היה מבוטח? מה אז היו אומרים כל הנהגים והמתחרים למשפחה של אותו מסכן? מצטערים, לא היה איפה להתחרות ולא היה ביטוח כי זה לא חוקי אבל לא הייתה ברירה? (כן, כנראה זה מה שהם היו אומרים..).

שלא תבין אותי לא נכון, אני לא אומר שזה טוב, אני לא אומר שצריך להמשיך, להיפך, אני אומר שצריך להוריד את המרוצים מהכביש וטוב שעה אחת קודם. לצערי, אלו המתחרים מוצאים את הכבישים הציבוריים בתור המקום להתחרות בו, בין היתר. צריך לספק חלופה אך עד שזו תבוא, אני יכול להבין אותם. לא לקבל, לא להסכים ולא לעודד, להבין.

אגב, פה לא יצאו נגד מפלצות התאוצה. במשרדי משטרה כאלה ואחרים, כן ועם כל הכבוד, זה מה שמשנה בשורה התחתונה, ברור לי שהפורומים מפרגנים לאירועים מאורגנים ומסודרים, גם אם (לצערי) הם בלתי חוקיים.

אני אשתמש בקלישאה שהמצאתי לפני שנתיים, מתאימה היום יותר מתמיד:

"רוצה להתחרות? נפגש בכביש (פה בא קו שמוחק את המילה כביש...) במסלול!"

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כשאתה נוהג במהירות של 90-100 קמ"ש ויוצא לעקיפה במהירות של 110-120 קמ"ש, אתה מסתכל במראה, רואה אורות שהם מאוד רחוקים ממך, ויוצא לעקוף. אבל מה? הבחור בא ב-250 קמ"ש (שזה קצת יותר מפי שתיים מהמהירות שלי) ותוך כמה שניות הוא כבר מתנגש בי. חשבת על זה אולי?

ולא אני לא צבוע. וגם רשמתי כבר שהסרטון מדהים, וגם אני עוקף מימין כשיש "סתומים" שנוסעים על 80 בשמאלי, וגם אני מוציא אגרסיות ונוסע יותר מ-120 קמ"ש.

אבל ככה? :roll:

קודם כל מה אתה יוצא לעקיפה, כשאתה רואה במראה , רכב בשמאלי מתקרב במהירות?

ז"א שהערכת מרחק/מהירות שלך מוטעית. זה גם מבחן שנהג טוב צריך לדעת לאמוד.

הוא מתנגש בך כי אתה אידיוט שלא יודע להעריך מרחק(בלילה) ויוצא לעקיפה בזמן שבשמאלי

יש רכב מהיר ממך.

ובכלל

כי פשוט האוטו שלך לא חזק מספיק!!!!!!!!

פורסם
אני לא מתחסד אבל אתם לא יכולים "לארגן" אירוע דראג מאולתר על כביש ציבורי לא פנוי ולזכות בתשואות או טפיחה על השכם,

רוצים להתאמן בקבוצה עשו את זה במקום מבודד.

אני לא חושב שמישהו פה חיפש טפיחה על השכם. מה שיש בסרטון הזה זה לא אירוע דראג מאולתר של קבוצה/מועדון/פורום/ארגון כלשהו אלא מספר נהגים שהתחרו וזה צולם.

אני לא חושב שאיש מהמגיבים התווכח על העקרון - מרוצים צריכים להתקיים על מסלול, לא על כביש ציבורי. הבעייה היא שאין מסלול ולכן, נהגים מתחרים על כבישים (דראג ואופנועים), שבילי עפר (עבירות, ראלי, באגי, טרקטורונים), בחניונים (ג'ימקאנה ומבחני שליטה) וכו'. כל אחד מאלו שציינתי מוגדר על-פי חוקי מדינת ישראל כעבריין, לא רק נהגי הדראג, אשר תקוותי היא שבקרוב, יאפשרו התקנות להוריד את המרוצים מהכבישים, למסלול.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ועוד אתה קורא לי אידיוט אחרי מה שרשמת?

