Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ושוב הדלק מתייקר, כמו מעגל אין סופי

Shmulik_Miata
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יורד עולה, יורד עולה.

הפעם הוא מתייקר ב 2.5% כ 14 אגורות לליטר בנזין. הסולר יתייקר ב 5%.

סתם לידע כללי.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נמאס כבר, מישהו יודע מה התערפים בכלליות בעולם? אני יודע שבמדינות ערב הדלק שם זול מאוד. אני מדבר על אירופה אמריקה וכד'.

האם אנחנו המדינה הכי לא שפוייה במחירים של הדלק או האם יש נחמה כלשהי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נמאס כבר, מישהו יודע מה התערפים בכלליות בעולם? אני יודע שבמדינות ערב הדלק שם זול מאוד. אני מדבר על אירופה אמריקה וכד'.

האם אנחנו המדינה הכי לא שפוייה במחירים של הדלק או האם יש נחמה כלשהי?

מן הסתם במדינות ערב הדלק עולה כמו גרעינים כי שם נמצא רוב הנפט בעולם.

לארה"ב יש מאגר דלק משלה אך הוא לזמן חירום, זאת אומרת מלחמה עם מדינות ערב שבנתיים מיצאות לה דלק.

הדלק באירופה לא הרבה יותר זול אבל יחסית לשלנו קצת יותר זול כי גם להן יש נפט משלהם ויחסם עם מדינות ערב יותר טוב משלנו, כמובן שזה משתנה ממדינה למדינה.

הדלק שלנו כ"כ יקר משום שהוא מיובא, אם אני לא טועה ותקנו אותי אם אני טועה מארה"ב ודלק מיובא כידוע כמו כל דבר מיובא עולה יותר.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחיר הדלק באירופה מסתובב סביב 1 יורו לליטר בנזין, לפי בדיקה שעשיתי באתרים שונים.

כשהייתי בספרד לפני כחודש הדלק עלה כ 0.8 יורו

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחיר הדלק באירופה מסתובב סביב 1 יורו לליטר בנזין, לפי בדיקה שעשיתי באתרים שונים.

אכן הדבר וגם סולר שם בערך אותו מחיר...אבל למרות המחיר אנשים עוברים ל סולר מהר מאוד...

ועוד דבר הידעתם להוציא רישיון בגרמניה עולה כ 1500 יורו!!! כ 7500 שקל פשוט לא יאומן....

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדלק שלנו כ"כ יקר משום שהוא מיובא, אם אני לא טועה ותקנו אותי אם אני טועה מארה"ב ודלק מיובא כידוע כמו כל דבר מיובא עולה יותר.

נדמה לי שאתה טועה...

חלק קטן מהדלק שלנו מיובא ממצריים על פי הסכם השלום עם מצריים.

החלק הגדול ביותר מגיע מהשוק של המפרץ הפרסי כמו לכל שאר העולם...

וכידוע שבני-הדודים שלנו אוהבים לשחק במחירים של הדלק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז זה אומר שבעפולה גרעינים עולים כמו דלק כי שם נמצאים רוב הגרעינים בעולם?

וואלה...אני לא יודע.אף פעם לא קניתי 200 גרם שחורים בעפולה...

לצורך העיניין גם לא לבנים.....

פשוט לא יצא לי.

קניתי לפני איזה חודש תורמוס בעוספיה עם ידידה שלי-וזה סתם גרם לי להפליץ כמו חמור.....

הפלאפל בעוספיה טוב.ממש טוב.

פעם אכלתי שם פלאפל (בעפולה) וזה לא להיט כמו שמספרים.יכול להיות שזה בגלל שזה איזשהוא מיתוס שתפס טרמפ על הקטע של הגרעינים.סה"כ הרי על חצי מהפיצוציות בגוש דן כתוב "גרעיני עפולה-מעצמה גרעינית" - אז חייב להיות לזה כיסוי כלשהוא.

ארה"ב לדוגמה קוראת לעצמה מעצמה גרעינית כי יש להם נשק גרעיני- והם אפילו הוכיחו את זה על היפנים-מה שגרם לצאצאים שלהם לבנות את הטויוטה קאמרי כנקמה באמריקאים.

אבל...אף אחד לא כתב שעפולה היא מעצמה של פלאפל.

בפ"ת יש פלאפל טוב (4 טעמים) וגם יש כמה ממש פגזיים בחיפה- אבל עד כמה שלי זכור-חיפה אף פעם לא הוכרזה כמעצמה של פלאפל.בטח שלא פ"ת. פ"ת היא,אם כבר,מעצמה של צ'יפים ושל סטלנים (לא יודע למה....כל מי שאני מכיר מפ"ת סטלן)- אבל זה לא אומר שפתח תקוואים מתהדרים בתואר "קיסרי הבאנגים" או שחיפאים קוראים לעצמם "נסיכי הטחינה"- למרות שבעיר התחתית היה פעם "אברהם מלך הפלאפל" ומולו פתחו איזה "נסיך הפלאפל" - אבל הוא לא החזיק הרבה זמן - כי המלך הוא עירום.......

אז לסיכומו של דבר- המחירים באמת נהיו שערורייתיים.זה הכל.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חלק קטן מהדלק שלנו מיובא ממצריים על פי הסכם השלום עם מצריים.

.

זה בטח הסוג שעושה צילצולים......

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז זה אומר שבעפולה גרעינים עולים כמו דלק כי שם נמצאים רוב הגרעינים בעולם?

וואלה...אני לא יודע.אף פעם לא קניתי 200 גרם שחורים בעפולה...

לצורך העיניין גם לא לבנים.....

פשוט לא יצא לי.

קניתי לפני איזה חודש תורמוס בעוספיה עם ידידה שלי-וזה סתם גרם לי להפליץ כמו חמור.....

הפלאפל בעוספיה טוב.ממש טוב.

פעם אכלתי שם פלאפל (בעפולה) וזה לא להיט כמו שמספרים.יכול להיות שזה בגלל שזה איזשהוא מיתוס שתפס טרמפ על הקטע של הגרעינים.סה"כ הרי על חצי מהפיצוציות בגוש דן כתוב "גרעיני עפולה-מעצמה גרעינית" - אז חייב להיות לזה כיסוי כלשהוא.

ארה"ב לדוגמה קוראת לעצמה מעצמה גרעינית כי יש להם נשק גרעיני- והם אפילו הוכיחו את זה על היפנים-מה שגרם לצאצאים שלהם לבנות את הטויוטה קאמרי כנקמה באמריקאים.

אבל...אף אחד לא כתב שעפולה היא מעצמה של פלאפל.

בפ"ת יש פלאפל טוב (4 טעמים) וגם יש כמה ממש פגזיים בחיפה- אבל עד כמה שלי זכור-חיפה אף פעם לא הוכרזה כמעצמה של פלאפל.בטח שלא פ"ת. פ"ת היא,אם כבר,מעצמה של צ'יפים ושל סטלנים (לא יודע למה....כל מי שאני מכיר מפ"ת סטלן)- אבל זה לא אומר שפתח תקוואים מתהדרים בתואר "קיסרי הבאנגים" או שחיפאים קוראים לעצמם "נסיכי הטחינה"- למרות שבעיר התחתית היה פעם "אברהם מלך הפלאפל" ומולו פתחו איזה "נסיך הפלאפל" - אבל הוא לא החזיק הרבה זמן - כי המלך הוא עירום.......

אז לסיכומו של דבר- המחירים באמת נהיו שערורייתיים.זה הכל.

תומר, אליעזר בן-יהודה מתהפך בקברו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...