Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FIAT X1/9 -VS- GSXR1000-VS-ZX10R-video

doront5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, כל החבר'ה שאומרים שדראג זה משעמם ולא מראה את יכולות הנהג (כמו הבחור שציטט בחתימה את טופגיר, ולא, קלארקסון הוא לא א-לוקים) פיספסו את הנק' - הרעיון כאן הוא ה-Engineering, כלומר היכולת ההנדסית והידע לבנות רכב כזה. זה ממש לא מסתכם בלהחזיק את ההגה בשתי ידיים ולהישיר מבט, כמו שאתם מציגים כאן את מ'.

אביעד

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה בדיוק אתה מנסה לשכנע אותנו?ש 3 רכבים על כביש ציבורי ב 240 קמ"ש זה סבבה ובטוח?

מי שצבוע פה זה לא אנחנו, זה אתה שמנסה לקדם עניינים אישיים שלך ע"י זה שאתה מצדיק חבורת חוליגנים (ואת מומי אני מכיר אישית).

אם אפשר שניה לסטות קצת מהנושא אבל להשאר קרוב אליו, מומי עושה לאחרונה הרבה שטויות ,בפרהסיה ועוד מעלה סירטונים לרשת עם מספרים גלויים, זה רק עניין של זמן עד שהכחולים יעשו ממנו מקרה של למען יראו ויראו ואז כל קהילת משפרי הרכב תסבול (כמו שכבר קרה בעבר ומאוד מעניין, תמיד זה היה בעקבות מרוצי דראג בכבישים ציבוריים ולא בעקבות מרוץ ראלי או ג'ימקאנה.

תבין דבר אחד שעליו אין עוררין, כל עוד אתם עושים את השטויות שלכם בכבישים ציבוריים אתם דופקים את כולנו.

בגללכם כל GTI עם ג'אנטים רחבים או דוד אחורי פתוח מורדת מהכביש ע"י השוטר תנועה הראשון שפוגש אותה, כי לדעתו הם באופן אוטומטי מקוטלגים כ "חלק מעדת החוליגנים שעושים "רייסים" בכבישים". לא מדויק. על-פניו, העובדות בשטח מראות שזה שילוב של שני דברים אחרים: אגו מנופח של השוטרים וילדים שמשתוללים ומסכנים אנשים. זה מגיע למצב שכשאני מטייל בחניון של הטיילת בעירי (וזה קורה לעיתים נדירות גם ככה) אני מסתכל ימינה-שמאלה יותר מדי פעמים ומחדד את חוש השמיעה - מנסה לבודד את חריקות-הצמיגים מהמוסיקה המזרחית, כדי לא להידרס ע"י מכונית באמצע 'צלחת'. זה, בעיקר, מה שמתסיס את השוטרים.

הצדקת מה שאתם עושים ע"י נסיון השוואה עלוב לנהגים שיכורים הוא דמגוגיה בגרוש. ממתי מדע-מדויק (סטטיסטיקה במקרה שלנו) הוא דמגוגיה זולה?

אני מסכים איתך שזה מסוכן - אבל FALOU סיכם את זה טוב - לא יותר מסוכן מהתגרזנות בנס-הרים. הפואנטה הובנה.

פורסם
בגללכם כל GTI עם ג'אנטים רחבים או דוד אחורי פתוח מורדת מהכביש ע"י השוטר תנועה הראשון שפוגש אותה, כי לדעתו הם באופן אוטומטי מקוטלגים כ "חלק מעדת החוליגנים שעושים "רייסים" בכבישים".

.

טעות!!

נתחיל בזה שאין כל קשר בין מרוצים חוקיים יותר או חוקיים פחות לבין "שיפורים" למכונית.

השוטרים שעוצרים את אותו GTI עם ג'אנטים רחבים או דוד אחורי פתוח עושים זאת כי תפסו אותו על חם עם מכונית "משופרת"

ויש על חלק מאותם תוספות ושינוים דין הורדה מהכביש.

