Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי היציאה של יום שישי בגשם נכנסתי לסיבוב יותר מדי מהר במאזדה לאנטיס שנת 2001 מנוע 1800 האוטו פשוט החליק וטס לתוך המדרכה..

ההיגוי באותו רגע הלך, האוטו נסע במצב ישר רק אם ההגה היה בחצי סיבוב ימינה והוא רופף בצורה שאי אפשר לנסוע באוטו בנתיים.

מה לדעתכם הבעיה ואם היא ניתנת לתיקון,

תודה אריאל

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

פורסם

במקרה הזה אי אפשר לנחש, כדי לדעת מה קרה, יש לבצע בדיקה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

גוררים למוסך מודיעים לחברת הביטוח ומזמינים שמאי. כדאי לבדוק כי הצמיגים במצב תקין ומתאימים לנהיגת חורף רטובה.

פורסם

טוב האוטו תוקן כמעט במלואו, המשולש הלך + עשו כיוון פרונט והחליפו ג'אנט כי הוא ממש אבל ממש התעקם

כל הסיפור עלה 800 שקל כולל עבודה.

מה שכן ההיגוי הולך קצת יותר קשה עכשיו אין לי מושג למה, בעל המוסך טוען שזה משהו בהגה כוח שנדפק וזה כמה אלפי שקלים לתקן וחבל לזרוק.

מה אתם אומרים על עלות התיקון?

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

פורסם

יש ביטוח לא?!

שיעלה אלפי שקלים זה הביטוח ישלם. (אם יש מקיף)

תיבדוק אם חסר שמן הגה כוח אולי המסרק הגה או איזה צינור התפוצץ.

פורסם

אם נערב את הביטוח זה יצא כמעט אותו דבר מבחינה כספית כי יש השתתפות עצמית ואולי ירידת ערך זה בלאגן לא?

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

פורסם

ירידת ערך לא, אבל השתתפות עצמית בטוח כן.

תקבל מהמוסך הצעת מחיר, ברר עם הסוכן ביטוח שלך מה ההשתתפות העצמית שלך ותסיק מסקנות בעצמך.

אני, באופן אישי, לא הייתי ממשיך לנהוג ברכב עם היגוי תקול (גם אם המכונאי אומר שזה לא נורא).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...