רכב על 250 קמ"ש! כשאני רואה במראה רכב שמאוד רחוק ממני בנתיב השמאלי אני יוצא לעקיפה. ב-250 קמ"ש, גם אם זה 250 מטר, תוך שניות הוא מתנגש בי (ותסכים איתי ש-250 מטר זה המון). נו באמת, תפסיק להיות תמים, ותפסיק להיות צבוע!

הרכב שלי לא חזק מספיק? אתה חתיכת מתנשא אם זה מה שיש לך להגיד. פשוט בושה :roll:

נ.ב

אני מצטער שלא הייתי בגרמניה על האוטוסטרדה ונסעתי שם במהירויות כאלה, שאני בחיים לא אראה בארץ, בכביש רגיל! ולכן גם קשה לי לעשות הערכת מרחק\מהירות, על רכב שטס לי בכביש, ולא על 180 (שזה עוד דיי סביר לראות בארץ).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
קודם כל מה אתה יוצא לעקיפה, כשאתה רואה במראה , רכב בשמאלי מתקרב במהירות?

ז"א שהערכת מרחק/מהירות שלך מוטעית. זה גם מבחן שנהג טוב צריך לדעת לאמוד.

הוא מתנגש בך כי אתה אידיוט שלא יודע להעריך מרחק(בלילה) ויוצא לעקיפה בזמן שבשמאלי

יש רכב מהיר ממך.

ובכלל

כי פשוט האוטו שלך לא חזק מספיק!!!!!!!!

OMG

OMG - כי שלוש אותיות זה לא מספיק.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
זה שאתה לא מבין את ההבדל בין נס הרים (כביש יחסית מבודד) לבין כביש דו-מסלולי ציבורי, היא בעיה חמורה מאוד.

בפירוש נאמר שזה היה ב-3 בבוקר.

שוב, אני לא טוען שלעשות רייסים בכביש ציבורי זה המצב האידאלי. אני פשוט חושב שבתנאים מסויימים זה לא מסוכן כמו שמציגים את זה.

פורסם

הזוי בדיוק כמו רוב הנהגים בישראל.

רבותיי, השירשור הזה הוא ההוכחה למה המדינה לא מפותחת מהבחינה הנ"ל.

אחד הודה שהוא בכלל לא יודע לאמוד מהירות, השני אזרח מבועת שאין לו מושג מכלום.

ואביעד- אכן יש הבדל ענק בין חובב הגה לחובב רכב.

הבדל ענק.

אביחי

פורסם

מוזר שרוב מביעי הבוז לסירטון דיברו אחת או שתיים על שיפור רכבם.

למה רציתם לשפר ? כדי להאיץ מהילוך שני (כדי לא לפרפר) עד ל 90 במהירות שאינה גובלת בנהיגה בקלות ראש או משהו דומה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מוזר שרוב מביעי הבוז לסירטון דיברו אחת או שתיים על שיפור רכבם.

למה רציתם לשפר ? כדי להאיץ מהילוך שני (כדי לא לפרפר) עד ל 90 במהירות שאינה גובלת בנהיגה בקלות ראש או משהו דומה ?

בטוח לא כדי לנסוע כמעט 300 קמ"ש באמצע תחרות בכביש ציבורי!!!

פורסם

כאילו WTF ?!

סליחה שאני יכתוב את זה ככה,250 קמ''ש בכביש ציבורי ??

הוא מסכן כל אדם שלידו,ואם טפו טפו זה היה נגמר בתאונה לא היינו בכלל אומרים "ספורט מוטורי" ב20 השנים הבאות !

:x

פורסם
כאילו WTF ?!

סליחה שאני יכתוב את זה ככה,250 קמ''ש בכביש ציבורי ??

הוא מסכן כל אדם שלידו,ואם טפו טפו זה היה נגמר בתאונה לא היינו בכלל אומרים "ספורט מוטורי" ב20 השנים הבאות !

:x

אם כבר הזכרת 20 שנה

בואו נכנס למנהרת הזמן(עם דאג וטוני....:-P) ונחזור לימי מרוצי אשקלון.

