Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Winter MDC יוצא לדרך...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שסטיתם קלות מהנושא......

כמו שרון, גם אני חושב שאין מה לעשות, ספורט (במיוחד מוטורי) עולה כסף !

40 דקות מגרש סקווש עולה 70 ש"ח לשחקן (יש 2 במגרש), 10 דקות קרטינג עולה כ- 60 ש"ח, אז מה לא משחקים ?

ספורט מוטורי הינו ספורט יקר, כך זה בכל העולם - הפעם לא חידשנו כלום לאף אחד (להזכירכם יום מסלול באנגליה הכולל כ- 30 דקות נהיגה עולה כמעט 400 פאונד !!!!!! )

שכל אחד יעשה את השיקולים שלו ויחליט אם מתאים לו להשתתף, או לשחק דוקים.

אין ספק שחברה כמו מסלולים/ דרייב ארט ומתחם החדש של גל לא יכולים לארגן אירוע ל- X אנשים ושהתשלום יהיה 50 ש"ח. עד שהספורט הזה לא יתפוס תאוצה כנראה שאף אחד אחר לא יממן אותנו.

החוכמה היא שלא נריב בתוך עצמנו כי בדיוק כך נסגרה לה הליגה באשקלון בשנות ה- 80.

אז בואו נחזור "לתת" בגז במקום "לתת" במקלדת.

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ערן 400 פאונד באנגליה שווים לכ600-700 שקלים בארץ, אתה משווה 3-4 סיבובים של פחות מדקה במסלול קארטינג לחצי שעה במסלול כמו סילברסטון? ועוד עם מכוניות אחרות על המסלול?

אריק, התגובות שלך עד עכשיו היו מתלהמות - את הSTFU שלך תשמור לעצמך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נכנס כמישהו אחר..)

אני קורא וכואב, כל כך קל לבכות, כל כך קשה לארגן,

כל כך קל לבקר, כל כך קשה להתמוד עם הרשויות, מחירי המגרשים, עלויות הלוגיסטיקה, תלונות החברים ושאר ירקות,

כולנו מחכים שיהיה כאן מסלול, מסלול מרוצים אמיתי, רוצים ומוכנים "להתחייב" שנבוא ונתאמן ונשלם.

כל פעם ששואלים - אני אומר לאלו ששואלים למה עוד אין מסלול שפשוט משום שאף אחד לא יהיה מוכן לשלם את המחיר שיעלה לעלות עליו, להתאמן, לכסות עלויות, שלא לדבר על חס ושלום ואוי ואבוי להרויח. (שלא נדע, אסור להרויח במדינה אחרת ישר יוצא שהמשלם הוא פראייר). נראה לכם שמסלול, השווה מיליונים, יארח אתכם ב 50 ש"ח?!

הרי אני יכול להתאמן במנחת פיק בחינם או בערד ב 2 שקל, למה לשלם על משהו מאורגן כסף רב (= עלות 1/3 מג'ינס שקניתי אתמול), מה אני פראייר.

לא! מסלולים, אלטרנתיבי, דרייב ארט והאחרים לא יעשו עלי כסף, אני יראה להם, אני אסע למנחת פיק (כמה מאות שקלים דלק), אבזבז שעתיים כל כיוון, אטחן צמיגים, אחזור הביתה ואכתוב בפורומים שאני לא פראייר. אני יודע איך עושים דברים בזול וחוץ מזה דפקתי את המערכת.

תגידו, כשאתם קונים חולצה, אתם שואלים את המוכר כמה עלה הבד? כמה החוטים, כמה התופרת וכמה שכר הדירה שלו? אולי אתם תופרים אותה לבד ומוכיחים שהצלחתם ליצור חולצה ב 10 שקלים פחות (ובזבזתם 3 ימים על מתיאת החומירם והתפירה)

שלא תהיינה לכם שום טעויות, הספורט המוטורי ייקבר לתמיד אם לא תניחו לעסקים להתקיים, הספורט המוטורי יכול להיראות גם חאפר אם ממש תרצו.

מה דעתכם שנרים MDC עם 20 קונוסים, מרשל אחד שיהיה גם המזניק והמארגן. כולם יבואו בהתנדבות בשבת כדי להחזיק לכם את היד, להתווכח על השיפוט (שכחתי - המרשל המזניק והמארגן יהיה גם שופט, רשם, מודד זמנים, מרים קונוסים ומונע מקהל להכנס למסלול... שכחתי משהו?).

