Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי היום אגזוז פרי פלו... בהלחמה מן הסתם

עכשיו האגזוז קצת רופף... למשל אם אני נותן לו מכה קטנה הוא מתנדנד

השאלה שלי האם זה אמור להיות ככה או לחזור אליו שיסדר לי את זה... כי אנשים מביאים לי תשובות שונות אחד אומר לי שזה ממש לא טוב ואחד אומר לי שזה בסדר כי האגזוז כן צריך להיות קצת רופף ולא מקובע...

יש למישהו מושג?

תודה מראש :!:

פורסם

אגזוז לא אמור להיות מקובע באופן קשיח לגמרי.

אם הוא היה מחובר באופן קשיח לחלוטין, ריבוי המהמורות והקפיצות היו מביאות לכשל של אחד או יותר מנקודות התמיכה כי האגזוז הוא ארוך והוא מפעיל מומנט גדול בקצוותיו כשהוא נע.

בדר"כ הדוד האחורי תלוי על גומיות שמעניקות חופש תנועה לאגזוז.

תסתכל על האגזוז המקורי של אוטו כמו שלך, ואולי תנסה גם לנענע אותו כדי להבין אם מה שיש אצלך זה בסדר.

או פשוט תחזור לאגזוזן ותבקש ממנו לבדוק ולהסביר לך.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אם שמת לב כשהרכיבו לך את האגזוז הם הלחימו אותו (את היציאה, לא את הדוד כולו) לא רק לצינור הפליטה אלא חיברו מקלות ברזל קטנים לאוטו עצמו ואז הלחימו את אותם ברזלים לאגזוז, אז כמובן שטבעי שהאגזוז יזוז או יותר נכון ירטוט, בין כשנוסעים ובין כשנותנים לו מכה, אם אתה מרגיש שהתזוזה מוגזמת זה סימן שההלחמה לא טובה או שהחיבור לאוטו רופף ואז לך למקום שבו התקנת שיתקנו לך את הבעיה, אם התזוזה היא רטיטה קלה זה טבעי ואין עם זה בעיה.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

• תוכן חדש...