Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, איכשהו הצלחתי לכתוב כותרת. "אמא לונדון מטרו כושי גדול איה איה ביי"

בכל אופן! =]

יש מן צפצוף מוזר שחוזר על עצמו פעם בכמה דקות, ובכל פעם הוא נשמע למשך 5 שניות משהו כזה. מין "טיק טיק טיק" כמו של

המכשיר הרפואי שמראה את הדופק בסרטים.

רציתי רק לדעת מה זה...

אז תודה

פורסם

חחח אין לי מה להוסיף, זה המקרה.

אם תשאל אותי מאיפה מגיע הצפצוף אני לא אדע להגיד לך.

אם תשאל אותי מתי זה קורה- אני גם לא אדע להגיד לך כי זה רנדומלי.

אז... נראה לי שהבאתי את כל הפרטים שאפשר.

פורסם

טוב , לפי הפירוט שנתת ניתן להסיק שכנראה פעם בכמה דקות, משאית נוסעת רוורס לידך :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יש לך רדיודיסק/טייפ של פיוניר ? הרדיו עובד כשזה קורה?

לחלופין - יש לך קודנית ברכב?

כי אם זה צפצוף אלקטרוני , זה לא מהרכב (שיודע מקסימום לצפצף בצופר)

פורסם

כן יש לי רדיודיסק של פיוניר :)

מגניב, מקווה שבאמת משם מגיע הצפצוף. ואין לי קודנית.

חח הצחקת אותי הזה עם הרווורס משאית :)

תודה על העזרה RAKUVI

פורסם

המכשיר של פיוניר מצפצף כך, כאשר הוא מזהה שהרכב כבוי (סוויץ' כבוי) והפאנל עדיין על המכשיר.

האם אתה שומע את הצפצוף גם במהלך נסיעה/סוויץ' פתוח?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לגביי הצפצוף מהפיוניר נסו ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור הLOC עד שיעלם הסמן NEWS ולחיצה קצרה לכבות את מצב הLOC.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אני דווקא חושב שמדובר בפונקצית ה- TP (קפיצה לדיווחי תנועה, שכמובן לא פעילה בארץ, למרות שכל התחנות מעבירות דיווחים).

כדאי לנסות לבטל את TP, וLOC ולעיתים גם את AF, למרות שזו פונקציה שכן עובדת בארץ, אבל לא תמיד טוב. לפחות לא עם הפיוניר שלי היו. (AF = קפיצה מתדר לתדר ושמירה על התחנה - ע"ע גלגלצ בצפון ובמרכז).

בכל אופן, כל פונקציה שאין בה צורך - כדאי לכבותה, ולבדוק.

נכון, זה אומר שיתכן ויהיה צורך לקרוא את החוברת....

• תוכן חדש...