Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Winter MDC יוצא לדרך...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעונה לעונה ומאירוע לאירוע כמות הצילומים הולכת ופוחתת :-(.

או שהרמה של הצילום עולה ואז שאר האנשים מתפדחים להעלות.

יאללה, תנו את כל מה שיש, בבצורת הנוכחית כל תמונה טובה.

תודה,

ניר

אישית אני יותר מעוניין לראות סרטונים של המקצים שלי - זה עוזר לי לנתח איפה ומה עשיתי Wrong :oops:

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אישית אני יותר מעוניין לראות סרטונים של המקצים שלי - זה עוזר לי לנתח איפה ומה עשיתי Wrong :oops:

אתה סתם גרידי :-). גם אני הייתי רוצה סרטונים של המקצים שלי. אתה יודע מה, הייתי אפילו מסתפק בתמונות שלי :lol:.

אתה יכול לשפר את הסיכויים שלך לתמונות/סרטונים אם תעבור למפלצות כי שם מגיעים ומשקיעים כל הצלמים (ורק במקרה זה גם משתלב עם אינטרסים אישיים :twisted:).

ביקשתם -קיבלתם.

תמונות שלי מיום האירוע.

או, עכשיו זה מתחיל להראות כמו שרשור ראוי לאירוע.

תודה :mm_yeah:

ניר

פורסם

חחח צודק

אז קודם כל ב WMDC # 2 כבר נרשמתי לקטגורית המפלצות ... אני מקוה שהסליקס יעזרו לי להשאר בקו הרצוי.

ואני כנראה אדאג לצוות תיעוד שיצלמו וידיאו מכמה זוויות - ובאמת באמת , רק בשביל לנתח בבית את ביצוע

כולנו גומרים מקצה ויודעים שיכולנו יותר טוב. לפעמים חבר יגיד שבפניה X הייתה צריך בלה בלה בלה במקום בלה בלה בלה... אבל אני מצאתי נכון עבורי אין כמו לראות את המקצה בוידיאו ולהבין בעצמי איפה ניתן לשפר

פורסם

אני חייב להגיד שזה היה אירוע מעולה.

הייתה הרגשה של ספורט מטורי של ממש!

לא האמנתי שעל מסלול זה יהיה כל כך שונה מג'ימיקנה רגילה.

לשני נרשמתי כבר, וממליץ לכולם.

התבאסתי ללכת בלי גביע.

אבל לא נוראה, פעם הבא יהיה יותר טוב. ג'רמי הראה לי איך עושים את זה (באוטו שלי!).

תודה לכל מי שהיה לו חלק בזה.

תודה לספונסור שלי, פרומוטורס.

למה אף פעם לא מצלמים את מקצה הבוקר?

יואל

פורסם

להתגרזן עם אוואו צבאית? ;-):-P

יש גבול לירידה לזנות :) אבל כמה שצוחקים על האוטו המסריח הזה, הוא יודע לכשכש בזנב אם מבקשים יפה. (לבקש יפה כמו שרק בצבא מבקשים יפה, כמובן ). זה אמנם לא מהנה ועושה בחילה - אבל אפשרי...

פורסם

אהבתי איך קוזמה "עושה שלום למצלמה" באמצע ההתגרזנות :lol:

תודה על התמונות, אני מניח שאין סיכוי למצוא מישהו שהשקיע כמה תמונות בקטגוריה שלנו, אה ?

ניר

פורסם

אני באמת עשיתי שלום לאחד הצלמים באמצע הגמר! אבל לא חשבתי שהוא יתפוס את זה!!!

זה משהוא ממני ומחבריי הטובים תמיר וגאי אנגל. תודה רבה להם.:mm_wink:

GTI-205-1.9

-SK-

• תוכן חדש...