Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצילו! הרכב לא מתניע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בא בבוקר היום להתניע את הרכב,פותח סוויצ' ושומע קול מוזר (המחשה) דררררר

האוטו לא מתניע.

האורות פועלים,המערכת גם,אבל אם אני מנסה להגביר מעל לעוצמה של 10' היא נכבית ונדלקת מחדש.

אף פעם לא שמעתי במערכת שהרכב לא היה מותנע,כי יש לי גם מגבר וסאב וכו'

למה האוטו עושה את הסאוונד המוזר הזה?

די ברור שהמצבר חלש,איך קרה כזה דבר,האם יתכן שזה מהמערכת למרות שאף פעם לא הפעלתי אותה בלי מנוע מותנע?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לפי תאורך נראה שאכן מצבר הרכב חלש או שיש מגע חשמלי לקוי של נעל כבל מצבר עם קוטב המצבר.

רצוי מאוד לבדוק זאת אצל חשמלאי רכב, הן את המצבר עצמו והן את טעינת האלטרנטור ואת עוצמת זליגת זרם חשמלי כשכל צרכני החשמל כבויים.

אם מכוניתך עם הילוכים ידניים אז אתה יכול לנסות להניעה בדחיפה או עם כבלי עזר ממצבר רכב אחר

(אבל בזהירות, פלוס אל פלוס ומינוס אל מינוס) ורכב עם הילוכים אוטומטיים ניתן להניען, אם המצבר חלש, רק ע"י כבלי עזר ממצבר אחר.

אם יש לך ביטוח גרירת וחילוץ רכב, אז נצל אותם. דרך אגב, באיזה מכונית מדובר, שנת ייצור ואיזה הילוכים?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כמו שרפי כתב כנראה מדובר במצבר חלש או שיש זליגת זרם.

הרעש שאתה מתאר יכול להיות רעש של ממסרים שלא מקבלים מספיק מתח.

תנסה להניע בעזרת רכב אחר עם כבלים.

פורסם

די ברור שהמצבר חלש,איך קרה כזה דבר,האם יתכן שזה מהמערכת למרות שאף פעם לא הפעלתי אותה בלי מנוע מותנע?

יתכן ומתח המצבר נמוך מדי ולכן הסטארטר לא נכנס לפעולה ומשמיע קולות.

איך זה קרה? עם או בלי קשר למערכת, למצבר ולאלטרנטור שלך יש אורך חיים מוגבל וכשאחד מהם מפסיק לתפקד הרכב מפסיק להניע.

כמו שכבר המליצו לך, נסה להניע עם כבלים מרכב אחר ובדוק את מתח הטעינה על המצבר בסרק ובסל"ד גבוה כדי לשלול באופן ראשוני תקלה באלטרנטור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המתח שאתה נותן לסולנואיד של הסטרטר דורך אותו ואז אתה שומע נקישה. הסולנואיד מחבר את מעגל הזרם הגבוה למנוע הסטרטר ואז, בגלל שהמצבר חלש, מנוע הסטרטר מפיל את מתח המצבר לרמה כזו שלא יכולה להחזיק את הסולנואיד דרוך. הוא חוזר למקומו ואז אתה שומע עוד נקישה. מנוע הסטרטר כבר לא מחובר למתח המצבר ואז מתח המצבר מתאושש לרמתו המקורית, הסולנואיד נדרך שוב, עוד נקישה, וחוזר חלילה, ורצף הנקישות הזה יוצר את ה"דרררר" ששמעת.

פורסם

יש לי גם את הכבל של המגבר מחובר עם פיוז עליו,אני צריך לפרק את הכבל לפני שאני מנסה להתניע עם כבלים?

או שאני מתניע רגיל?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...