אף אחד בעולם עוד לא קיבל קנס רק בגלל ששוטר " לדעתו הם באופן אוטומטי מקוטלגים כ "חלק מעדת החוליגנים שעושים "רייסים" בכבישים". ןאם כן אני מקווה שפנה על כך לבית דין עם עו"ד כריש

פורסם
שלום לכולם,

למעשה, לא רק נהגי המיאוץ הם "עבריינים" על-פי אמות המידה של מדינת ישראל, אלא כל מי שאי-פעם השתתף בג'ימקאנה וקיבל מדליה/גביע (אסור להשתתף במרוצי מכוניות, גם על-פי חוק וגם מבחינת ביטוח הרכב), כנ"ל לגבי כל מי שנהג ברכב עבירות שטח, ראלי, באגי, אופנועי מוטוקרוס וכו', כולם, ללא יוצא מן הכלל, על פי מדינת ישראל מוגדרים כעבריינים.

.

יופי, עכשיו גם אתה חוטא בחטא הדמגוגיה.

אתה שמעת מישהוא פה אי פעם יוצא נגד "מפלצות התאוצה"?

רק פירגונים תשמע.

אבל 3 רכבים ב 250 קמ"ש בכביש ציבורי?

כשאבא שלי יצא לאכיפה ומומי יבוא מאחוריו ב 250 קמ"ש מה תגיד בבית חולים למשפחה שלי ולשל מומי?

לא היה לנו מסלול?

באמת !

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כשאבא שלי יצא לאכיפה ומומי יבוא מאחוריו ב 250 קמ"ש מה תגיד בבית חולים למשפחה שלי ולשל מומי?

באמת !

הם נסעו צמוד ולא חלפו על פני רכבים.

אני מסכים שלחלוף על פני רכבים ב-250 זה בעייתי כי רוב הנהגים לא יודעים להעריך את המהירות הזו, הם מעיפים מבט במראה לפני יציאה לעקיפה וזהו. זו הסיבה שאני, אישית, לא נוסע מהר (לפחות משתדל שלא) כשבנתיב לידי יש גודש של רכבים וקיים סיכוי שאחד מהם יצא לעקיפה. כשחולפים על פני רכב אחד זה פחות קריטי מטבע הדברים. (אין לו את מי לעקוף - כלומר תאונה יכולה להתרחש במקרה של סטייה לא רצונית מנתיב או כשל מכני, מה שיכול לקרות גם כשנוסעים בכביש דו-סטרי).

אביעד

פורסם
יופי, עכשיו גם אתה חוטא בחטא הדמגוגיה.

אתה שמעת מישהוא פה אי פעם יוצא נגד "מפלצות התאוצה"?

רק פירגונים תשמע.

אבל 3 רכבים ב 250 קמ"ש בכביש ציבורי?

לא היה לנו מסלול?

באמת !

תסביר לי יניב/bagira .

אמרתי לך שאבא שלך, ושאר נהגי ליסינג פשוט לא יודעים לנהוג , ומסכנים את המשתמשים בכביש.

איך,תסביר לי, איך אבא שלך יוצא לעקיפה? בלי להביט במראה? מה הוא לא שם לב ש מומי

מגיע במהירות בנתיב השמאלי ב 250 קמ"ש? אין לו הערכה/אומדן של מהירות תנועה?

ועכשיו ברצינות

בנוסף גם אתה יניב bagira, אל תתמם, גם אתה ודאי חוטא במהירות.

ואנשים(שהם במקרה חברים שלי), נוהגים באמצע הלילה בקטע דרך עזוב ונטוש יחסית

בו התנועה אפסית, בדרך ישרה במהירות אוטובאנית למהדרין, לא מסכנת אף אחד.

רק את עצמו והמתחרה שלו ולהיפך.

אוטובאן

מאחר ואני מבקר תכופות בגרמניה(עבודה מה לעשות).

אני יכול לומר לך,שבאוטובאן נוהגים במהירות כפולה ומכופלת מבארץ.

אבל-כן זה אבל ענק. שם מראות, ותרבות נהיגה היא השורש.

אף אחד לא יחשוב לחתוך אותך,או יתקע בשמאלי . אין זה לא קיים!

אדיבות,קריאת כביש ומהלכי נהיגה שלך ושל המשתמשים בדרך הם דרך חיים/טבע שני.

והאמן לי יש שם "לחיצות" בגלגול באופן ספונטאני מ 120 קמ"ש ל 300 קמ"ש וכו'...

הנתיב השמאלי שמור למהירים. מי שלא מהיר מודע לזה שהוא מראש ינהג בימין.

והפלא ופלא, התאונות שם ביחס לישראל הם מזעריים- נו אז?

אדם שנוהג במהירות, הוא מרוכז יותר,דרוך,קורא את הכביש.