כן היה מסלול(עפר) אבל היה. היו כאן מרוצים "חוקיים" ולגיטימיים

יחד עם ספונסרים,עיתונות, טלוויזיה (רק ערוץ 1) ומה לא.

אז לא היו מרוצי דראג בכבישים? ודאי שהיו. ומעבר לזה גם משתתפי המרוץ באשקלון

לאחר שהסתיים המירוץ יצאו לכביש הפתוח, ומאשקלון צפונה היו "לחיצות מגילגול" כל הדרך.

אך עקב מלחמות היהודים מאותו הזמן, נסתם הגולל על הספורט המוטורי בישראל.

וכל מה שנעשה היום , פשוט נעשה פרטיזני ובמחתרת. ת'כלס זה לא חוקי.

אם אין לספורטאי, מתחם /מקום להתאמן הוא מוצא לעצמו מקום.

במקרה הזה המקום הוא הכביש.

נ.ב

aa123- המשפט שלי: כי פשוט האוטו שלך לא חזק מספיק.

בהחלט במקום. אם הבנאדם, לא יודע להעריך/לאמוד מרחקים.

הכיצד הוא ידע,לאמוד מצב של עקיפה (יציאה לעקיפה-עקיפה האצה- חזרה לנתיב)

באם לא יבין שהוא נוהג ב"עגלה" וינסה עקיפה המתאימה לאוטו חזק יותר.

רבים לא מודעים ליכולת של הרכב יחד עם מודעות לאמוד מרחקי עקיפה

והתוצאה תאונה חזיתית. למה כי האידיוט נוהג (למשל) במאזדה 3 אלפששמאותאוטומט, וחושב שיש לו מאזדה 3MPS .

REMF1

פורסם
אלוהים, כמה טמטום, פזיזות, והתנשאות אפשר לדחוס לשרשור אחד. מי שבאמת מאמין בשטות הזו של "אין ברירה כי אין מסלול", הוא לא פחות מעבריין, פושע, וסכנה לציבור, ואני מציע לו שילמד קצת את יסודות האחריות הפלילית.

אני מאוד מקווה שכאשר אותם משתוללים יעשו תאונה - היא תהיה על הצופים ולא על הציבור שמשתמש בכביש. לכשעצמי, אני ממש עוצר בעדי שלא לשלוח קישור לסרטון האמור ישירות לתובע משטרתי, כדי שהלה "יפענח" את מספר הרכב ו/או האופנוע שנעשו בהם שימוש. והייתי מצפה מהנהלת הפורום, שרוצה לקדם תרבות מוטורית ולא עבריינות מסוכנת, שתצא כנגד כאלה דברים. לו היה אפשר לעשות ban לאנשים האלה מהפורום - זה היה יכול להיות פתרון לא רע, משום שממילא יהירותם (הלא מוצדקת, כמובן) מונעת מהם לחשוב בצורה ישרה, מלקבל ביקורת, ובכלל, מלהתייחס לכל מי שאינו הם עצמם. הסרטונים האלה רק מביאים להם חיזוקים חיוביים מצד מתלהבים אחרים שלא מבינים את ההשלכות של המעשים הרשלניים/פזיזים האלה. אולי כדאי גם לפנות ל- you tube.

אז אתה מציע להחרים גם את נחשונים. לסגור את MDC. לחסל לחלוטין את ליגת הדריפטינג. כל נושא הראלי (כי אולי חוגלה מטיילת לה בשביל קק"ל) העבירות הניווטים כל מרוצי האופנועים, קארטים, טרקטרונים ואופנועי ים .... ונישב בשקט לחכות עוד 20 שנה שאולי ה120 יחליטו משהו אחר שלא החליטו כבר 20 שנה אחורה? ואז יסגרו כאן ויפתחו במקום זה טאקי-פורום אולי??

בארה"ב כווווולם התחרו ברחובות עד לפני כ 60 שנה, עד ש the man הבין שאי אפשר למנוע את זה ועדיף למסד את זה.

• תוכן חדש...