Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Winter MDC יוצא לדרך...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
NMP - אתה עם קליאו שחורה?

מעולה, תודה :-D

תאמין לי, דוגמן הקוזמה הזה, עושה פוזות למצלמה גם באמצע מקצה :lol:.

קוזמה, אחלה וידאו. תמסור לחברים (ונראה שיש להם עוד הרבה חומר מאיפה שזה הגיע :wink:)

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נועם תודה על התמונה, אני רוצה את המקור.

אתה תותח שבמהירות כזו בתנועה תפסתה אותי!

ניר תעביר את הסירטון שלי לסקאלה,לי יש איזה בעיה עם סיסמה שברחה לי מהראש.

ואני בודק אם יש עוד תמונות שלנו.:wink:

GTI-205-1.9

-SK-

פורסם

אחלה.

ואריק הזריז דאג להעלות את ההודעה שלך לסקאלה כבר אתמול 8).

אגב, משום מה יש לא מעט סרטונים ותמונות מהאירוע שאנשים מעלים לשרשור הרגיל של המסלול בנחשונים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=179577

אם למישהו מהמנהלים בא לעשות סדר ולהעביר את ההודעות האלה משם...

פורסם
אחלה.

ואריק הזריז דאג להעלות את ההודעה שלך לסקאלה כבר אתמול 8).

אגב, משום מה יש לא מעט סרטונים ותמונות מהאירוע שאנשים מעלים לשרשור הרגיל של המסלול בנחשונים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=179577

אם למישהו מהמנהלים בא לעשות סדר ולהעביר את ההודעות האלה משם...

At least at tha internet I can beat you

:^)

regarding mr kozma

attachment.php?attachmentid=102901&stc=1&thumb=1&d=1198064693

imagine how much better his time would be if he concentrated on the road & kept both hands where they are supposed to be

OMG!!!

פורסם

אני חושב שלארוע מס' 2 מסלולים צריכים להגדיר נציג אליו יוכלו לפנות צלמים חובבים או קצת יותר מקצועיים

על מנת שיתנו להם להכנס למרכז המסלול לצלם או בעמדות שונות מסביב למסלול כמובן עם דגש על בטיחות

אני בטוח שהאופציה תעשה לכולם חיים הרבה יותר קלים ולמסלולים הרבה יותר תמונות ופרסום .:roll:

אכן החיים בזבל !

פורסם
אני חושב שלארוע מס' 2 מסלולים צריכים להגדיר נציג אליו יוכלו לפנות צלמים חובבים או קצת יותר מקצועיים

על מנת שיתנו להם להכנס למרכז המסלול לצלם או בעמדות שונות מסביב למסלול כמובן עם דגש על בטיחות

אני בטוח שהאופציה תעשה לכולם חיים הרבה יותר קלים ולמסלולים הרבה יותר תמונות ופרסום .:roll:

נשמח, אתה מוזמן לפנות לגידי ממסלולים ב 036343002, הוא אחראי על ארועי שצגש ותוכל לתאם איתו.

אגב, תשובה זו נכונה לכל צלם, לא מבטיחים איפה תוכלו להתמקם, מבטיח להתחשב.

ראם

פורסם

הארוע הוקדם ביום אחד ל 11/01/08

הסיבה לכך היא : שהקיבוץ טוען שהיה הרבה רעש באירוע האחרון + אנשים שהשתוללו ביציאה מהארוע. (תמיד אמרנו שיום אחד ההשתוללות הזאת תפגע בכולנו)

ולכן,לצערי,אנו נאלצים להפסיק כל פעילות בשבת.

כל מה שנשאר לנו בשביל הספורט זה ימי שישי - אנא שימרו על הסדר בהגעה והיציאה.

מטעמי בטיחות, חוסר במקום וסדר - הכניסה ברכב למתחם נחשונים תהיה אך ורק למשתתפים.

דר"א כבר נרשמו כ 50 איש לאירוע אז מי שעדיין ממתין זה הזמן.

למי שלא יודע בכל מקצה יש הכרות אחת +3 מדידות (זה היה 2 בעבר) + 2 מדידות בגמר.

קישור ללוז הארוע : http://maslulim.co.il/index.php?i=915

פורסם
שיהיה לכולם בהצלחה

אם יהיה יום נעים - אולי אקפוץ לבקר ...

