Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורת רוחב קדמית

yuvy
שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

עשיתי בדיקת לרכב מסוג פולקסווגן בורה שנת 2002 ובליקויים בעלי משמעות נמוכה נרשם לי כך: תיקונים במרכב, סימני פירוק והחלפה לחלקי מרכב, החלפה בפגוש קדמי, פגיעה בפח חזית, פגיעה בקורת רוחב קדמית, תיקון בגוף מימין, תיקון בגוף משמאל, הוחלף מכסה מנוע. הבוחן בבדיקה דאג להסביר לי בע"פ שלא מדובר בפגיעת שלדה אלא מכה שקיבל הרכב ותוקנה, אך לאחר שאני קורא בעיון את ממצאי הבדיקה אני חושש מאוד שדיי "אכלתי אותה עם הרכב" שכן קניתי אותו. להסבר בנוגע לקורת רוחב הזו אשמח בהקדם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קורות רוחב קידמית בנויה בצורת U, במקרה של משמעות נמוכה, פגיעה בה לא מהווה פגיעה בטיחותית.

אם חלילה, הפגיעה הייתה בקורת אורך, אז הייתה לך בעיה רצינית(עם סיכויי לפגיעת שילדה).

במקרה זה, אני לא חושב שיש כאן פגיעת שילדה, אולי רק פגיעה בערך המסחרי של הרכב.

כדי לדעת אם באמת יש פגיעה, מוטב שתקפוץ לפחח, שיתן לך חו"ד מקצועית.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בטח שאכלת אותה עם הרכב...גם אם רשום ליקויים בעלי משמעות נמוכה הרכב עדיין עבר תאונה וזה יתבטא כשתירצה למכור את הרכב...מי עושה בדיקה אחרי הקנייה?!?! אם לא ידעת על התאונה תתבע את בעל הרכב שמכר לך אותו ותבטל את העסקה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא ידעת על התאונה תתבע את בעל הרכב שמכר לך אותו ותבטל את העסקה

איך אפשר לטעון שהוא לא ידע? יש לו טופס בדיקה שהתאונה מצויינת בו מפורשות...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בטח שאכלת אותה עם הרכב...גם אם רשום ליקויים בעלי משמעות נמוכה הרכב עדיין עבר תאונה וזה יתבטא כשתירצה למכור את הרכב...מי עושה בדיקה אחרי הקנייה?!?! אם לא ידעת על התאונה תתבע את בעל הרכב שמכר לך אותו ותבטל את העסקה

לפני שאתה רץ לייעץ לתבוע כדאי שתדע דבר אחד - נכון שחלה על המוכר חובה ליידע את הקונה לגבי המצב.

אבל! וזה אבל ענק - אם בבדיקה פשוטה יכל היה הקונה לגלות את הפגם שהוסתר, בלי שום קשר האם אכן לקח לבדיקה או לא, אז

אין פה קייס ובית המשפט ינפנף אותו מכל המדרגות.

העצה שלך לא נכונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך אפשר לטעון שהוא לא ידע? יש לו טופס בדיקה שהתאונה מצויינת בו מפורשות...

הבדיקה נעשתה לאחר הקנייה.....אולי תנסה להתייעץ עם עורך דין לראות מה אפשר לעשות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לליקויים האלה יש משמעות מסחרית ולא בטיחותית , כלומר אם תימחרת את העניין והורדת לו במחיר בהתאם אז אין כאן כל בעיה.

כמובן חשוב גם איך ביצעו את התיקונים והאם התיקון הוא איכותי , במידה וכן ,והורדת לו במחיר אז בהחלט לא אכלת אותה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע מאיפה לקחת את הדבר הזה, בשום מקום לא נאמר שהבדיקה היייתה לאחר הקניה.

פותח השירשור לא אכל אותה ולא בטיח, הכל עניין של הורדה ממחיר המחירון, בזה מסתכם העניין.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לחבר

ברכב הנל אין קורת רוחב!

"פח" החזית (החלק אשר מחזיק את המצנן ומעבה המיזוג ,המאווררים, והפנסים, ומנעול מכסה המנוע ) עשוי כולו מפלסטיק

המנוע למעשה תלוי על שני קורות האורך דרך שלוש תושבות מנוע.

יואיל החבר בטובו לפרט מעט יותר כדי לקבל תשובה מדוייקת

יגאל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכל המגיבים, אך לחדד את הנושא: בדיקת הקנייה בוצעה טרם רכישת הרכב ולא אחריו, בעקבות ממצאי הבדיקה קניתי את הרכב במחיר 47,000 במקום 52,000 משום שפרט לפגיעה הזו שאר הבדיקה היתה תקינה, רכב שמור עם קמ' נמוך. העניין הוא שחששתי שהנזק הוא יותר ממה שנרשם בפועל ושזה יהווה לי בעיה רצינית במכירה עתידית, בכל אופן הרכב נלקח לפחח שאמר שמדובר בפגיעה ממש לא משמעותית ואולי ניתן להוריד אחוז או שתיים בשל התאונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...