אדם שמנמנם לו ב 80 קמ"ש נסגר בבועה משל עצמו,ואפילו לא מבין את משמעות

מעבר מנתיב לנתיב,עקיפה וחזרה לנתיב סטיה מנתיב וכו'.

ואם הוא עושה זאת בזמן שהוא שיכור/מעשן/מביא ביד/או שהיא מתאפרת....

תבין את המשמעות

ותפסיק להיות צבוע.

REMF1

פורסם
והאמן לי יש שם "לחיצות" בגלגול באופן ספונטאני מ 120 קמ"ש ל 300 קמ"ש וכו'...

הנתיב השמאלי שמור למהירים. מי שלא מהיר מודע לזה שהוא מראש ינהג בימין.

והפלא ופלא, התאונות שם ביחס לישראל הם מזעריים- נו אז?

אדם שנוהג במהירות, הוא מרוכז יותר,דרוך,קורא את הכביש.

אדם שמנמנם לו ב 80 קמ"ש נסגר בבועה משל עצמו,ואפילו לא מבין את משמעות

מעבר מנתיב לנתיב,עקיפה וחזרה לנתיב סטיה מנתיב וכו'.

REMF1

:arrow:

עוד סיפור קטן להמחשה. כשהייתה לי הוולקן נסעתי עם המשפחה לטיול בצפון, ועלינו על כביש 6. אמא ישבה מאחורה. רוב הנסיעה הייתי על 150 - פשוט המהירות לא הורגשה כי לא חתכתי אנשים, שמרתי מרחק ונהגתי 'חלק'. רק לקראת סוף כביש 6 אמא הרגישה. (והשתכנעה שזה לא כזה מסוכן). מאז הגישה שלה השתנתה והיא לא רוצה שאסע 10 קמ"ש מתחת, כדי לקחת מרווח ביטחון. (ביטחון ממה? :))

מה יוצא מזה? כל אותם האנשים שמטיפים נגד מהירות נלחמים בספידומטר, עובדה שבנהיגה נכונה למהירות אין חלק מהותי בגורם הסכנה.

אגב, כמובן שטרחתי לפני לשנות את לחץ האויר בצמיגים בהתאם להמלצת היצרן לעומס מלא. רוב הנהגים על הכביש בכלל לא בודקים אפילו לחץ אויר).

פורסם

מה כולם נהיו לי פה צדקניים :roll:90 אחוז מהנהגים פה לא נוסעים על על 110 כל חייהם!

דורון, כל הכבוד על העריכה, פשוט סרטון איכותי ומדהים!

לא ייאמן איך העברת כמה שניות בודדות של צילום לסרט מרתק של בערך 4 דקות, תותח אתה!

יאללה מחכים לסרטון של מפלצות התאוצה 5 :wink:

ו-מ' אתה מדהים אותי כל פעם מחדש, אין ספק איש מאוד תחרותי שמפסיד בכבוד ולאחר מכן נותן בראש :shock:

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

אלוהים, כמה טמטום, פזיזות, והתנשאות אפשר לדחוס לשרשור אחד. מי שבאמת מאמין בשטות הזו של "אין ברירה כי אין מסלול", הוא לא פחות מעבריין, פושע, וסכנה לציבור, ואני מציע לו שילמד קצת את יסודות האחריות הפלילית.

אני מאוד מקווה שכאשר אותם משתוללים יעשו תאונה - היא תהיה על הצופים ולא על הציבור שמשתמש בכביש. לכשעצמי, אני ממש עוצר בעדי שלא לשלוח קישור לסרטון האמור ישירות לתובע משטרתי, כדי שהלה "יפענח" את מספר הרכב ו/או האופנוע שנעשו בהם שימוש. והייתי מצפה מהנהלת הפורום, שרוצה לקדם תרבות מוטורית ולא עבריינות מסוכנת, שתצא כנגד כאלה דברים. לו היה אפשר לעשות ban לאנשים האלה מהפורום - זה היה יכול להיות פתרון לא רע, משום שממילא יהירותם (הלא מוצדקת, כמובן) מונעת מהם לחשוב בצורה ישרה, מלקבל ביקורת, ובכלל, מלהתייחס לכל מי שאינו הם עצמם. הסרטונים האלה רק מביאים להם חיזוקים חיוביים מצד מתלהבים אחרים שלא מבינים את ההשלכות של המעשים הרשלניים/פזיזים האלה. אולי כדאי גם לפנות ל- you tube.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מסוכן בדיוק כמו נס-הרים, כמו ש-FALOU אמר.

