Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע עדיין אין לי רשיון, אבל אני תמיד רציתי לקנות אוטו גרוטאתי לגמרי, אחד שנראה כאילו הרמתי ממזבלה ודחפתי לו מנוע, ושהמכונה תעלה לי בערך כמו מכונית על שלט יוקרתית. לאיזה כיוון אני צריך להסתכל?

ד"א, אני הייתי רוצה שהרכב יהיה אוטומטי, ועדיף עם כל מיני תוספות נחמדות- מזגן, חלונות חשמליים, יד רובוטית שמלטפת לי ת'אגו וכו'.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

יש לי חבר [שגם במקרה בפורום] שמוכר גולף 90 1.3 שעברה הסבה לבאגי. אם אתה רציני ומעוניין לרכוש [במחיר טוב] פנה אליי בה"פ ליותר פרטים.

שיהיה בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני רוצה אוטו כמו שהוא יצא מהמפעל. לא מבחינת תפקוד, אלא מבחינת שימוש וצורה. ואני לא רוצה הצעות, אם זה היה ככה הייתי רושם את ההודעה בקטגוריית הקנייה מכירה.

פורסם

כמה הצעות:

פורד פייסטה מאמצע שנות ה 80. רוב הסיכויים תהיה ידנית אבל שווה את זה. גם אחלה אוטו.

דייהטסו שרייד אוטומטית משנות ה80, חבר שלי קיבל מדוד שלו אחת מ 86 עם מנוע 3 צילינדרים, היא באה מהמפעל בלי מראה ימנית. אוטו אדיר.

אולי תוכל למצוא איזה לאדה עתיקה.

משהו צרפתי כמו BX או אפילו משהו ישן יותר אם אתה ממש בקטע.

חיפושיט...

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

לא היתי ממליץ על לאדה.

לך על סובארו DL 81-85 (85 זה מפואר מדי :lol:... לא בטוח שתמצא בזול) או שרייד 85-87.

בהצלחה! ואל תקשיב לאנשים שאומרים לך לנסוע באוטובוס ולא לקנות טרנטה! להם יש רכב. תאמין בעצמך.

פורסם

חחחחחחחחחח לאדה איזה קטעים זה יכול להיות. לקנות אוטו ב1500, להשקיע בו 50,יכו להיות מעניין. למרות שיאן לי 50. גם לא 1500.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...