Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם כל הכבוד אבל נראה לי שאתה מגזים!

אם הרכב היה מטופל בג.ג.ג. ועוד אמרת שהוא עבר טיפול גדול... תלך למוסך ותוציא היסטוריה של הטיפול האחרון לפחות, ותפעל על פי זה.

דבר אחד אני למדתי על בשרי... לא לגעת במשהו שעובד!!! אם אין לך בעיה אל תנסה לסדר את מה שאין כי זה יבוא לך אחר כך בהפוכה.

ובכל מקרה עד כמה שאני יודע מאוד לא מומלץ להחליף שמן גיר אוט' ברכבים הללו, אפילו תוסף יכול לגמור לך את הגיר אז תברר טוב טוב לפני שאתה עושה את זה.

יש לך אחלה אוטו תשמור עליו!

בהצלחה

הוא מדבר על תוסף לגיר, לא תוסף למנוע....

פורסם
אם תסתכל על ההודעה של אסף 199 תבין על מה הפחד

אני דיברתי על תוסף לשמן גיר ולא על תוסף דלק.

אתה חייב לא להיות פרנואיד ולפחד מכל דבר קטן שאומרים לך... סתם לדוגמא, גם אם בהוראות יצרן כתוב לשים G 12 ברדיאטור ותשים מים אחרים באיכות טובה כמו פרסטון למשל, לא יקרה כלום. תאמין לי. וזאת סתם דוגמא שתופסת לעוד הרבה דברים קטנים.

אני לא אומר לך אל תלך לפי הוראות יצרן אבל לא כל מה שאומרים לך שלא טוב ישר יגמור לך מנוע.

אם תשים תוסף K44 לא יקרה שום דבר רע. מקסימום זה לא ישפר כלום, אבל זה לא יזיק לך רק במקרים קיצוניים.

בכל מקרה גם לי יש A3 ושמתי כבר כמה פעמים וגם ברכבים הקודמים ורע זה לא עשה אין לך מה לדאוג.

פורסם

דווקא על הנוזל קירור אני לא מסכים איתך.

G12+ הוא מהנוזלים הטובים ביותר שקיימים בעולם ובנוסף מחירו לא בשמיים, אין שום סיבה הגיונית להשתמש בנוזל אחר.

וכמו כל השאר אני אומר, תבדוק בדיוק מה הרכב עבר, אין סיכוי שב-ג.ג.ג שמו לו מים מהברז.

אם הרכב מטופל לפי הספר אין שום סיבה לדחוף באמצע סתם טיפול ענק, או גדול.

פורסם
אני דיברתי על תוסף לשמן גיר ולא על תוסף דלק.

אתה חייב לא להיות פרנואיד ולפחד מכל דבר קטן שאומרים לך... סתם לדוגמא, גם אם בהוראות יצרן כתוב לשים G 12 ברדיאטור ותשים מים אחרים באיכות טובה כמו פרסטון למשל, לא יקרה כלום. תאמין לי. וזאת סתם דוגמא שתופסת לעוד הרבה דברים קטנים.

אני לא אומר לך אל תלך לפי הוראות יצרן אבל לא כל מה שאומרים לך שלא טוב ישר יגמור לך מנוע.

אם תשים תוסף K44 לא יקרה שום דבר רע. מקסימום זה לא ישפר כלום, אבל זה לא יזיק לך רק במקרים קיצוניים.

בכל מקרה גם לי יש A3 ושמתי כבר כמה פעמים וגם ברכבים הקודמים ורע זה לא עשה אין לך מה לדאוג.

אאודי A3 הוא לא רכב לקמצנים, מה עוד שהמחיר של G12+ לא כזה בשמיים.

מדובר על 45 שקלים בערך לליטר וחצי. כלומר צריך לקנות 2 בקבוקים, והם יספיקו לך לאורך זמן, כי לא מחליפים נוזל כל יום , וגם לא כל שנה.

ממליץ להחליף בדחיפות ל G12+ .

מי שחוסך בקטנות, אוכל אותה בגדולות. אל תשכח את זה.

כנראה לא החזקת מספיק זמן את הרכבים שלך כדי לראות את הנזק המצטבר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז לא הבנתם אותי...

אמרתי שאם תשים נוזל קירור אחר חוץ מG12 לא יקרה כלום. לא אמרתי לא לשים!

ברור שעדיף כן ללכת לפי ההוראות יצרן וללכת על הדברים היותר איכותיים אבל אם תשים למשל נוזל קירור איכותי אחר לא יקרה שום דבר קריטי.

בכל מקרה אני כן שם G12+ ואני ממליץ לכל ה VAG לשים אותו כי הוא נוזל קירור מצוין ומומלץ ע"י היצרן.

אם מישהו רוצה לתקן אותי ולהגיד שאם משיהו ישים נוזל קירור איכותי ולאו דווקא מה שהיצרן ממליץ יקרה משהו קריטי אז אני יקבל את התיקון (בתנאי שיישמע הגיוני) בשמחה.

אבל בחייאת... הבן אדם פה לחוץ על כל דבר קטן ומה שאני מנסה זה להרגיע אותו, ולא לגעת בדברים שכרגע עובדים טוב כי זה רק מזיק.

• תוכן חדש...