Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Winter MDC יוצא לדרך...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פתח וואלה מפות, תרשום נחשונים.

המסלול צמוד לישוב.

הסבר מדוייק נמצא באחד הט'רדים על המסלול פה בפורום.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אחרי שבוע שלם של חששות (או תקוות, תלוי את מי שואלים:-)) מגשם בסופשבוע, מסתמן שמזג האוויר הולך להיות מצויין.

התוואי של הסבב הראשון יהיה בכיוון ההופכי של המסלול.

בהצלחה לכל המשתתפים מחר ב WINTER MDC #1.

גידי וצוות מסלולים

פורסם

אחרי כל ההבטחות:

התוואי הולך להיות שונה לחלוטין מהתוואי הרגיל של המסלול, ז"א שהוא יהיה חדש לכולם.

ולכל החוששים אני חוזר שנית, התוואי הולך להיות שונה לחלוטין מהתוואי הרגיל ,ז"א , גם אם מישהו התאמן שם 10 פעמים ,

בתחרות זה יהיה עבורו כמו הפעם הראשונה.

זה התוואי:

התוואי של הסבב הראשון יהיה בכיוון ההופכי של המסלול.

עכשיו אולי אני טועה אבל עד כמה שאני הבנתי, היו אימונים (לא במסגרת track-day הרגילים אלא אימונים אישיים) שנעשו על התוואי ההפוך. לא יודע בדיוק מי וכמה אימונים אבל זה מה שאני זוכר באופן מעורפל.

אם כן אז קצת פספסנו :?.

אם אני טועה אז אני פספסתי ותשכחו מזה :wink:.

נתראה מחר, שיהיה בהצלחה לכולם.

(חבל, כבר תכננתי על גשם אבל ככה לפחות היה טעם בשטיפה של האוטו והוא לא יראה כמו אחרי טיול שטח אחרי התחרות)

ניר

פורסם

היה מצוין, נהנתי מאוד. התוואי ההופכי של המסלול קשה ומאתגר (לטעמי יותר מהתוואי הרגיל) והייתה תחרות צמודה מאוד (מצד כולם חוץ משרון קוזמה :wink: ). המסלול הזה גם לימד אותי היטב כמה הבולמים שלי רכים. בפניות ההדוקות האוטו התנדנד כמו ספינה טרופה בים, ולדעתי זה פגע לי מאוד בזמנים... טוב, נחשוב איך לתקן את זה :twisted:

אה, וכמובן - מזל טוב וכל הכבוד לעומר ניר הוד על המקום השלישי ובמיוחד לקובי כהן על המקום השני! (לקוזמה כבר לא צריך להגיד :lol: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, בגללך גם אני לא ראיתי פודיום היום, ממש לכלכת, אני תמיד פשוט נצמד אלייך אבל הפעם פישלת...

אז מה, מצאנו את המסלול שהקליאו נחותה בו ? :?

היה מדהים לראות את המסלול מהפינה הדרומית, כשאפשר לראות יפה את כל המסלול פרוס לפנייך עם השינויי גובה ואבני השפה וכל הירוק שצמח שם בין לבין. נראה לא מפה ממש :twisted:.

גם לנהוג היה כיף אבל לא הרגיש לי טוב. איכשהוא עליתי לגמר אבל פה זה נגמר :|.

קוזמה, שיחקת אותה היום !!

קובי, מזל-טוב על החזרה לפודיום אחרי לא מעט אירועים נטולי גביע (איזו התעקשות הבאת על תמונה עם שני היריבים שלך שהפעם נשארו בחוץ...אני אקח את זה כמחמאה 8)).

ועומר ניר-הוד שבא להשתעשע עם הרכב בין טורקיה אחד לשני, בוא רק נקווה שבאירוע הבא יירד גשם :twisted:

ולקטגוריה הנמוכה יש מתחרה חדש, חבר שלי שאחרי כמה פעמים שגררתי אותו והוא בכה שהוא לא תחרותי, הצליח לקחת היום מקום שני וזהו, מעכשיו אני מאמין שהוא יהיה חזק בעניינים.