אפשר בכלל ללכת למגרש החניה של שפיצרינג, הוא עזוב ובודד וגלמוד, נרים ג'ימקאנה לבד, לא נגבה כסף ואפילו נוכיח שאפשר גם אחרת.

כמה פעמים זה יקרה? 2-4, אח"כ יתחילו להתלונן שזה לא מאורגן, לא בטיחותי, לא רציני, לא ליגה אמיתית וכן הלאה.

מסלולים, כן כן, החברה שלי שעליה אני מרויח כסף ומחליף אוטו כל 3 שנים, מתעקשת לשמור על הסטנדרט הגבוה ביותר בישראל ובכלל בארגון אירועים, אני לא מוכן לעבוד חאפר ועושה כל שביכולתי כדי שהתחרות תהיה הוגנת, טובה ושהמתבשלים בשמש/ נרטבים בגשם, ירוויחו את משכורתם ויקבלו אותה בזמן.

לא יודע מה איתכם, החברה שלי עובדים בחוץ 25 ימים בחודש בכל מזג אויר כדי שאתם תוכלו להתאמן, להתחרות וליהנות - הייתם מתחלפים איתם או שאתם מעדיפים את אורות הנאונים שבמשרד שלכם??

החבר האלו מרויחים את לחמם מהמקצוע המאפשר לכם ליהנות מהשרות שלנו.

אני אוהב את מה שאני עושה, אני מאמין במה שאני עושה ואני אשמח לארח כל מי שחושב שמסלולים עושה את הדבר הנכון והראוי.

כל מי שיבוא, בלי יוצא מהכלל, יקבל את השרות לו הוא ראוי.

באהבה ובתקוה לראות את כולכם שוב באליפויות ובארועים השונים.

ראם

פורסם

וואו, יומיים לא נכנסתי ופתאום אני רואה איזה בלאגן נהיה פה :shock:.

קודם כל, התנצלות לגל שאיתו דיברתי היום והעליתי השגות שונות שיש לי לגבי האירוע הזה כמו שיש לעוד כמה מתחרים קבועים איתם דיברתי.

הדברים האלה עלו גם בשרשור הזה (אני אטפל בזה בסוף) אבל נעלמו לגמרי בתוך הדיונים המטומטמים על המחיר.

העניין הוא שעד שלא העלו את זה פה לא ממש שמתי לב לעניין של העליה במחיר והתייחסתי לדברים אחרים שמפריעים לי אבל יש גם בזה משהו אז העליתי גם את עניין המחיר מול גל היום.

אחרי שאני רואה עכשיו את הכיוון אליו זה הלך ואת הטיעונים השונים שאנשים הציגו אני מצטער אבל רובכם מקשקשים שטויות ואפילו חוצפנים.

ראם ניסח את זה מעולה, הוא עסק ויש לו אלף שיקולים ועלויות שרובכם כנראה לא לוקחים בחשבון (ובצורה ישראלית מאוד לא מוכנים לקבל שהעסק גם צריך להרוויח משהו. כן, מתברר שזה אפילו על הגב שלנו. תאמינו לי ביזיון).

כמו כל דבר השוק יקבע את המחיר שלו. יקר לכם ? אל תבואו. אם לא יהיה ביקוש אז אחד משניים: או שהעסק הגזים, יבין את הרמז ויוריד מחיר או שאלה העלויות והוא פשוט יפשוט את הרגל (או לפחות יפסיק להרים אירועים כאלה לטובת כולנו :-().

להביע מורת רוח מהמחיר תמיד אפשר אבל להכנס לכיס של העסק ובמיוחד לעשות השוואות מטומטמות להתארגנויות פיראטיות וחאפריות זה במקרה הטוב לא קשור.

אביעד וזיו ושלקייס (מצטער אם אני מכליל או מהצד השני מפספס מישהו :-)) - אני חושב שאתם קצת מפספסים את העניין:

אתם משווים תחרות מאורגנת (שהיא למעשה הפקה די מושקעת שאתם לא מעריכים עם ערך מוסף של משהו רשמי ורציני עם כל המתחרים החזקים ותואר נכסף :wink:) לאירוע הדרכה/לימודי או סתם fun. את האחרים אפשר להשיג בהרבה פחות (מבחינת שקל לזמן אספלט) והעובדה שאתם לא יודעים/מבינים את זה די פוגעת בטיעונים שלכם.

