Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Winter MDC יוצא לדרך...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי הגיע הזמן שהנהגים (גם)יקבלו תשלום?(בעבור זה שהם משתתפים בליגה).

1. תחייבו את הצופים בתשלום.

2. וכן את הספונסרים .

3. אם באה T.V גם הם יחוייבו לשלם כמה $$$

בקיצור הבנתם את הפרנציפ.

נ.ב

הא עוד דבר אני לוקח 10% מהרווחים...

REMF1

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם לשבת בבית ולאונן יותר זול מאשר לקנות לה פרחים ולהזמין לה כמה דרינקים ולקבל זיון רק בסוף הערב

:roll:

דיייייייייייייייייייייי כבר!! לא נמאס לכם להתלונן על כל דבר ?? מי שרוצה שישתתף ומי שלא STFU עם ה"יקר לי" כל הזמן

פשוט אל תבוא

אריק, אנחנו מנהלים דיון מכובד, וזה לא לעניין להגיב ככה.

MDC העונה הראשונה עלתה 140 ש"ח (אני יודע כי השתתפתי בשני אירועים, עוד עם הסיוויק שהייתה לי בזמנו. היה טיפה יקר ולא רק לדעתי, אבל הבלגתי. אם אתאמץ טיפה אני יכול לצטט לך תגובות של עוד חבר'ה ותיקים מהפורום שטענו, ובצדק, שלא ניתן ללמוד את המסלול לאחר מקצה ניסיון בודד.). ה-MDC האחרון עלה 180 ש"ח, הליגה של PSI שמתקיימת עכשיו עולה 210 ש"ח (זהו מחיר עלות כפי שנאמר לי ע"י המנהלים שם. לחברי PSI יש הנחה) - ועכשיו זה עולה ל-250. יותר מ-75% עליה, למי שפספס.

במקום להשתמש בביטויים כמו 'STFU', בוא תתרום לדיון; למה המחיר עלה תוך טיפה יותר משנה? למה במסלול בנחשונים המחיר דווקא סביר? וכו'.

את האמת, חשבתי שלא להגיב - אבל באמת שזה מציק לי, כי אני כן רוצה להשתתף. ולומר עליי שאני רק מתלונן ומחפש דברים חינמיים אי אפשר - אני השתתפי בשניים מאירועי ה-MDC הראשונה (תמונות של סיוויק 4D שחורה שהייתה לי יוכיחו) ובאחד האירועים של קובי כהן.

ושלא תבין לא נכון - אם זה היה עם 2-3 מקצי הדרכה לפני המדידות עצמן (רעיון טוב בלי קשר למחיר) - הייתי בכיף משלם את המחיר הזה, ולו רק כדי ללמוד יותר.

ותגובתי לגל (שאגב לא הגבת על סוגיית המחיר מאז, סוגיה מדאיגה כמו שאמר רוני מעליי) - אם כבר מחיר גבוה, לשלב את זה עם הדרכה. בחלק של ההדרכה אין צורך במרשלים, ובארגון בטיחות כזה או אחר. להערכתי, אם המחירים יהיו יותר סבירים יותר אנשים ישתתפו.

דבר אחרון - ג'ימקאנה - By definition - היא ספורט עממי.

אני מצטט את המשפט הראשון מויקיפדיה:

Autocross is a form of motorsports that emphasizes safe, low-cost competition and active participation

אביעד

פורסם

ישבתי וחשבתי איך הופכים את המחיר הזה להגיוני לדעתי:

לפצל כל קטגורייה ל2 ולעשות שני אירועים כאשר בסופו של השני יהיה הגמר המשוקלל (מתאים יותר לקיץ מאשר לחורף בגלל מזג האוויר - אבל אני רק זורק כפפה), כאשר לפני הגמר, ע"מ שלרכב מסויים לא יהיה יתרון - יהיה אירוע ראווה כלשהו שיתן לצמיגים ולמנועים להתקרר.

נכון שזה פעמיים אמבולנס וקצת יותר שעות עבודה למרשלים, אבל ככה זה גם יצדיק את המחיר, יביא צופים, יביא חסויות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רעיון נחמד שבוצע באירוע ה-4 שנים ל-CF.