יש פרוט על כמה אנשים באיזה קטגוריות?

מז"א אם יהיה יום נעים ...- אתה לא משתתף? אין שום ארוע במקביל למיטב זכרוני

יש 18 במפלצות ו15 בכל אחת מהקטגוריות האחרות.

פורסם

האם יום שישי הוא סופי?

אם כן, לצערי לא אוכל להשתתף באירוע הפעם. יום שישי הוא יום עבודה, בעבור לא מעט אנשים, ואני מביניהם. אני מקווה שהעניין לא סופי, אך אם כן - מבאס!

SPL - 143.6DB

"

פורסם
הקיבוץ טוען שהיה הרבה רעש באירוע האחרון + אנשים שהשתוללו ביציאה מהארוע. (תמיד אמרנו שיום אחד ההשתוללות הזאת תפגע בכולנו)

ולכן,לצערי,אנו נאלצים להפסיק כל פעילות בשבת.

כל מה שנשאר לנו בשביל הספורט זה ימי שישי - אנא שימרו על הסדר בהגעה והיציאה.

מטעמי בטיחות, חוסר במקום וסדר - הכניסה ברכב למתחם נחשונים תהיה אך ורק למשתתפים.

מזה בדיוק חששתי:

הערה למסלולים (שגם נאמרה אישית) ובעקיפין גם לאידיוטים מסויימים (שאני בספק אם קוראים פה או מבינים):

היו לא מעט מפגרים שהשתוללו בחניה, בעיקר עם טרקטורונים ואופנועים ואחרי שעשו מספיק סיבובי דאווין והחלקות יצאו החוצה לכביש והמשיכו לעשות שם שטויות ולהפחיד נהגים תמימים. הדברים האלה יכולים להרוס לגמרי את המסלול הזה, את העסק של גל, את האירועים של מסלולים ובעצם להרוס לכולנו את התחום. לא צריך הרבה, מספיק אידיוט אחד שיפגע במישהו או אפילו סתם יפחיד/יעצבן איזה נהג מקומי (אולי מהקיבוץ) כדי לבטל את הפעילויות האלה במקום.

אני לא יודע מה בדיוק אפשר לעשות מולם אבל במינימום זה כנראה פשוט לא להכניס אותם (אולי קצת כוללני וגורף אבל הסטטיסטיקה מנצחת).

:-(

ניר

פורסם
האם יום שישי הוא סופי?

אם כן, לצערי לא אוכל להשתתף באירוע הפעם. יום שישי הוא יום עבודה, בעבור לא מעט אנשים, ואני מביניהם. אני מקווה שהעניין לא סופי, אך אם כן - מבאס!

שישי זה סופי.

ידוע לי שזה מגביל מספר אנשים, אבל זה עדיף מאשר לבטל בכלל.

זה עוד שבועיים וחצי - אין מצב לבקש לצאת מוקדם?

פורסם
מז"א אם יהיה יום נעים ...- אתה לא משתתף? אין שום ארוע במקביל למיטב זכרוני

יש 18 במפלצות ו15 בכל אחת מהקטגוריות האחרות.

בינתיים יש לי המון ארועים. ופחות מושך אותי להכנס לליגה באמצע שלה. עם ארוע בסופ"ש הזה (דריפטים) וסופ"ש הבא (רודסטרים) אני אשאיר את הסופ"ש השלישי פנוי עד שאדע מה אומרת האשה, מזג אוויר וסתם מצב רוח כללי :-)

פורסם

כל הסיפור של ההשתוללות יכול להמנע ע"י סגירה של הכניסה!!!

למה מישהו עם באגי שעשוייה מצינורות צריך להכנס לכזה אירוע למגרש החנייה שבו רכבים ב100 200 אלף שקל ויותר?!?! ולהשתולל על הדשא ליד ילדים ואנשים שישבו על הדשא??

מי שלא מגיע להתחרות או שהוא לא בין אנשי הצוות \חברים של אילו שהתחרו , שלא יורשה להכנס!

מה הסיפור? זהו אירוע פרטי מי שרוצה לצפות מוזמן לחנות על הכביש ולהכנס ברגל.

• תוכן חדש...