לא יעזור איך תשחקו עם זה, ל"אספלט מסודר" יש עלות שאפשר למדוד פר דקה (תשימו לב מה העלות וכמות המשתתפים באירועים אחרים, אם זה קורס הדרכה רגיל או אירוע של מועדון או כל דבר אחר ותגלו ששעת מגרש היא די קבועה). בתחרות משלמים אמנם קצת אקסטרה על המסביב ולכן אם כל מה שאתם רוצים זה ה-fun או הלימוד אז אפשר ללכת רק לאימון או לארגן "תחרות" קצת פחות רשמית אבל עדיין באחד מבתי הספר המסודרים וזה ייצא הרבה יותר זול אבל מה שלא יהיה לא תקבלו אירוע ב-70 שקלים עם 10 מקצים + הדרכה או משהו כזה.

יש לי עוד כל-כך הרבה להגיד בנושא אבל נעזוב לבינתיים.

אני רק רוצה לציין שוב שיש משהו בטענות על המחיר אבל לא בצורה הזאת (ואם תרצו או לא זה נשמע הרבה פחות משכנע ומרשים/מאיים (כלפי בית העסק) כשזה בא מאנשים שמעדיפים להתלונן ומעולם לא השתתפו (אביעד - אני יודע שהשתתפת פעמיים בעבר אבל נשמע לי שמאז שגילית את האפשרויות החאפריות, זה פחות קורץ לך וזה לגיטימי לגמרי. לפחות לפי הדיבורים על הדרכה ופאן ה-MDC נשמע פשוט פחות רלוונטי אלייך)).

מה שלי קצת מפריע זה בעיקר העובדה שמתאמנים על המסלול עצמו של התחרות.

ולא, טיעונים של ככה זה במסלולים אחרים בעולם או בקארטינג לא רלוונטיים כי פה מדובר על תחרות מול השעון ולא מול מתחרים אחרים ראש בראש ששם נמדדים עוד הרבה דברים אחרים כמו טקטיקה ונהיגה הגנתית ולחץ שונה וכו'.

אם זה כל הסיפור אז אפשר לרכז זמנים של כל המבקרים בנחשונים לאורך זמן ולנהל טבלה עם זמנים ובסוף תעניקו למישהו גביע.

אין שום בעיה עם זה אבל זאת לא ג'ימקאנה וזה לא מה שמדליק אותי אישית.

אני אוהב את הראשוניות שבעניין, את זה שכולם מגלים את המסלול בפעם הראשונה באותו יום ויש לכולם בדיוק סיבוב אחד כדי ללמוד אותו. אם גם היה רכב אחיד אז בכלל מעולה. וגם כלכלית זה יחסית הוגן ושיוויוני (למעט הצורך להוציא באיזור ה-200 שקל על התחרות עצמה).

זה אגב גם מכניס את שיקול העלות במקרה הזה למקום גבוה יותר כי זה כבר לא רק 250 שקל על תחרות אלא 500 שקל כי בלי אימון זה באמת מיותר להשתתף (כל המתחרים שלי יתאמנו על התוואי ואני אגיע אליו פעם ראשונה באירוע ? חבל על הניסיון בכלל).

הבעיה השניה שלי חוזרת בכל עונה וכל פעם אני מתלונן על זה ונראה שממאנים להפנים את זה:

המתחרים הרציניים (ולאט לאט רובנו כאלה) רוצים סיכוי הוגן לליגה. הם רוצים להשתתף בכולה ולא לפספס אירוע שימנע מהם ניקוד ויפגע מאוד בסיכויים שלהם.

אנחנו מוציאים הרבה כסף ורוצים לדעת מראש איך הליגה נראית. כמה אירועים יש בה ובאילו תאריכים.

לא יכול להיות שאתם מפרסמים ליגה שבועיים לפני האירוע הראשון ואין שום פרטים על התאריכים של האירועים הבאים.

סליחה, יכול להיות וזה גם קורה כל פעם וזכותכם המלאה אבל תבינו שזה פוגע בנו ושזה לא מקצועי/רציני (בעונה הראשונה פספסתי אירוע בגלל חו"ל (ולא צריך לספר לכם כמה זה משמעותי לניקוד), אחרי זה היה אירוע אחר שעשיתי שמיניות בשביל להזיז חו"ל אחר ובאמת שאני לא נוסע כל-כך הרבה לחו"ל :lol:. אם רק הייתם נותנים התראה של יותר מחודש הכל היה טוב).

