Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי הרבה אבל לא מצאתי הסבר קצר וקולע שאני יבין.

אני מתכוון להתנגדות הסופית שיוצאת בחיבור של הסאב למגבר.

הבנתי שאם הסאב הוא 2 סלילים [ זה מינוס ופלוס? או 2 מינוס ו 2 פלוס] 4 אוהם ומחברים אותו אז יוצא 2 אוהם?

וראיתי משהו דומה שיוצא 4 / 8 אוהב.

בכל מקרה ממש חשוב לי להבין את זה, אם מישהו יכול לעזור קצת ולהסביר בקצרה את הנושא ולא לתת לי איזה מאמר בשפה יפנית אני אשמח! - תודה.

ועוד שאלה לגבי HU .

האם יש הבדל משמעותי אם מפעילים מערכת שלמה איכותית מ HU ראשי שהוא לCD MP3 [ נגיד פיוניר רגיל ב 1500 ש"ח למשל ]. ואם מחברים את המערכת דרך HU - DVD אם מסך מובנה/חיצוני, ויש לו יציאות אומנם למגברים, ודרכו לנגן גם סרטים DVD וגבי MP3 רגילים..

שוב תודה!

פורסם

בהנחה שהתנגדות כל סליל 4 אום יש שתי אפשרויות חיבור או 8אום או 2אום כדי להגיע ל8אום אתה צריך חיבור טורי ( + של סליל אחד למינוס של הסליל השני , את ה+ וה- שנשארו אתה מחבר למגבר) , האפשרות השנייה היא 2 אום חיבור מקבילי ( + של סליל אחד ל+ של הסליל השני ובמקביל למגבר).

לגבי השאלה השנייה זה תלוי באיכות הקדם מגבר של ה HU ולא בסוג הפורמט שהוא קורא.

בהצלחה.

פורסם

ואם יש סליל אחד?

ומה עם המינוסים בחיבור מקבילי?

אפשר הסבר קצת יותר שמסביר בבקשה..

ואיזו התנגדות יוצאת לי מכל חיבור, כלומר אם אני מחבר סאב 300 וואט RMS בחיבור של 2 אוהבם למגבר,

מה גודל? הספק הסאב או הספק המגבר?

ואיף ראיתי פעם שמישהו כתב שהוא חיבר 8 אוהם ויצא לו הספר גבוהה יותר הרי זה אמור להיות יותר גבוהה ב 2 אוהם לא?

תודהההה....

פורסם

אם היייתה קורא בנוסה כמה פעמים הייתה מבין. ש:

1. הסאב הוא מקבל עוצמה ולא נותן

2. ההיתנגדות היא על הסלילים של הסאב ואיתה עובד המגבר כמה שההיתנגדות נמוכה יותר כך עולה ההספק של המגבר לסאב.

3. בבניה של רמקול קיים סליל שממנו יוצאים שתי חוטים שזה המינוס והפלוס של הרמקול. עם ברמקול יש שתי מינוסים ושתי פלוסים אז לרמקול יש שתי סלילים. עם מחברים את שתי הסלילים במקביל מקבלי היתנגדות חלקי שתיים של היתנגדות בכל סליל בניפרד. אם מחברים בטור אז מקבלים היתנגדות כפול שתיים.

• תוכן חדש...