Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מחפש משפחתית גדולה 2.0 ליטר חדשה עד 160 אלף שח הדגש אצלי הוא: מרווח, אבזור, נוחות גבוהה, עץ או דמוי עז והרבה טכנולוגיה.

שלום. להנאתך ולשימושך, קורס קצר באיות:

lamborghini murcielago

וכן כאשר כותבים את המילה "עץ" ושלוש מילים אחריה את אותה המילה בדיוק, מוזר מעט על כי היא נכתבת עם אות אשר נמצאת בצד השני של המקלדת. (וכן המשפט כולו הופך משעשע למדי) :wink:

לענייננו:

אנא בצע נסיעת מבחן על אחת או יותר מהמתמודדות הבאות: סיטרואן C5, טויוטה אוונסיס, הונדה אקורד, מזדה 6, פורד מונדיאו, רנו לגונה.

כולן ראויות וטובות. הסיטרואן והרנו נוחות במיוחד וכן מלאות באיבזור וטכנולוגיה. האוונסיס והאקורד מלוטשות יותר אך כנראה מעט פחות נוחות או מאובזרות. ה-6 מהווה פשרה טובה באמצע (אבל המונית). המונדיאו מכונית מצוינת גם כן ואף זולה מהמתחרות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כן שמתי לב שהתבלבלתי אבל אי אפשר לשנות את השם אחרי שאני נרשם.

ידידי היקר לפי מה שכתבתי מה אתה היית לוקח?

לא יודע מה הייתי לוקח. לא נהגתי על כולן. אולי עוד כשנה אבי יחליף את הפאסאט שלו ואז אסע על כולן כדי למצוא את העדיפה.

הפואנטה היא שכולן מצוינות והבחירה ביניהן היא עניין של סדר עדיפויות ובחירה אישית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...