יש לי המון הערכה לפועלכם (גל, ראם ושאר הגופים שתורמים לקידום הספורט) ואני מפרגן ומגן כשצריך אבל אתם מכירים אותי, אני גם לא חוסך בביקורת :-) (או בטקסט :wink:).

חוץ מזה היוזמה מבורכת ואני שמח לראות שאתם לא נחים. שיהיה בהצלחה.

ניר

פורסם
ערן 400 פאונד באנגליה שווים לכ600-700 שקלים בארץ, אתה משווה 3-4 סיבובים של פחות מדקה במסלול קארטינג לחצי שעה במסלול כמו סילברסטון? ועוד עם מכוניות אחרות על המסלול?

אריק, התגובות שלך עד עכשיו היו מתלהמות - את הSTFU שלך תשמור לעצמך.

אני מצטער אם תגובותיי הם לא מספיק POLITICALLY CORRECT בשבילך , אבל שוב אני חייב ...

WTF??

400 פאונד = 600-700 ש"ח?????????????לפי בנק ישראל ונכון ללפני 5 דקות 400 פאונד הם היום 3196 ש"ח

ערן מסביר לך שזה מה שעולה עבור חצי שעה סיבובים בסיברסטון לאומת 180 ש"ח ל 1/2 סיבובים כאן בנחשונים.

וזה בלי כרטיס טיסה ללונדון , העברות לנורטהמפטונשייר דלק צמיגים לינה מלון אוכל....

ראם, גל, און ואיתי אני מהלל אותכם ומקווה שהעסקים שלכם יעלו ויפרחו כך שאני אוכל להמשיך לבוא ללמוד ולהתאמן...... כי לפי ניב (שומאכרמקרייגושי) סודובסקי אני עדיין זקוק לזה :lol:

פורסם

400 פאונד = 600-700 ש"ח?????????????לפי בנק ישראל ונכון ללפני 5 דקות 400 פאונד הם היום 3196 ש"ח

אני מאמין שגם shellcase יודע מה שער ההמרה, הוא התכוון ש- 400 פאונד שווים כ- 600-700 ש"ח כאן בארץ.

אבל...

זו טעות !

400 פאונד אולי שווים 1200-1400 ש"ח.

נכון הם לא שווים יחס המרה ישיר של 8 ש"ח לפאונד אבל הם בטח לא שווים 600 ש"ח !

ובקיצור, מה שרציתי לומר, שגם אם יהיה לנו כאן מסלול פורמולה 1, האנשים שינהגו עליו כנראה הם אותם אנשים שמשלמים היום בלי להתלונן על המחירים - כי זה מה שיש.

האמינו לי גם אני הייתי מוכן שכל אירוע כזה יעלה לא יותר מ- 50 ש"ח, אני רק מבין שכדי שהספורט הזה יתפוס תאוצה המחירים האלו פשוט לא אפשריים.

ועל מנת שחברות כמו מסלולים, דרייב ארט, אלטרנתיבי וכ"ו ימשיכו את הפעילות שלהם - הם צריכות להרוויח (אם מישהו שכח הם קודם כל עסק לכל דבר, ורק אח"כ עסק שנותן לנו את הכלים להנות) !!!

אני לא ראיתי אף ת'רד בשום מקום על כך שנעלי NIKE יקרות מידי.....לא מתאים - לא קונים !

אחרת מה שיקרה הוא שאנחנו נהיה עדים לעוד חבר'ה שמשתוללים סתם במגרשי חנייה או בכביש --- אבל בחינם.

כבר אמרנו, ספורט מוטורי אינו ספורט זול, ויש המון חבר'ה צעירים שאין להם את הכסף להוציא על "לימוד נהיגה מתקדמת", אבל יש להם כסף להוציא על שיפורים לרכב, מערכות טורבו לרכבים שלא מיועדים לכך, מערכות סטריאו ועוד כל מיני שטויות שרק אלוהים מבין את החלטתם בנושא.

אז לכל אותם מתלוננים - זו לא חוכמה, כי אם זה ימשיך כך, אנחנו באמת נצטרך לדאוג לימי מסלול - אבל באנגליה.

ושם המטומטמים נוהגים בצד הלא נכון :wink: (אני צוחק, גרתי שם כשנתיים ונהניתי מכל רגע).

פורסם
, האנשים שינהגו עליו כנראה הם אותם אנשים שמשלמים היום בלי להתלונן על המחירים - כי זה מה שיש..

