Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Winter MDC יוצא לדרך...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גל, אני שומע נימת עצבנות בקולך? או שסתם ניתוח העיניים לא הצליח ואני רואה כפול 30 סימני שאלה? :wink:

את הפתרונות תכננתי להשאיר לכם - הרי זו העבודה שלכם, לא? ובכל זאת, אני לא מעוניין בביטול האירוע וכן מעוניין לתת לו סיכוי. רק מבקש שלא לערוך אימון על תוואי זהה/דומה. לאחר האירוע ניתן יהיה להסיק מסקנות ולדבר על האפשרויות לשיפור. מסכים?

באשר למספר הרשומים - על זה קשה לי להשפיע. בכל הנוגע אלי, אם תוואי האימון לא יהיה זהה לתוואי התחרות אני מבטיח להרשם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טוב בסדר,הבנו,חלאס עם לחזור על אותו חוסר שיוויוניות ...כל אחד מנסח זאת קצת אחרת אבל כולם אומרים אותו דבר.

מה הפיתרון ??????????????????????????????????????? בעיות לא חסר. תביאו פ-ת-ר-ו-נ-ו-ת !!!!

כגון:

1.מדידה על מסלול וחצי

2.מדידה על צורת שמינייה

3.מדידה על ההופכי

4.הזמן המצטבר יקבע עליה לגמר וניצחון

5.ראש בראש בשיטת פליאוף

5.ביטול האירוע

6.לבטל את הפרקטיס בשבת הקרובה ולקיים טראק דיי רגיל בשישי בבוקר- מי שרוצה שיבוא להתאמן עם או בלי הדרכה.

מה שתגידו, רק תגידו ...

כי נכון לכרגע יש 5 רשומים ונראה שסעיף 5 הוא הכי רלוונטי

אני אומר תעשה את הארוע כפי שאתם תכננתם. מי שיבוא להשתתף סבבה - מי שמאי אלו סיבות רוצה לשבת בצד ורק להתלונן או להתבונן, גם טוב. את המסקנות יהיה ניתן להסיק לקראת #2 ... אם יהיה #2

רוני, אני לא חסיד של סופר מוטו אופנועים לכן אני לא בא לתחרויות שלהם .... אבל אני גם לא מנסה לגרום להם לשנות תנאים על מנת שאני כן אשתתף . אתה, וNMP אוהבים יותר ג'ימקאנה "טהורה" יופי לכם. יש את זה כבר ובשפע.

עכשיו יש תחרות במסלול - אופי התחרות , התוואי או הסיכויים לפודיום מפריע לכם.... אל תשתתפו.

אבל למה להוציא ליזם חדש בתחום את כל האויר מהמפרס עוד טרם התחיל, תנו לזה הזדמנות ואת הביקורת הבונה תתנו לשיפור המשך הדרך.

אני כן נרשמתי לאימון + תחרות #1 .... סיכוי לנצחון כנראה אין לי (לפי נ"ס :wink:) אבל אני כן אתן ע"מ שיהיה סיכוי לספורט שלי

בדיוק כמו בתחילת ה MDC וגם ה KING OF DRIFT

פורסם

גל וכל החבר'ה שלום,

ממש לא לבטל את המרוץ, עד שיש תחרות בתוואי מסלול אמיתי!!!

אבל לדעתי במצב הזה התחרות בעיתית....

1.לא לכולם מתאים לשרוף שתי שבתות רצוף.

2.גורם ההפתע נעלם באימון על אותו תוואי.

3.המוקדמות במרוץ אמיתי(נגד מכונית לא נגד זמן) על אותו תוואי הם בשביל לקבוע מיקום על הגריד(ב-WRC עוברים על אותו תוואי לרישום נוטס ברכב רגיל ובמהירות מוגבלת)מעבר לזה האימונים ב F-1 בשביל הסט-אפ לרכבים, והמסלול עצמו בין 4 ל5 קילומטר שגם באימון קשה ללמוד אותו, לאומת מסלול קטן שמאוד קל ללמוד אותו

4.מרכיב המחיר משמעותי לחלק גדול מהמתחרים למרות שביחס לספורט מוטורי הוא לא יקר.

5.לא חוכמה להכיר את המסלול ולתת זמנים...

הפתרון שלי...

1.להשאיר את מועד המרוץ

2.לבטל את האימון

3.להוסיף מקצה אימון אחד ועוד מקצה זמן אחד

4.לגבות עוד 50 ש"ח מכל מתחרה

5.להכריז על ליגה ותאריכים קבועים מראש

בברכה

קובי כהן,שמת לתת לכולם בראש :wink:

פורסם

ערב טוב לכל חברי וקוראי הפורום.

לאור התגובות והדיון הסוער אודות האימון המקדים לאירוע ה - WMDC , הוחלט לבטל אימון זה .

