Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנס קדמי לא עובד לאחר התקנת קסנון.

Acejin
שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

אתמול חבר שלי הרכיב לי קסנון, התנעתי היום את האוטו והתחלתי לנסוע, אחרי נסיעה קצרה מישהו בכביש העיר לי על זה שפנס אחד לא עובד,

ירדתי מהאוטו, ואכן.. הפנס הימני היה כבוי, נסעתי באותו רגע למוסך, ארבעה חשמלאי רכב בדקו לי את הפנס, ואמרו לי שכל הפיוזים טובים, וככל הנראה מדובר בנתק.

הם אמרו לי שלא עובר זרם בין חוט מסויים לפנס, והסבירו לי שיכול להיות שהם ייצטרכו לעשות עבודה לא קטנה כדי להגיע לשורש הבעיה.

שאלתי אותם לגבי עלות התיקון, והם אמרו לי שמינימום 100, ויכול להגיע אפילו ל- 1000.

הם לא לקחו לי שקל על הבדיקה, והיו מאוד אדיבים וסובלניים.

משום מה אני משוכנע שזה קרה בגלל התקנת הקסנון, מה אתם חושבים?

למישהו ממכם אולי קרה מקרה דומה? אני אשמח לקבל עצות לגבי העניין הזה.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה להדליק ולכבות כמה פעמים וכל פעם תסתכל אם הפנס הימני נדלק או לא

אם זה מסתדר אחרי כמה הדלקות אז זה פשוט בעיה בבאלאסטים של הקסנון

עדכן אותנו

אגב איזה קיט קנית ומאיפה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה להדליק ולכבות כמה פעמים וכל פעם תסתכל אם הפנס הימני נדלק או לא

אם זה מסתדר אחרי כמה הדלקות אז זה פשוט בעיה בבאלאסטים של הקסנון

עדכן אותנו

אגב איזה קיט קנית ומאיפה?

זה לא עוזר, תאמין לי שניסיתי, לקחתי את הרכב למוסך של חשמלאים.

קיט של חברת HID, עלה לי 900 שקל, וקניתי אותו מחנות בת"א (שכחתי איך קוראים לה).

ותודה על העזרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נשמע כסיפור רציני....תיצור איתי קשר ואשמח לסייע לך ללא שום תשלום

שבת שלום ואל תיסע עם אור אחד....הבטיחות מעל הכל

אני אשמח לקבל עזרה, כמובן שבתשלום. מבחינתי הרכב בנתיים מושבט, אני לא אסתכן ואסע עם פנס אחד.

עוד משהו ששכחתי לציין, החשמלאים אמרו שדבר ראשון הם ייצטרכו לפרק את הפנס כי בדר"כ הבעיה נובעת ונפתרת ע"י פירוק הפנס. ואם לא, אז לחפש בשאר החלקים מאיפה מגיע הנתק.

תודה לכולם,

שבת שלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אשמח לקבל עזרה, כמובן שבתשלום. מבחינתי הרכב בנתיים מושבט, אני לא אסתכן ואסע עם פנס אחד.

עוד משהו ששכחתי לציין, החשמלאים אמרו שדבר ראשון הם ייצטרכו לפרק את הפנס כי בדר"כ הבעיה נובעת ונפתרת ע"י פירוק הפנס. ואם לא, אז לחפש בשאר החלקים מאיפה מגיע הנתק.

תודה לכולם,

שבת שלום.

את התשלום נתרום יחד לכל אירגון שתבחר :wink:

אגב, איזה רכב יש לך?

ברוך -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שחשבתי בהתחלה, פיוזים....חשוב לדעת שקסנון בזמן הדלקה שלו צורך זרם גבוה. בגלל שהצריכה די מהירה הפיוז לא נשרף אבל זה גורם לו לבלאי מסוים שבשלב כזה או אחר הפיוז לא מצליח להעביר את הזרם הדרוש להצתת הקסנון למרות העובדה שהוא תקין. החלפת הפיוז פותרת את הבעיה.

בדיקה של קצר/נתק לא מספיקה כדי לקבוע את תקינות הפיוז

ברוך -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי זה גם קרה אחרי 10 חודשים שיש לי קסנון אחד מהם הפסיק לפעול , המתקין מערכות שלי פירק לי את כל הקסנון ברכב החליף מנורות מחשב הכל ועדיין זה לא עבד ( והפיוזים היו תקינים) בסוף הוא שיחק עם הפיוז ראה שהוא פעם עובד ופעם לא , אמרתי לו תחליף לי את כל הפיוזים ומאז זה עובד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...