Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לHU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה דגם עדיף.. וגם מה יותר שווה..?

DXZ475MPוClarion

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=578135

המחיר שאני מביא אותו הוא 850

--------------------------------------------------

CDE9846וAlpine

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=400882

המחיר שאני מביא אותו 750

--------------------------------------------------

מה יותר טוב מבחינת סאונד.. אפשרויות וכל זה אם אפשר קצת פירוט על שתי המוצרים..

תודה

יתיר

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

במחירים האלו אין שום הבדלים . תראה את רשימת הפיצ'רים שכול אחד מציע לך , תראה אם הוא מוצא חן בעינך ותקנה . אתה יכול להוסיף לרשימה את הפאנאסוניק 5401

בברכה יהודה

פורסם

הייתי ממליץ לך ללכת על CLARION DB176 שהוא מיובא בארץ ע"י היבואן הרשמי עם 3 שנים אחריות

אם כבר

או קנווד דגם 4037 שגם יש לו שלוש שנים אחריות בתקציבים האלה

האלפיין הוא פשוט מאוד ברמה הזאת

פורסם

תודה על התגובות ועוד שאלה..

תגידו יש מה להשוות בכלל את המכשירים האלה לפיונר MP2950?

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

אני הולך על פנסוניק 5301 במחיר של 640 שקל מזאפ עם שלט (אני צריך לברר שזה באמת מגיע איתו כי לא תמיד זה נכון)

עם אחריות לשנה

נזמין אותו עוד היום =]

• תוכן חדש...