Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם !

תופעה מוזרה ומעצבנת אשר אשמח בעזרתכם לפיתרונה:

רק בלחיצה על הגז יש רעש של תיקתוקים,שעוזבים את הדוושה הרעש נעלם.

הרעש לא בא מהמנוע ,פירקו לי את הגיר זה לא בא מישם(הוחלף הגלגל תנופה כי היתברר שהיה עקום), בריחה של האויר מאגזוז גם לא.

הרכב שברולט קוואליר 96 2200 אוטומט

פורסם

מכיון שלא ניתן לשמוע דרך המסך והמקלדת ואפילו במוסך ששמעו התיקתוקים לא אבחנו מהם, אז ברור שלנו יהיה קשה מאוד עד בלתי אפשרי לאבחן זאת.

אולי כדאי לגשת למוסך מקצועי אחר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לידיעתך, יש מוסכניקים שלא רוצים להתעסק עם ראש מנוע, ולכן נותנים אבחנות שגויות.

היתה לי תופעה זהה - רעש תקתוקים רק בלחיצה על הגז.

ביקרתי במספר מוסכים כדי להיות בטוח - בשני מוסכים אמרו שהרעש הוא מהגיר (במיוחד אחרי שאמרתי שבמוסך אחר פרקו לי את הגיר לצורך תיקון נזילת שמן). כל המכונאים האחרים אמרו שזה מהמרימי שסתומים ושצריך לפרק ראש מנוע.

הלכתי בסוף על דעת הרוב, ועל הדעה של מי שאני מכיר כמקצועי יותר, ואכן הרעש נפתר אצלי רק לאחר פירוק ראש המנוע, החלפת מרימי שסתומים, וניקוי בוץ שהיה בראש המנוע.

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי הרעש אכן נובע ממרימי השסתומים או ממערכת התזמון.

כנס למוסך שמכיר את הדגם הנ"ל,סביר להניח שהיא תאובן בקלות.

אורן

• תוכן חדש...