Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מזדה לאנטיס 323 שנת 1996 - 186000 ק"מ.

בבוקר יש עשן לבן סמיך בערך כ 5 דקות. העשן עובר אחרי 5 דקות ולא חוזר כל היום - רק בבוקר אחרי שהרכב עמד בלילה והתקרר.

חשוב לציין שהרכב אינו אוכל שמן ולא חסרים מים.

עשיתי ניקוי למנוע, כפי שאמרו לי במוסך, בשלב ראשון - FLUSHING, דבר הגרם רק להגברת העשן.

אחרי שזה לא עזר החלפתי שלשום גומיות שסתומים - אך עדיין אין שיפור בעשן בבוקר.

במוסך אמרו לי שהשלב הבא זה רינגים והחלפת אטם ראש.

שאלתי היא ,האם זה הצעד הנכון מאחר ואין מחסור במים ושמן ולכן לא נראה לי שהרינגים נדפקו או יש חור באטם הראש שדרכו נכנסים מים למנוע.

מישהו הציע לי היום לבצע בדיקה במערכת ההזרקה כי זה קשור לעשן לבן ,ובשל העובדה כי יש באגזוז משקע רב של פיח שחור, וצריכת הדלק עלתה במקצת לאחרונה .

אני מבולבל ולא יודע מה לעשות. המוסך רוצה להחליף רינגים ואטם ראש שזה חלק מפתיחת הראש אבל אני לא בטוח שזה יעזור ולא רוצה לפתוח סתם ראש מנוע ולגרום נזק רב יותר ובנוסף לבזבז כסף נוסף.

מה דעתך/ם?

תודה ערן

פורסם
יש לי מזדה לאנטיס 323 שנת 1996 - 186000 ק"מ.

בבוקר יש עשן לבן סמיך בערך כ 5 דקות. העשן עובר אחרי 5 דקות ולא חוזר כל היום - רק בבוקר אחרי שהרכב עמד בלילה והתקרר.

חשוב לציין שהרכב אינו אוכל שמן ולא חסרים מים.

עשיתי ניקוי למנוע, כפי שאמרו לי במוסך, בשלב ראשון - FLUSHING, דבר הגרם רק להגברת העשן.

אחרי שזה לא עזר החלפתי שלשום גומיות שסתומים - אך עדיין אין שיפור בעשן בבוקר.

במוסך אמרו לי שהשלב הבא זה רינגים והחלפת אטם ראש.

שאלתי היא ,האם זה הצעד הנכון מאחר ואין מחסור במים ושמן ולכן לא נראה לי שהרינגים נדפקו או יש חור באטם הראש שדרכו נכנסים מים למנוע.

מישהו הציע לי היום לבצע בדיקה במערכת ההזרקה כי זה קשור לעשן לבן ,ובשל העובדה כי יש באגזוז משקע רב של פיח שחור, וצריכת הדלק עלתה במקצת לאחרונה .

אני מבולבל ולא יודע מה לעשות. המוסך רוצה להחליף רינגים ואטם ראש שזה חלק מפתיחת הראש אבל אני לא בטוח שזה יעזור ולא רוצה לפתוח סתם ראש מנוע ולגרום נזק רב יותר ובנוסף לבזבז כסף נוסף.

מה דעתך/ם?

תודה ערן

שלום

אני בעל מכון לבדיקות רכב בבאר שבע ,

אני מכיר את הבעייה היטב, שמע חבר יקר , הבעייה היא "שאיבות שמן ממובילי השסתומים" :twisted:.... אבל.....למד מניסיונם של אחרים ...אם המנוע גמע מעל ל-100 אלף ק"מ עדיף לך להחליף מנוע !!!! במיוחד אצליך הוא נוגע ב-200000, זהו טיפ ....כדאי לך מאוד ללמוד ממנו.

בכבוד רב

דוד ברזילי :-D

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אתה לא צודק כאשר אתה מציע לו להחליף מנוע. יש לי חבר שהוא מנהל המוסך של מפעל בטחוני גדול ביבנה.

הוא סיפר לי, ולא פעם אחת שיש לו מכוניות מאזדה שעברו את ה- 400K ק"מ.

ערן האן, החלף גומיות שסתומים בלבד.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

סליחה, עכשיו ראיתי שהחלפת גומיות סתומים.

"המוסך רוצה להחליף רינגים ואטם ראש שזה חלק מפתיחת הראש אבל אני לא בטוח שזה יעזור"

לדעתי המוסך צודק, זה מה שצריך לעשות. זה כן יעזור.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
אחרים ...אם המנוע גמע מעל ל-100 אלף ק"מ עדיף לך להחליף מנוע:-D

נדהמתי לראות את התגובה הזאת מאיש מקצוע.

חוץ מזה, נראה לך שאפשר להשיג מנוע כזה עם פחות קילומטרים ? זה רכב, שלא מיוצר כבר 10 שנים.

• תוכן חדש...