ולגבי ג'ימקאנה בגשם שוטף - הייתי באחת (בשפיצרינג לפני איזה 3-4 שנים, מי שזוכר) - כיף לפחות כמו מג'ימקאנה רגילה.

פורסם
נשמע כאילו אתם מתלוננים שיש פתאום יותר מדי ספורט מוטורי ..... וואלה קשה קשה, צריך להחליט לאיזה חתונה הולכים

לא אריק, ממש אין יותר מדי ספורט מוטורי.

הבעיה היא שיש שתי ליגות שכרגע מאורגנות על ידי מסלולים. וביצוע של שני ארועים באותו הזמן גורם לכך שאי אפשר יהיה להיות בשניהם. כמו שאתה מכיר את התחרות - לא להיות בארוע אחד אומר אובדן הסיכויים למקומות הראשונים בעונה באופן כללי.

אחד מהבעיות של הספורט שאני הכרתי היה ארועים של גופים שונים במקביל - דבר שגרם לנזק לגופים עצמם ועוגמת נפש למתחרים. פה יש את הבעיה הזאת באותו האירגון. שמונע :!: השתתפות של 25% מהמתחרים הקבועים.

ואם אין בזה פגיעה בענף שעליו הם יושבים אז אני לא יודע מה.

לא נראה לי שאשתתף בתחרויות האחרות כאשר פיספסתי שליש ליגה.

פורסם

אני רק רוצה להדגיש (כלפי שאר הפורום, כי אני יודע שגל וראם מכירים אותי היטב ויודעים שכוונתי איננה שונה) שאין לי כל כוונה לתקוע יתד בגלגלים, אלא רק להפוך את האירועים לטובים ופופולריים יותר. פשוט, לאחר שיחות עם מתחרים אחרים הבנתי שגם להם העניין טיפה מפריע, ושהם שוקלים באם יתחרו או לא. אני חושב שכל הצדדים יעשו טוב אם ישטחו את הטענות שלהם מעל גבי בימה משותפת (כמו הפורום) כדי שכל צד ידע את צרכיו ורצונותיו של השני - וכך התקשורת בין הצדדים תהיה חיובית ופורה יותר. זו הסיבה שכתבתי מה שכתבתי בהודעה הקודמת.

אה, ועוד משהו:

מפריע לי שתוואי התחרות יהיה גם תוואי האימון. אמנם ברור לי שבנחשונים אי אפשר לעשות את מגוון המסלולים האדיר שיש בראש העין, אבל עדיין - מי שיגיע לאימון מקבל פור משמעותי על מי שלא יכול להגיע או לא מעוניין להוציא כאלו סכומים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אה, ועוד משהו:

מפריע לי שתוואי התחרות יהיה גם תוואי האימון. אמנם ברור לי שבנחשונים אי אפשר לעשות את מגוון המסלולים האדיר שיש בראש העין, אבל עדיין - מי שיגיע לאימון מקבל פור משמעותי על מי שלא יכול להגיע או לא מעוניין להוציא כאלו סכומים.

רוני

גם אני מסכים עם רוני על הסוגיה הנ"ל.

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

אני לא בטוח שנציג של מסלולים רואה את השירשור הנ"ל.

כדאי שתפנו אליהם בדרך אחרת.

דעתי בנושא קצת אחרת - אני דווקא בעד מהסיבות הבאות:

1.בכל תחרות,מלבד ג'ימקנות, האימון הוא על מסלול התחרות(F1,WRC,קרטינג,אופנועים וכו')

2.תמיד יש יתרון למי שבא להתאמן

3.הורגלנו שהאימון לג'ימקנה הוא על תוואי אחר, באותה מידה זה יכל להיות על אותו תוואי כסטנדרט.

4.מדובר על נהיגת מסלול ולא על ג'ימקנה- אפשר לנסות לקבוע סטנדרטים מחודשים.

5.ונגיד שהתוואי היה שונה רק ביום התחרות- אז לא היה רלוונטי כל כך אימון על המסלול כמו שהוא.