והייתי מצפה מהנהלת הפורום, שרוצה לקדם תרבות מוטורית ולא עבריינות מסוכנת, שתצא כנגד כאלה דברים. לו היה אפשר לעשות ban לאנשים האלה מהפורום - זה היה יכול להיות פתרון לא רע,

אם תריץ חיפוש על צמד המילים 'נס הרים' בפורום, אתה תראה שחלק לא מבוטל ממשתמשי הפורום, כולל כמה ממנהליו, עבריינים בדיוק כמו החבר'ה מהסרטון. אתה הרי לא מצפה מהמנהלים לחסום את עצמם ;-)

עריכה: תמיד סברתי שיש הבדלים גדולים בין חובבי רכב לחובבי הגה. השרשור הזה רק מחזק את דעתי.

פורסם

אחה"צ טובים לכולם.

אני לא מהמתחסדים שיעמדו פה ויצעקו בקול גדול "עבריינים".

גם אני נוסע במהירות שהיא מעל המהירות החוקית,גם אני פונה בלי לאותת לפעמים,גם אני חוטא מידיי פעם בנסיעה בלי חגורה...

אבל לעומת משתתפי הסרטון והתגובות באתר (במיוחד של הוותיקים והמנהלים),אני לא מתגאה בזה ולא מצדיק נסיעה כזאת.

אני נוסע במהירות לא חוקית כי אני רוצה ועושה את זה על אחריותי (בין אם זה תאונה חס וחלילה או התפסות ע"י גורמי החוק),לא כי אין לי ברירה... איך זה ישמע במשפט אם אני אגיד "נסעתי על 160 קמ"ש כי אני חובב מירוצי דראג וזה לא חוקי בארץ אז לא הייתה לי ברירה אלא לנסוע ככה ב 3 בלילה בסיכון מינימאלי"?!

אני אומר שוב,אני לא נגד,אני לגמרי בעד,אבל לצערי כל עוד אין לנו חוק בנוגע לנושא במדינת ישראל אל לנו להתגאות במעשים האלה ועוד מעל דפיי פורום ציבורי שפתוח לכולם,זה רק יגביר את ההתחסדות וההתנגדות של כל מתנגדי הספורט המוטורי.

עכשיו לנושא העיקרי,רכב מ-ד-ה-י-ם!!! ח"ח ענק!!

פורסם

אני לא מתחסד אבל אתם לא יכולים "לארגן" אירוע דראג מאולתר על כביש ציבורי לא פנוי ולזכות בתשואות או טפיחה על השכם,

רוצים להתאמן בקבוצה עשו את זה במקום מבודד.

פורסם
מסוכן בדיוק כמו נס-הרים, כמו ש-FALOU אמר.

זה שאתה לא מבין את ההבדל בין נס הרים (כביש יחסית מבודד) לבין כביש דו-מסלולי ציבורי, היא בעיה חמורה מאוד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תסביר לי יניב/bagira .

אמרתי לך שאבא שלך, ושאר נהגי ליסינג פשוט לא יודעים לנהוג , ומסכנים את המשתמשים בכביש.

איך,תסביר לי, איך אבא שלך יוצא לעקיפה? בלי להביט במראה? מה הוא לא שם לב ש מומי

מגיע במהירות בנתיב השמאלי ב 250 קמ"ש? אין לו הערכה/אומדן של מהירות תנועה?

REMF1

כשאתה נוהג במהירות של 90-100 קמ"ש ויוצא לעקיפה במהירות של 110-120 קמ"ש, אתה מסתכל במראה, רואה אורות שהם מאוד רחוקים ממך, ויוצא לעקוף. אבל מה? הבחור בא ב-250 קמ"ש (שזה קצת יותר מפי שתיים מהמהירות שלי) ותוך כמה שניות הוא כבר מתנגש בי. חשבת על זה אולי?

ולא אני לא צבוע. וגם רשמתי כבר שהסרטון מדהים, וגם אני עוקף מימין כשיש "סתומים" שנוסעים על 80 בשמאלי, וגם אני מוציא אגרסיות ונוסע יותר מ-120 קמ"ש.

אבל ככה? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...