אני מניח שזהו עצם העניין....לאנשים נמאס ממה שיש ומרגישים מחזור ולכן מחפשים חלופות ,כל חלופה תהיה טובה יותר כי ביננו כמה פעמים כבר אפשר לנסוע במסלולים של ראש העין\אשדוד על כל רמ"ח צורותיו? כמה פעמים אלתרנטיבי ? ולעזאזל עם זה - אבל כמה פעמים אפשר ערד ??

אולי זו בעצם תחושת התסכול המצטברת וחוסר הברירה המוחלט הם שגורמים לאנשים להשתלח בכל אחד שמנסה להרים אירוע מוטורי ונותנים להם להרגיש שדופקים אותם?

לדעתי זה לא קשור למלאכת הקודש שעושים מסלולים\אלטרנטיבי\דרייב ארט -אם תקראו שוב את כח מה שכתוב מעליי תראו שכל אחד צודק ולכל אחד ישנה נקודה...אולי באמת שווה להתכנס ולדבר על זה? שלא יתחילו מלחמות היהודים כמו באשקלון\מועדון ה5\STI\IRDA ???

עריכה והוספה: עצם זה שיש הרבה אירועים רק מוכיח שיש רצון משותף מצד המשתתפים והמארגנים!! כן ירבו והלוואי שנגיע ליום שלא נדע לאיזה אירוע ללכת!

פורסם

מה שמונע ממני כרגע השתתף זה דווקא לא המחיר, אלא העובדה שאני אבזבז יותר כסף על דלק בהגעה למקום מאשר בתחרות עצמה.

זה די רחוק.

אני אשקול את זה בכל מקרה.

השאלה שלי היא האם האימון לפני כן הוא חובה?

פורסם
במועדון STI אין מלחמות (היה נסיון הפיכה שלא צלח) :wink:

שמעתי שהוא הפך אותו יופי על המדרגות :):)

אבל לא בצחוק - אם יש קרדיט אחד לעם שלנו שאני מחלק חופשי זה היכולת להתחיל מלחמות ביננו לבין עצמינו ולגרום לכולם להפסיד...

פורסם
שמעתי שהוא הפך אותו יופי על המדרגות :):)

אבל לא בצחוק - אם יש קרדיט אחד לעם שלנו שאני מחלק חופשי זה היכולת להתחיל מלחמות ביננו לבין עצמינו ולגרום לכולם להפסיד...

זו בדיוק אחת הבעיות שלנו....

"שמעתי ש....."

לצערי אני מסכים איתך, ואנחנו מומחים גדולים במלחמות.

וחזרה לנושא עצמו.

פורסם

ראם, גל, און ואיתי אני מהלל אותכם ומקווה שהעסקים שלכם יעלו ויפרחו כך שאני אוכל להמשיך לבוא ללמוד ולהתאמן...... כי לפי ניב (שומאכרמקרייגושי) סודובסקי אני עדיין זקוק לזה :lol:

אני בהחלט מקווה שהעסקים של ראם גל ושאר העוסקים בתחום. אני גם לא התרעמתי על המחיר, רק על העובדה שלא תיאמו בין התחרויות - וכמו שראית מהתגובה של גל - גם הם הבינו שזה פאשלה והם יראו מה ניתן לעשות.

פורסם

חברס, חבל שהוויכוחים פה נגררים לפסים אישיים, בואו נעצור את זה כאן בבקשה.

הנה דעתי:

מי שרוצה שישלם, מי שלא שיחפש לארגן לעצמו אלטרנטיבות.

ספורט מוטורי , לצערי הרב, הוא ספורט לאנשים עם יכולת כלכלית בלבד.

מדובר, בסופו של דבר בעסק לכל דבר. מי שעוסק בו כיום לא עושה את זה בהתנדבות וטוב יעשה אם לא יחבר את צמד המילים הנ"ל ("ספורט מוטורי") עם סוג מסויים של קדושה ומשהו שכולנו צריכים להשתחוות בפניו.

מי שאין ביכולתו לממן פעילות כזו מוזמן לא לעשות אותה או לחפש אלטרנטיבות זולות יותר כמו קארטינג, מנחתים וכיו"ב.

פורסם

את עיניין הכסף נראה שמיצינו

מה בעיניין יום האימון? על התוואי/ לא על התוואי ?

אני אשמח לשמוע הצעות לאיך כן אתם חושבים, שצריך להיות האימון והתחרות?

• תוכן חדש...