6.וגם אם כן , אז היו כאלו שהיו באים בטענות שמי שיש לו יותר זמן וכסף יוכל לחרוש את המסלול ולהכיר בו כל פינה.

7.בקיצור, תנו לזה צאנס ונראה מה יהיה. זה נסיון חדש למסלולים,לרינג ולכם- כיף זה בטוח יהיה

,

ורוני- אתה במילא לא בא להתאמן , אז מה איכפת לך...וחוץ מיזה ,כבר ראינו בעבר שהאימון המנטאלי קצת יותר משמעותי.שאל את ערן

פורסם
לא אריק, ממש אין יותר מדי ספורט מוטורי.

הבעיה היא שיש שתי ליגות שכרגע מאורגנות על ידי מסלולים. וביצוע של שני ארועים באותו הזמן גורם לכך שאי אפשר יהיה להיות בשניהם. כמו שאתה מכיר את התחרות - לא להיות בארוע אחד אומר אובדן הסיכויים למקומות הראשונים בעונה באופן כללי.

אחד מהבעיות של הספורט שאני הכרתי היה ארועים של גופים שונים במקביל - דבר שגרם לנזק לגופים עצמם ועוגמת נפש למתחרים. פה יש את הבעיה הזאת באותו האירגון. שמונע :!: השתתפות של 25% מהמתחרים הקבועים.

ואם אין בזה פגיעה בענף שעליו הם יושבים אז אני לא יודע מה.

לא נראה לי שאשתתף בתחרויות האחרות כאשר פיספסתי שליש ליגה.

25% מהמתחרים ב MDC הם במועדון הרודסטרים?? לא ידעתי... כיפק היי למייסד המועדון R&R

תראה, עם כל הכבוד זה שאתה מחליט להחרים את כלללל העונה בגלל שאין לך אפשרות לנצח בנקודות...... זה לא ממש צריך לעניין אף אחד כאן. לו"ז הארועים שמתאים לכל שאר ה 75% מהמתחרים לא צריך להיות תלוי למה שנוח לך.

ובינינו, "הענף שעליהם הם יושבים" אני מאמין שלא יהיה שום בעיה לגל נחשונים או ראם מסלולים למלאות את מספר המתחרים שיהו חסרים גם בלעדיך. אולי כדאי באמת שתתן להם אפשרות לנהל לעצמם את העסקים שלהם כפי שהם רואים לנכון - ואתה רק תחליט אם רצונך להיות קליינט או לא. אבל בשקט בשקט לעצמיך... אם הענף יפרח - טעית.

אם בלי נוכחותך והערותיך כל ספורט המוטורי בארץ יקרוס ויעלם - נדע שצדקת, ואני אהיה הראשון בתור לבקש ממך סליחה.

פורסם

אני קורא 10 דקות את כל מה שכתבתם!

אתם כאלה בכיינים פטטים. 100 ש"ח 200 ש"ח 500 ש"ח.

מה זה השטויות האלה!

יקר? תישארו בבית... כסף לבולמים,לקפיצים,לצ'יפ, צנרת, או מערכת טובה יש לכם?

הלחם עלה, הדלק עולה כל חודשיים,מחיר המצברים קפץ ב-40% בכיתם למישהו? לא, למה אין פורום לבכיינים שם נכון?

גל וראם עושים לנו את החיים קלים שאנחנו ניכנסים ב250 ש"ח והכול מוכן לנו.

חברה אתם יודעים שזה לא יקר. אם באמת תעשו את חשבון הבעלים.

היום אני מספונסר ע"י העסק שלי, וברק מרדיו השרון.

אבל עוד הרבה ליפניי הספונזריזציה, הייתי בונה רכבים ומממן לעצמי את כול הארועים, ולא משנה באיזה מחיר.

העיקר להשתתף ולהנות.

אני נשוי עם בית ומשכנתא, ועדיין כמוכם מוצא כסף למיסעדה טובה{200 ש"ח לזוג מינימום} חולצה יפה וג'ינס.

אין מה לעשות הנאות עולות כסף, גם ליהלומנים.

אוהב את כולכם שרון קוזמה.