הערה למסלולים (שגם נאמרה אישית) ובעקיפין גם לאידיוטים מסויימים (שאני בספק אם קוראים פה או מבינים):

היו לא מעט מפגרים שהשתוללו בחניה, בעיקר עם טרקטורונים ואופנועים ואחרי שעשו מספיק סיבובי דאווין והחלקות יצאו החוצה לכביש והמשיכו לעשות שם שטויות ולהפחיד נהגים תמימים. הדברים האלה יכולים להרוס לגמרי את המסלול הזה, את העסק של גל, את האירועים של מסלולים ובעצם להרוס לכולנו את התחום. לא צריך הרבה, מספיק אידיוט אחד שיפגע במישהו או אפילו סתם יפחיד/יעצבן איזה נהג מקומי (אולי מהקיבוץ) כדי לבטל את הפעילויות האלה במקום.

אני לא יודע מה בדיוק אפשר לעשות מולם אבל במינימום זה כנראה פשוט לא להכניס אותם (אולי קצת כוללני וגורף אבל הסטטיסטיקה מנצחת).

ניר

פורסם

אני כן נרשמתי לאימון + תחרות #1 .... סיכוי לנצחון כנראה אין לי (לפי נ"ס :wink:)

כנראה ש נ"ס צודק אפילו מרחוק...

לצערי לא הגעתי עקב תחרות אלוף הרודסטר שהייתה במסלולים בראש העין. שמח שנהנתם. ובפעם הבאה כנראה שגם אני אהיה שם :-)

פורסם
לא נראה לי שאשתתף בתחרויות האחרות כאשר פיספסתי שליש ליגה.

בפעם הבאה כנראה שגם אני אהיה שם :-)

וואלה התהפכת יותר מהר מאהוד ברק , ביבי ודנה אינטרנשיונל ביחד, כזה דבר עוד לא ראיתי כאן בפורום :lol:

ולעניין - כל הכבוד לכל המתחרים , לצופים ולצוות מסלולים smiley32.gifsmiley32.gifsmiley32.gif

היה ארוע לפנים וכלללללללל מי שבכה עד היום "אין מסלול בארץ" זהו זה נגמר - יש !!

אני שוב # 7 (כרגיל) icon_lol.gif

יש לא מעט פרצופים חדשים כגון ברק בעל ה 3000GT VR4 שזה התחרות הראשונה שלו - הוא הפגין היום לא מעט פוטנציאל .... והבן אדם קיבל אמביציה לבאות smiley20.gif

ברכות למנצחים בכל הקטגוריות .

באופן אישי, כיף לראות ולהרגיש את ההבדלים בין נהיגת ג'ימקאנה במגרש לנהיגת מירוץ במסלול

כל כך דומים אך כל כך שונים .

יאללה מתי #2??????

פורסם

היה מדהים!

אחרי 6 שנים שאני מארגן,נותן טיפים ורואה מהצד איך כולם מתרגשים, מפשלים, מתלוננים, מפסידים ומנצחים, הגיע זמני לחוות את זה על בשרי.

החוויה היתה מטורפת!!!

התרגשתי בטרוף לפני (המון פעמים בשרותים) ותוך כדי, היה תענוג להתחרות ולהפסיד לגיא ולערן, שהוכיחו שוב כמה הם טובים.

תענוג לראות את הפירגון בין המתחרים - מי שהיה שם יכול להעיד, שהאהבה והחברות שהיו באוויר יכולים להביא שלום עולמי. הלוואי שהפירגון והשת"פ הזה יפעפע לכל הספורט המוטורי - רק משם תגיע הישועה.

שמחתי לראות את כמות המשתתפים שהייתה (כ - 50) ואת כמות הצופים המרשימה.

אני רוצה להודות לחברת מסלולים ולראם שקיימו את הארוע - זה ממממממש לא מובן מאליו !!!

ולאיש שבזכות טוב ליבו ונדיבותו נסעתי על רכב תותחי, התחרתי בתותחים הכבדים והגשמתי פנטזיה של 6 שנים - גיל מילצ'ן.

אוהב את כולכם

• תוכן חדש...