אירוע ה - WMDC יתקיים ע"פ המתכונת אשר תוכננה מראש בתאריך ה - 15/12/2007 במינימום של 50 משתתפים.

את תקנון האירוע ניתן לקרוא באתר מסלולים.

נשמח לראותכם

אדם פרנק - מנהל ההדרכה (בשם צוות מסלולים).

פורסם

מה זה משתתף חדש בליגה?

אם הייתי ב MDC הראשון אני נחשב לחדש שצריך לעבור אימון?

אם כן, מתי יהיה האימון?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
רוני, אני לא חסיד של סופר מוטו אופנועים לכן אני לא בא לתחרויות שלהם .... אבל אני גם לא מנסה לגרום להם לשנות תנאים על מנת שאני כן אשתתף . אתה, וNMP אוהבים יותר ג'ימקאנה "טהורה" יופי לכם. יש את זה כבר ובשפע.

עכשיו יש תחרות במסלול - אופי התחרות , התוואי או הסיכויים לפודיום מפריע לכם.... אל תשתתפו.

אריק, אין לי מושג איך הצלחת לראות את זה ככה.

כפי שאמרת, "לא מתאים לכם, אל תשתתפו" זה בדיוק מה שקורה אבל מתברר שלספורט החדש, שאיננו חסידים שלו, אין מספיק ביקוש אז שואלים אותנו, חסידי הג'ימקאנות, למה אנחנו לא באים. אז אמרנו. זה הכל.

אני אשמח לראות את הליגה הזאת גם מהצד, אני לא מנסה לכפות שום דבר על אף-אחד.

אפילו לא שללתי לגמרי. אולי אני אצטרף בסוף. בכל מקרה, אני לא רואה את עצמי כפקטור בסיפור.

שיקבעו מה שיקבעו ואני אעשה את החושבים שלי.

ניר

פורסם

נפתרה הדילמה

אין אימון על התוואי ואין אימון בכלל אז הכל רגוע.

מקווה שירשמו אנשים לתחרות

בכל מקרה אני עורך יום מסלול בשישי הקרוב - לפרטים המלאים בשירשור של "יום מסלול בנחשונים".

וגם שבת התפנתה עכשיו למי שרוצה להתארגן כקבוצה.כמובן לפנות אליי בפרטי

פורסם

אני רוצה לאחל לגל ולמשתתפי WMDC הנוכחיים ואלה שיהיו המון הצלחה והנאה מכל הלב. אני חושב שזה נהדר שיש מסלול באזור המרכז ושניתנת ההזדמנות לגוון קצת עם תחרות בעלת אופי שונה. נכון, המסלול קטן ולא אופטימאלי, אבל עד שיהיה לנו פה איזה מונזה או זנדרוורט זה הכי טוב שיש וטוב שיש משהו. אז לא לבכות.

אני גם חושב שבארץ מוגבלת מוטורית כשלנו מכגיע ליזם להרוויח. כן, רווח זה לא מילה גסה. בלי רווח לא יהיה ספורט מוטורי בארץ. בכלל, בלי רווח נהיה קובה. תודו שזה לא כיף.

אני, לצערי לא אוכל להשתתף בשל התחייבויות קודמות (כן, יש לי רודסטר). אבל אני רוצה לאחל לכל מי שכן, וגם למארגנים, הרבה הצלחה וכן גם סט צמיגים חדש. אתם תזדקקו לו.:wink:

פורסם
קובה זה לא רע

זה די טעים

וגם יש שם אחלה סיגארים...

בתור מי שבילה שם קצת אני יכול להגיד לך שקובה היא אחל'ה אם אתה תייר ובעסה אם אתה אזרח. קצת כמו בורמה, בעצם.

פורסם

המצב כרגע שעדיין יש מעט מאוד נרשמים (אותם 5) ובקצב הזה האירוע ממש בספק.

אולי המידע הזה יגביר את ההענות :

התוואי הולך להיות שונה לחלוטין מהתוואי הרגיל של המסלול, ז"א שהוא יהיה חדש לכולם.

פורסם

אחלה, אני נרשם - לדעתי שווה לתת לזה סיכוי. מי יודע, אולי זו תהיה חוויה טובה יותר משל ה-MDC הרגיל...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גל,

התלבטי האם להירשם או לא.

ואתה יודע שאני לא הייתי מוותר על הזדמנות להתקדם עוד קצת לכיוון מקומות הפודיום.

ואז הבנתי, איך לעזאזל יהיה פה מירוצים אם אף אחד לא מוכן לעזור. אם כל מה שאני צריך לעשות כדי לקדם את הספורט זה להשתתף (ולנצח) אז אני בפנים. עם אימון או בלי אימון. שיהיה!

צפה לטלפון ממני מחר!

נ.ב - אם אף אחד אחר לא מגיע, בוא נעשה אימון אישי על מסלול רטוב! נשמע כיף:-D

יואל

• תוכן חדש...