SK

GTI-205-1.9

-SK-

פורסם
25% מהמתחרים ב MDC הם במועדון הרודסטרים?? לא ידעתי... כיפק היי למייסד המועדון R&R

תראה, עם כל הכבוד זה שאתה מחליט להחרים את כלללל העונה בגלל שאין לך אפשרות לנצח בנקודות...... זה לא ממש צריך לעניין אף אחד כאן. לו"ז הארועים שמתאים לכל שאר ה 75% מהמתחרים לא צריך להיות תלוי למה שנוח לך.

ובינינו, "הענף שעליהם הם יושבים" אני מאמין שלא יהיה שום בעיה לגל נחשונים או ראם מסלולים למלאות את מספר המתחרים שיהו חסרים גם בלעדיך. אולי כדאי באמת שתתן להם אפשרות לנהל לעצמם את העסקים שלהם כפי שהם רואים לנכון - ואתה רק תחליט אם רצונך להיות קליינט או לא. אבל בשקט בשקט לעצמיך... אם הענף יפרח - טעית.

אם בלי נוכחותך והערותיך כל ספורט המוטורי בארץ יקרוס ויעלם - נדע שצדקת, ואני אהיה הראשון בתור לבקש ממך סליחה.

בשקט בשקט לעצמך זה משפט שראוי שתאמץ.

בקשר ל 25% - אני מדבר על הקטגוריה הפתוחה - בשני המרוצים האחרונים היו 5 משתתפים בעלי מיאטות. במרוץ מספר 3 היו 6, במרוץ 2 שוב היו 5 ובמרוץ 1 6 ... בין 20 ל 25%

אז נכון, מסלולים וגל יסתדרו בלעדי. ואולי בלי כמה מתחרים טובים שלא ישתתפו יהיה אפילו לך סיכוי לעלות לגמר (למרות שאני בספק, הרכב שלך רק פי 2 חזק מכל השאר, זה עדיין לא מפצה על הנהג...).

אבל עדיין חבל על פיצול הכוחות.

הענף פורח עקב אנשים שמדברים, מעירים הערות ומסייעים לדחוף עניינים, גל יכול להעיד שאני בעצמי עוזר לארגן ארועים במסלול שלו. חבל שיש כמה אנשים שרוצים רק להעיר ולהציק, האמת בגלל זה נוטים לחסום את האנשים האלו למרות שלחלקם יש נטייה משונה ומרגיזה לחזור שוב ושוב בשמות שונים, ראה פייביש ואריק זוג שנחסם ב 95% מהפורומים בארץ - רק שלאחד מהם יש את ההגינות והבגרות להבין היכן הוא לא רצוי...

פורסם
אז נכון, מסלולים וגל יסתדרו בלעדי. ואולי בלי כמה מתחרים טובים שלא ישתתפו יהיה אפילו לך סיכוי לעלות לגמר (למרות שאני בספק, הרכב שלך רק פי 2 חזק מכל השאר, זה עדיין לא מפצה על הנהג...).

אבל עדיין חבל על פיצול הכוחות.

הענף פורח עקב אנשים שמדברים, מעירים הערות ומסייעים לדחוף עניינים, גל יכול להעיד שאני בעצמי עוזר לארגן ארועים במסלול שלו. חבל שיש כמה אנשים שרוצים רק להעיר ולהציק, האמת בגלל זה נוטים לחסום את האנשים האלו למרות שלחלקם יש נטייה משונה ומרגיזה לחזור שוב ושוב בשמות שונים, ראה פייביש ואריק זוג שנחסם ב 95% מהפורומים בארץ - רק שלאחד מהם יש את ההגינות והבגרות להבין היכן הוא לא רצוי...

ניב, שכחת לשים סמיילי עם קריצה.... אחרת כולם יבינו ששוב אין לך משהו ענייני לענות ושוב ירדת לפסים אישיים והעלבות כתגובה לביקורת בונה מחבר במסלול.

אה וכמו תמיד עם ההגזמות... 95% מהפורומים בארץ חסמו איתי?? :lol::lol::lol:

• תוכן חדש...