Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, קראתי הרבה מהשאלות הדומות ומהתשובות המצויינות שלכם

אבל ראש בראש לא מצאתי השוואה אז

הצרכים שלי :

נסיעות של מעל 4 שעות ביום בפקקים ובכבישים בין עירוניים

תינוק במושב האחורי+נוסע נוסף +כל הציוד הדרוש בתא המטען בסופ"ש - מרבה לטייל

אני גבוה ובעל רגליים ארוכות (1.85)

הבקשות שלי:

- בטיחות סבירה+

-נוחות מיריבית בישיבה ובתנוחת הנהג (אני סוחב פציעה בגב תודות לצה"ל)

- שיהיה מאובזר ונעים

- נהיגה נעימה, נינוחה (כמה שפחות רעשים, כמה שפחות לסבול מכבישי הארץ הגרועים)

כאמור שניהם בסטנדרט ליסינג מנוע 1600וכמובן ל 3 שנים (שזה ככל הנראה עוד ילד בתכנית)

-היתרונות שמצאתי ב C4 - מאובזרת ב6 כריות אויר + איבזור תא נהג לעומת טויוטה - ללא איבזור ועם 4 כריות

היתרונות בטויוטה - תא מטען גדול יותר, ניראת מרווחת ונוחה, מאוד מרשימה חיצונית, 125 כ"ס לעומת 110 כ"ס וכמובן לשני שלישים מהחברה יש כזו או דגם ישן יותר וכולם מרוצים (למרות שהם לא נוהגים הרבה כמוני)

ו..אה כן אני נוהג לעיתים על קורולה 05 ומעולם לא עליתי על סיטרואן

הייתי הולך למבחן נהיגה אבל זמני מאוד קצר ולא אספיק.

המחיר זהה לשתיהן

אני לא מבין גדול ברכב

ממתין לתשובות ועדכון

hey! can i throw up in your bathroom ?

i will buy somthing !

פורסם

נעים,בטוח,מאובזר,כזה שאפשר לנהוג בו ארבע שעות ביום...?

אתה גם לא צריך לתחזק,לשלם עבור תיקונים ולא לנסות ולמכור או לשאת בירידת ערך?

אתה מוכן שלא להיות חלק מהעדר שלא מבין דבר ושמשום מה מרוצה מתיבה רובוטית שיש רבים וטובים שטוענים שהיא הגרועה מכולן..?

סיטרואן C4 הוא הרכב בשבילך.

לא בטוח שהייתי קונה אותו כאדם פרטי אך בוודאי שהייתי מעדיף לקבלו מחברת ליסינג במסגרת עבודה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בהנחה ואלו שתי האפשרויות היחידות (כי אם לא, אז נראה לי שמגאן תהיה אופציה טובה יותר עבורך):

אתה נוסע המון, והרבה בפקקים. לטויוטה תיבת הילוכים רובוטית שפעולתה איננה נעימה והיא מטלטלת וחובטת. זה עשוי להפריע לך ולכן כדי שלא תתאכזב, מומלץ כי תבקש סיבוב על הרכב של אחד מחבריך לעבודה.

תא המטען שלה גדול משל ה-C4 וזה עשוי להיות מהותי בשבילך.

בטיחות בקורולה - 4 כריות בלבד וללא בקרת יציבות. בסיטרואן 6 כריות ובקרת יציבות.

נוחות - כאמור למגאן יתרון משמעותי במקרה זה, אבל גם ל-C4 יש יתרון מסוים על פני הקורולה. עוד אופציה נוחה - פוקוס (חסרונה העיקרי ביצועים).

איך שאני רואה את זה, ההחלטה שלך קשה (בין השתיים - כי כפי שאמרתי המגאן לדעתי עדיפה עבורך על פני שתיהן).

בטיחות, נוחות, אבזור - סיטרואן.

תא מטען, ביצועים - טויוטה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היה לי C4 ואני לא כמו הרבה אנשים יכול לדבר מנסיון.

אם אתה 1.85 ה- C4 היא בחירה רעה, הסיבה היא שהמבנה של ה- C4 עגול כמו קופה, כלומר כניסה ויציאה מהרכב כרוכה במכה בראש :) אנשים יותר נמוכים ממך ~1.70 קיבלו אצלי מכות בראש.

אין מקום סביר לכסא תינוק ואין מקום מספיק בתא המטען לעגלה בינונית ומעלה (אצלי עגלה של PEG ונכנסת רק בכוח).

ביצועים כמו פוקוס עם נוחות של מאזדה 3.

פורסם

אני לא יודע על מה קודמי מדבר, אני אומנם 177 ס"מ, אך חמי מתנשא למעל 185 ס"מ, ואין לו כל בעיה עם כניסה ויציאה מה C4 שלו..

מה שנכון, הרכב בעל תא מטען קטן , ועגלה מהווה אתגר לא קטן, לגבי כיסא בטיחות, גם איתו אין בעיה כלל, ואחד כזה מותקן באופן קבע ברכב להוצאת הנכדים מהגן..

בכול אופן , אני מצדד בהמלצה של רוני, המאגאן זה הרכב האידאלי עבורך, מרווח, תא מטען ענק , בטוח ומרווח .

אני כבר עם המאגאן השניה שלי ומרוצה מאוד מהרכב, ממליץ בחום.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בתור אחד שנוסע על הC4 כמעט כל שבוע (אוטו של אחותי מהליסנג)

אז אני יכול להגיד לך שזה אחלה אוטו,הבחירה המושלמת לליסנג,

עיצוב נחמד,אבל זה לא הכי חשוב,

בטיחות מצויינת,כולל ESP,נוחות גם כן מעולה,הרבה מקום לאנשים מאחור,גם לגבוהים!!

ביצועים,לא הכי הכי,אבל סבבה לגמרי,העיצוב הפנימי נחמד מאוד,חיודש מרענן ביחס לשאר המכוניות

אוטו מצויין לליסנג ללא ספק,זכה גם כמה פעמים כמשפחתית השנה, נתון נחמד

קורולה אני לא יודע,אבל שמעתי מהרבה אנשים שהגיר שלה מעפן...

פורסם

נהגתי השבוע בקורולה החדשה, בהחלט מומלץ שתבצע נסיעת מבחן לפני ההחלטה.

אני אישית מאוד לא אהבתי הרבה דברים ברכב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תודה לכולם

הזמנתי C4 לפני שעה

לצערי רוני ההמתנה לרנו ארוכה מדי ומאחר והרכב החלופי שהוצע לי היה אקסנט הבחירה נותרה בין הסיטרואן לטויוטה

בסיכום כל ההמלצות שלכם הבחירה היתה ברורה, המחסור במקום הן ביציאה מהרכב והן בתא המטען מטרידים אותי אבל ככל הנראה אלמד להסתדר ואם לא אז בעוד שנתיים וחצי מחליפים...

שוב תודה

hey! can i throw up in your bathroom ?

i will buy somthing !

פורסם

עשית החלטה נבונה!!! שחכת משהו חשוב נוסף: בטויוטה החלונות מאחורה הם ידניים ולא חשמליים

ונראה לי שכשיש ילדים מאחורה עדיף חשמלי

בגלל זה אצלי החברה בעבודה פסלו הטויוטה...

• תוכן חדש...