Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סוזוקי באלנו שנת 96 אוטומט עברה 160 אלף קילומטר לא מזמן התחיל בעיות בגיר מין קפיצות כאלה הלכנו למוסך מורשה של סוזוקי החלפנו שמן גיר השמן יצא שחור וריח שרוף מישהו יודע למה? והחפנו שני צינורות קירור שמן של בגיר(הגיר מחובר לרדיאטור אין לו קולר)האוטו עבד מצויין אחריי זה היום יצאתי עם חברים ונסעתי איתה נסיעה קצת מאומצת ועכשיו ההילוכים עכשיו עוברים בטורים יותר גבוהים אז האוטו היה מחליף הילוכים בסל"ד נמוך יותר ללא מכה מהגיר פשוט ההילוכים לא עוברים כמו שצריך חבר שלי אומר יכול להיות קולר של הגיר לא טוב שהוא מתחמם אז ההילוכים לא עוברים טוב כי זה קרה רק אחריי נסיעה עם הרבה קיקדאון ויכול להיות שגם מחשב גיר הלך. מישהו יודע מה זה יכול להיות ולאן כדאי לי ללכת לאבחן את הבעיה?

פורסם

אם יש כפתור למצב ספורט של ההילוכים במכוניתך, אז אולי הוא מופעל ולכן החלפת ההילוכים מתבצעת בסבובי מנוע גבוהים יותר.

אם לא זאת הסיבה יש לפנות למכון טוב לתיבות הילוכים אוטומטיות לצורכי בדיקה ו/או תיקון ואם תכתוב מהיכן אתה בארץ, אז אולי ניתן יהיה לכוונך לכאלו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ככל הנראה מה שקרה הוא שלא הוחלף שמן גיר זמן רב ולכן הוא בצבע שתיארת ודווקא לאחר החלפת השמן-פעולה שנראית מתבקשת לכאורה קרה נזק לגיר-נזק שלא אתה עשית אלא בעצם ההזנחה של משך השמןם שלא הוחלף זמן רב שמן גיר ומסנן הגיר ברכב.

חיפוש קל מצדך היה מגלה כאן לפחות 20 שרשורים עם תקלה דומה ברכבים שונים לאחר שהוחלף השמן גיר אם כי שם ברוב המקרים לא היתה המלצה על החלפה (אם אני לא טועה:פורד פוקוס רק השבוע היה אחד כזה והיה דיון לגביו).

ישנם מוסכים מורשים שטוענים שלא צריך להחליף שמן גיר (היה סיפור דומה גם עם ב.מ.ו השבוע).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

דיברתי עם כפיר הוא אמר לי לשים בינתיים תוסף גיר של חברת BG ולנסוע כמה ימים ואז לבוא אליו לראות אם האוטו נוסע יותר טוב עוד לפניי ששמתי את התוסף ההילוך הראשון עובר רק אחריי 4 אלף סל"ד ההילוך השני גם אותו דבר השלישי קצת יותר מאוחר ולא ניכנס בכלל הילוך רביעי האם בוודאות הלך גיר או שניתן להציל אותו למישהו יש רעיונות?

פורסם
דיברתי עם כפיר הוא אמר לי לשים בינתיים תוסף גיר של חברת BG ולנסוע כמה ימים ואז לבוא אליו לראות אם האוטו נוסע יותר טוב

תנסה זה בהחלט יכול לעזור

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שמתי את התוסף אין הבדל בשלב זה שמתי את זה רק בבוקר בדקתי את השמן גיר הצבע שלו בסדר והוא מלא עד הסוף ועכשיו רציתי לדעת יש לי בידית L 2 D נגיד אני ב-80 ואני על 2 אז הגיר עובד על הריק כאילו N בL הוא נוסע טוב וגם בD אבל הוא לא מעביר להילוך רביעי זאת אומרת שב-100 במקום שאני יהיה על 2500 סל"ד אני על 3500 סל"ד הילוך רביעי מסרב להיכנס האם זה בסדר שאני יסע עד יום ראשון ואני אלך למכון גירים שיבדוק את הבעיה? או שעדיף שלא לנסוע? למישהו יש מושג אם הלך גיר לגמריי או שיכול להיות שהלך חייישן כלשהו בגיר או מחשב גיר? שהייתי במוסך מורשה חיברו לי מחשב לגיר ולא היה תקלות והם אמרו לי אולי הלך לך גיר אבף אחד לא אמר בוודאות שהלך לי

פורסם

באופן רישמי אפשר להודיע לך כי לפי תיאורך את המקרה - הלך הגיר.

פחות קיק-דאונים עם החבר'ה, ואולי היה לגיר סיכוי לשרוד יותר זמן.

דרך אגב, התקלה שאתה מתאר נשמעת יותר כמו שבר בתוך הגיר, ולא נזק כתוצאה מהחלפת השמן.

פורסם

האם מכון גירים יש לו בדיקה שיכולה לאמת את זה שהלך גיר כי בדרך כלל כל מוסך משתלם לו להגיד שהלך גיר שמעתי על הרבה אנשים שאמרו להם שהלך גיר ובסוף החליפו כמה דברים והכול הסתדר הבעיה שבדרך כלל שהולך גיר הסחיבה לא טוב ולהפך הגיר סוחב מצויין אבל הילוך רביעי לא עובד ושאני לוחץ על SNOW או POWER גם הם לא מתפקדים בכלל נידלקת המנורה אבל הגיר לא מגיב מישהו יודע כמה אמור לעלות גיר עם עבודה והאם כדאי להביא גיר מיבוא או מפרוק מקומי?

• תוכן חדש...